-
23,10,2008 Perşembe
[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img134.imageshack.us/img134/6806/screenhunter6sk6.jpg[/IMG][/URL]
[URL=http://g.imageshack.us/img134/screenhunter6sk6.jpg/1/][IMG]http://img134.imageshack.us/img134/screenhunter6sk6.jpg/1/w521.png[/IMG][/URL]
sabah 06,11
-
[QUOTE=traderx;57837]30800 deki emri 17:14:55 emir düzelt piyasa emri bastım ama kabul etmedi:)
mecburen kısa:) djınin kapanışta şuandakinden daha kötü olacağını düşünmüyorum ama
kısa kaldık hayırlı akşamlar.[/QUOTE]
Mecbur kısalar iş yapcakmı bakalım????
-
[QUOTE=catedral;57865]AAAAAA
Bu konuda Jelibon farkı markı tanımam...
Dow da ilk 6000 ler hedefi bana aittir. Hatta 5830 dur.... Catedral farkıyla....lelele[/QUOTE]
bunda haklısınız.
ben tepkileri yakaladım ama dowun 13 ünde %10 artısına bizimki %1.56 artı yaptı.
sevgiler.
-
[QUOTE=saganak;57908]Korku , panik , şiddet ,
Daha çok az zaman önce şuradan havalanıyoruz , bir daha şuraların altını göremeyeceksiniz , diyerek , İnsanları 45500 lerden alım yönünde tahrik edenler , maşallahları var , şimdi cellat rolündeler pes dogrusu. Bu kadarı hayret uyandırıcı. Şimdi ikinci tango oynanıyor demekki. Şuraların altına gidecegiz , terse yatırmanın ikinci versiyonu. Birincisi çok güzel oynandı , görev tamamlandı , ikincisi uygulamaya konuldu. Tam bir 5. inci kol hizmeti , Bu da tutmaz ise bakalım ortalıklardan kayboluş ne kadar sürecek.
Pozisyonum kısa , yatırımcılara karşı saygımdan ötürü , yazmama kararıma rağmen yazmak zorunda hissettim .
İyi geceler , sevgiler , saygılar.[/QUOTE]
kimi kastediyorsunuz? üstüme alındım ama,
bensem,
dowda 2000 puan yükseliş oldu.
imkbde 31500-36500 yükselişi oldu. 5000 puan.
36500 hacimli geçilmezse short dedim. şimdilik 11000 puan.
vobda değil imkbde dikkat.
aksimi oldu?
hatta tarih yazdım 13 ünde bir günde dowun tarihinin en büyük yükselişi oldu, bu hafta tarih yazdım yine tuttu. önce şelaleyi sonra bugün dow için yükselişi geçen haftadan verebilecek başka biri varmı bildiğiniz? hedefiyle ve tarihiyle.
ben değilsem kusura bakmayın. fdji 8700 şu an, son tepki, sonra çöküş.
9000 üstünde short, 9750 üstünde long, 7878 altında yine short.
kişisel fikirdir.
sevgiler.
-
Günaydın
Şimdi Borsaya Artı mı başlıcaz. Dow Future dünkü bizim kapanışa göre 50 puan yukarda. Yaponda 8000 den 8500 e tepmiş.
Garip bir piyasa. 2 saat sonra kimse ne olacağını kestiremiyor.
-
Herkese Günaydın...
Dax future açılışta -%0,46 aşağıda....
Bakalım biz nasıl başlıycaz........?
-
[QUOTE=catedral;57869]1.70 e 060 kaldı..
Yazarken 0.50 kaldı... Bu demektirki yarın en az %5 eksi açılış:(
1.7022 yandı son hız devam ediyorr. %7 artıda.[/QUOTE]
[QUOTE=enorton;57870]Keşke %5 eksi açılsa dünden beri kısada olduğum için sanmam. Beni bulmaz böyle büyük gaplar.[/QUOTE]
Dedim hocam beni bulmaz büyük gaplar, ne zaman terste olurum o zaman gap olur. Uzunda olanlar için sevindim. Asyadaki kapanışlardan sonra uzunda olanlar için bence süper açılış oldu...
-
30900 görmesini bekliyordum , ne dün ne bugün göremeden aşağı geçtik :( 29850 bugün 30450 altında destek . 31500 - 32100 direnç olabilir.
-
GÜNAYDINLAR,kazançlı bir gün olması dileğimle..
-
Gösterttin ya 900 ü de ; helal olsun .
-
dolar sözleşmelerine bugün satış geldi.
akşamki faiz kararından sonra 1710 lardaki banka fiyatları şu an 1670 de.
sanki buralardan satış başlayacak .
