Günaydın arkadaşlar hayırlı işler.
Printable View
Günaydın arkadaşlar hayırlı işler.
Yawf doalra ne etmişler öyle 1,540 idi 1,530 olmuş.
Günaydın 43750 üzerinde kapatırsak yatayda sürüm sürüm sürünürüz.
GNy...
[QUOTE=adalı54;122935]Kırmızı renk bu kadarmı sevilir bir site tarafından hey büyük Allahım[/QUOTE]
sorma dostum elde kısalar, neresinden tutup düşürsem diye uğraşıyorum...:)))
[QUOTE=adalı54;122935]Kırmızı renk bu kadarmı sevilir bir site tarafından hey büyük Allahım[/QUOTE]
O renk sitenin sonu olmaz inşallah :confused:
[quote=Larossıan;122939]Günaydın 43750 üzerinde kapatırsak yatayda sürüm sürüm sürünürüz.[/quote]
günaydın.
benimkini de değiştireyim ben artık. en eskisi bizimki kaldı yau. :D
nasıl işlerine gelirse öyle...DOW a dün 100 puan çaktılar bizimkiler amaan önemli değil havasında...
[QUOTE=SEYYAH;122944]nasıl işlerine gelirse öyle...DOW a dün 100 puan çaktılar bizimkiler amaan önemli değil havasında...[/QUOTE]
aynen .
[quote=SEYYAH;122944]nasıl işlerine gelirse öyle...DOW a dün 100 puan çaktılar bizimkiler amaan önemli değil havasında...[/quote]
sadece fdow'a veya paritelerden sadece €/$'a bakmak yanıltır diye düşünüyorum.
caponlar çok ciddi yükseliş yaptı. gbp/usd de dönüş emaresi yok, açılışa yakın hala alınıyordu.
sadece €/$'a bakarsanız, örneğin yükselişin €'nun değer kazanmasından mı $'ın değer kaybetmesinden mi olduğunu bilemezsiniz. o yüzden yanıltır.
çapraz kurlardan en az 3 tanesine bakmak daha sağlıklı.
bol kazançlar.
günaydın..
sistem yaparken [B]1 ekim2007 ile 30 eylül 2008 arası [/B]için tam 12 aylık sistem yapın..opt belirleyin...
sonrada [B]alakasız olan(opt degerlerin daha önce temas etmediği aylar) [/B]1 ekim 2008-31 mayıs 2009(8 ay)a bu degerleri aynen uygulayın..eger tatmin edici ise sistem tamamdır..yoksa çöpe...
[B]çünkü sadece geçmişe göre sistem yapmak pc için oyun gibi birşey...[/B]
[quote=VOBiX;122938]Yawf doalra ne etmişler öyle 1,540 idi 1,530 olmuş.[/quote]
Sevgili Vobix Dolara uzun zamandır birşeyler ediyorlardı bakalım sonu ne olacak