moderatörlere seslenıyorum, neden bır yazıya onlarca hatta yüzlerce teşekkur edemıyoruz???
Printable View
moderatörlere seslenıyorum, neden bır yazıya onlarca hatta yüzlerce teşekkur edemıyoruz???
[QUOTE=tuareg;122872]30 yıllıkların sonucu acıklandı mı yada ne zaman acıklanacak, bilgi sahıplerının bılgılendırmesı fevkalade sevaba gecer.[/QUOTE]
Bİ cacık olamz onalrdan.
Güven kaybı ve piyasaya sürülecek para bahanesi ile piyasadan tahvil topla sonra 30 yılığını ihraç et.
[quote=enorton;122884]Polat Vuruldu Polat Vuruldu :::.dng[/quote]
inşallah bu vesile ile dizi de bıter, sevenleri alınmasın ama hıc hazzetmem, ne polattan ne dizisinden:)
[QUOTE=tuareg;122885]moderatörlere seslenıyorum, neden bır yazıya onlarca hatta yüzlerce teşekkur edemıyoruz???[/QUOTE]
yahu reco aklını kullan;) bir gecede foruma üye olanların sayısında patlama olsun..:..: hani maksat adalet işlesin..:..::..:
[QUOTE=enorton;122884]Polat Vuruldu Polat Vuruldu :::.dng[/QUOTE]
İskender de vurulmuştu, Bulut da vurulmuştıu hatta kafasına sıkmışalrdı. Şerbetli bu vadidekiler.
bahçeye çay içmeye iniyorum.. döndüğümde teşekkür sayısında patlama olmazsa bir daha da gelmem davosa...dng
[QUOTE=VOBiX;122889]İskender de vurulmuştu, Bulut da vurulmuştıu hatta kafasına sıkmışalrdı. Şerbetli bu vadidekiler.[/QUOTE]
dow gibi dokuz canlı bunlar...dng
Vadinin finalinde gösterdiler küsküyü.
[quote=enorton;122884]Polat Vuruldu Polat Vuruldu :::.dng[/quote]
bu durumda yarın KISA lar iş yapar mı abi :::
[quote=VOBiX;122892]Vadinin finalinde gösterdiler küsküyü.[/quote]
yapma ya gerçekten mi? :::
bakmasaydın bari hemen zap yapsaydın :::
nuriş abiler de kızmış zaten polat a ve kardeşine..onlar da vurdurucaz demişler..
[url]http://www.taraf.com.tr/haber/35292.htm[/url]
[QUOTE=SEYYAH;122893]bu durumda yarın KISA lar iş yapar mı abi :::[/QUOTE]
Polatın değil de Başbakanın da vurulması iş yaptırır kısalara