-
günaydınlar malesef felaket tellarınında gördüğü gibi kazın ayağı öyle değilmiş, ben sabahtan zor güç şortları 850 den kapattım:) long ağırlıklı vurkaç bugün:D
okey oynuyorum hedefleri birazdan düşünürüz:D
-
[QUOTE=traderx;57571][B]piyasada yoktum ama son zamanlarda piyasayı trendy formatında bir sistemle takip eden heralde paraya para dememiştir, bundan sonra olacakları az çok tahmin edebiliyorum gaplı açılışlar belirsiz yön trend sıfır, özelliklede bu düşüş trendini kaçıran yatırımcılar,artık sistemi takip edeceğim diyerek yine kaybedecekler bence
[U]velhasılı piyasa belirsiz ayrışma söz konusu olacak [/U]aralık vadede sistemlere fazla itimat etmemek gerek bence.(çok aykırı olabilir yazdıklarım sisteme uymama konusunda ama bence öyle olacak.)[/B]
[B]hexen bey tekrar tebrikler.[/B][/QUOTE]
[QUOTE=traderx;57659]bu gece dowun ne yapacağı belli olmaz en güzeli falat kalmak, [U]hoş dowa uyacağımızıda pek düşünmüyorum [/U]dün %4 çıktı bizde tık yok...
yazı yazan herkese teşekkürler hayırlı akşamlar...[/QUOTE]
ayrışma had safhada, dolar 1,75 çok zor bi direnç, en fazla oraya vururuz diye düşünüyorum, sonrada süzülme başlar, belki bu ivme 1,75 kadar yetmeyebilir.
-
long pozisyonda rahat oturmak için 31350 üstüne oturması lazım...
-
31500 üzeri henüz kalınamadı , günün pivotu .
-
matrikste sorun var heralde,sabahtan beri adamakıllı çalışmadı garafik falan göremiyoruz.
-
31500 beğenilmedi , 30500 veya 29900 nasıl olur ?
-
afiyet olsun tüm dostlara.
-
Dünki kısalarla devam... Biraz da reklam yapalım :)
[B]23/10/2008 11:26:46 TÜRKİYE FİNANS, GLOBAL FİNANCE DERGİSİ TARAFINDAN "BEST İSLAMİC BANK" KATEGORİSİNDE ÖDÜL ALDI [/B]
Uluslararası piyasalarda saygın bir kitle tarafından takip
edilen New York merkezli Global Finance dergisi "Best İslamic Bank"
kategorisinde Türkiye Finans'ı, Türkiye'de "en iyi" olarak belirledi.
Global Finance Dergisi'nin ödülü ile ilgili bir değerlendirme
yapan Türkiye Finans Genel Müdür Yardımcısı Osman Çelik, "Bu ödül
çalışmalarımızın çok doğru bir yolda ilerlediğinin göstergesidir.
Artık sadece iç piyasada değil uluslararası piyasada da adımızdan
sıklıkla bahsedilir oldu. Aldığımız ödüller gücümüze güç katıyor,
şevkimizi artırıyor" dedi. Çelik, "Bu performansı ile Türkiye
Finans'ın önümüzdeki dönemde global bir marka olacağına yürekten
inanıyoruz" dedi. Global Finance ödülünü Türkiye Finans adına
Uluslararası Finansal Kurumlar Müdürü Mehmet Fatih Bulaç, Washington
DC'de yapılan törenle teslim alındı.
Türkiye Finans daha önce de İslamic Finance News dergisi
tarafından "Best İslamic Bank" seçilmiş, Standard Chartered Bank ve
Bank Of New York tarafından, yapılan işlemlerdeki mükemmellikten
dolayı ödüllendirilmişti.
Foreks Haber Merkezi
-
kan öfke korku panik powered by vob trader
-
djı
[B][COLOR="Red"]analiz...[/COLOR][/B]
[url=http://www.hizliresim.com/][img]http://www.hizliresim.com/2008/10/23/1430.bmp[/img][/url]
9000seviyesi önemli yukarı geçilebilirse daha aşağıların görülme ihtimali zayıf kalır...
-
Dolar zorlandı sanki, mb müdahale edecek diyorlardı belki mb nin 1,7000 üstüne çıkmasına izin vermemesine şahit olabiliriz bugün, müdahale decektir diyorum bende, tam zamanı gibi görülüyor, bikaç saat daha bekleyelim görelim, maliye bakanı konuşmasını bitirsin, işe koyulurlar tahminim, saygılar.
