[quote=trader38580;122957]arkadaşlar okuldaki bilgisayardan giriyorum. fiyat göremiyorum. gün içi en düşük nereyiş gördük? bide şimdiki fiyat nedir? yazan arkadaş olursa sevinirim.[/quote]
En düşük 43225
Enyüksek 43500
şimdi 43225
Printable View
[quote=trader38580;122957]arkadaşlar okuldaki bilgisayardan giriyorum. fiyat göremiyorum. gün içi en düşük nereyiş gördük? bide şimdiki fiyat nedir? yazan arkadaş olursa sevinirim.[/quote]
En düşük 43225
Enyüksek 43500
şimdi 43225
bu kıl dAx baslar bırazdan kvrmaya,yanlız parite yıne 1.41 ledi..bıızm pıyasa saki o eski guclu haline yıne döndü ibi gelio bana..son gundur..dun yukselmeme sebebımız de bıızm dırencımız var kardeşim bız kendımıze bakarız modunda olmaları..ama eger kırarsa uymadgı zamanları da telafı edıcek gbı duruyo
[quote=MMO;122956]Sistemli arkadaşlar son durum nedir sat olan varmı aramızda?[/quote]
Benim dün saat 1620 de gelen al devam ediyor
[QUOTE=trader38580;122957]arkadaşlar okuldaki bilgisayardan giriyorum. fiyat göremiyorum. gün içi en düşük nereyiş gördük? bide şimdiki fiyat nedir? yazan arkadaş olursa sevinirim.[/QUOTE]
[IMG]http://i43.tinypic.com/10rlgdd.png[/IMG]
Hani 43,400 üstünde stoploss emirleri vardı milelt deli danlar gibi uzayacaktı? İnşallah asparagas çıkar. Sistemler maymuna döndü.
sistemlerin hepsi alda.
sabah sabah o 500 e çubuğu uzatan adamı bir elime geçirsem varyaaaa
benden çok büyük küfür yedi
[QUOTE=SEYYAH;122944]nasıl işlerine gelirse öyle...DOW a dün 100 puan çaktılar bizimkiler amaan önemli değil havasında...[/QUOTE]
Öyle deme abi py gizliden gizliye içerliyor bileniyor bi gelirse asa kendi bile sasacak ben yazarken harekete basladı vur kafasına
KÜS-GENÇ göreve :)
Acıtmadan , incitmeden... Çıkıs, Çıkıs.....brv
ver ver ver....soluksuz ver...nefes almadan ver...
Ver tabana garanda ver tabana ver tabana (yatırım tavsiyesi değildir..zaten bu fiyatta istesenizde taban veremezsiniz) :)