-
Full uzun mb nin müdahalesi söylentileri varken riskli diyorum sn vobtrader:), sen ne dersin? dolarda flat daha mantıklı gibi, saygılar.
-
8500 kapanışından 200-500 puan arası tepki, ve son tepki olacaktır.
sonra düşüş. bozacak tek şey 9750 üzerine atması.
kişisel görüştür.
sevgiler.
-
Positiv uyumsuzluk oluştu şu anda.Fiyat düştüğü halde,indikatör düşmüyor.
-
ikinci senaryom ise tepki bitmiştir ve direk çöküştür.
seç beğen al. al demiyim tercih et.
-
ben halen flat.. systems short signalde
-
[QUOTE=teo;57949]Positiv uyumsuzluk oluştu şu anda.Fiyat düştüğü halde,indikatör düşmüyor.[/QUOTE]
15 dakk graf positive uymsuz evet
-
[QUOTE=hexen;57952]15 dakk graf positive uymsuz evet[/QUOTE]
aylardır heryer uyumsuz :) sonuc ortada
-
30 bine de geldük ;) son obo nun hedef aslında az aşağıda kaldı .
-
Uyumsuzluk iptal, yeniden short...
-
[QUOTE=Vob Trader;57953]aylardır heryer uyumsuz :) sonuc ortada[/QUOTE]
evet vobtraderim amma yukarya cıkma ani olcak... systems long signal olcak ve uzun zaman short olmycak.. short signal gelr diye shorts accayız amma shorts hep stop etcek...
bundan ben long signal beklyorum kenarda flat yatyorum.
-
[B]Seans açılınca yapı kredi ve koç hisseleride özellikle koç holding te kıyım başlar...
Unicredit hisseleri milan borsasında limit seviyelere düşmesi nedeniyle işleme kapatılmış....[/B]
Matriksten 12:37 de geçti haber
-
sadece benimmi matriksim sorunlu çalışmıyor? makine kilitleniyor matriksi açınca,
falat bekliyoruz sistemimim matriks üzerinde olduğu için .
şuanda xu100 hacim 670 bu hacim dip oluşumu mal toplama ve kısa vadeli bir yükseliş için
yetersiz bu gibi durumlarda benim en çok dikkat ettiğim nokta; [B]yüksek hacimli hızlı iniş ve
çıkışlar[/B], yükselişlerin haberidir 1-2 seans bu şekilde oldumu tamamdır olmuştur, ve bu
yükseliş olayı yakındır kanaatimce.
-
[QUOTE=hexen;57956]evet vobtraderim amma yukarya cıkma ani olcak... systems long signal olcak ve uzun zaman short olmycak.. short signal gelr diye shorts accayız amma shorts hep stop etcek...
bundan ben long signal beklyorum kenarda flat yatyorum.[/QUOTE]
abi sen sisteme harfiyen uyan disiplinli adamsın neden kısa sinyallerine uymuosun sırf imkb 100 de büyük uyumsuzluk var diye koyarsın stopunu kısada yaparsın işini kısa da poz yani :)
-
28000 aşağısına 27500 e kadar düşüş başladı görülüyor, saygılar.
-
[QUOTE=Vob Trader;57962]abi sen sisteme harfiyen uyan disiplinli adamsın neden kısa sinyallerine uymuosun sırf imkb 100 de büyük uyumsuzluk var diye koyarsın stopunu kısada yaparsın işini kısa da poz yani :)[/QUOTE]
Sen gencsin ben yaslı. bana heyecan olr. ondan flat iyi bana .heyk
-
[QUOTE=hexen;57964]Sen gencsin ben yaslı. bana heyecan olr. ondan flat iyi bana .heyk[/QUOTE]
estafirullah hepimizi cebinden çıkarırsınız siz maşallah+.
-
Mb dolara müdahale etseydi, tüm dünyada finans çevrelerince ve yatırımcılara, gelişmekte olan ülkelerden Türkiye, piyasalarda istikrar için mücadele ediyor şeklinde bir algılama olacaktı, haber olacaktı, gelişmişlerin yanında gelişmekte olanlarda sıkıntıyı aşmak için elinden geleni yapıyor denecekti.
Oysa gelecekte bugünlerde yapılanlar için, gelişmişler mücadelesini sonuna kadar yaptı, gelişmekte olanlar yattı, krizin faturasını gelişmekte olanlar daha ağır ödüyorlar diyecekler, saygılar.
-
[QUOTE=hexen;57964]Sen gencsin ben yaslı. bana heyecan olr. ondan flat iyi bana .heyk[/QUOTE]
büyüksün abi sen olmasan çekilmez bu vob :)