[QUOTE=Vob Trader;57965]estafirullah hepimizi cebinden çıkarırsınız siz maşallah+.[/QUOTE]
[QUOTE=traderx;57967]büyüksün abi sen olmasan çekilmez bu vob :)[/QUOTE]
burdayım cünki hepsinizi sevyorum :)
Printable View
[QUOTE=Vob Trader;57965]estafirullah hepimizi cebinden çıkarırsınız siz maşallah+.[/QUOTE]
[QUOTE=traderx;57967]büyüksün abi sen olmasan çekilmez bu vob :)[/QUOTE]
burdayım cünki hepsinizi sevyorum :)
29700. 1/2/2005 dibi idi.
Kitap derki, tarihi zirveler veya dipler kırıldığında en az %15 daha o yöne marj vardır.
Yeni diplere yelken açıldı desenize:) saygılar.
nosdradamus gibi hissettim kendimi bu vade 25 bin kapancak :)
Aman dikkat, şuan uyumsuzluğa bakılmaz,
Çünkü sürekli gününü düşüğü kırılıyor..
Genel kural günün yüksekleri veya düşükleri kırılıyorsa, uyumsuzluklar dikkate alınmaz...
kumar oynuyorum 29675 long.
du bakalım ya piyasa beni harcıycak ya ben piyasayı:D
75000 ler aklıma geldi o zaman satamıyordum simdide alamıyorum bu pskoloji "acaba zamanı geldimi "dedirtiyor bana ama net al sinyaline kadar beklemedeyimtam poz icin , bende 1 kontratla al -stop yapıp duruyorum
bu gün çok ilginç olabilir özellikle kapanışı çok merak ediyorum...
ayrıca dolara müdahele bu memleketin eknomisine yapılacak en büyük darbelerden biridir,
müdaheleye hayır:D
hedge fonlar piyasalara basacaksa bu memleketin vatandaşlarının dolarını 2 liradan aza satın almaları zulümdür
Semih Saçlı: Piyasalar nereye gidiyor ?
Bu paniğin devam etmesi yatırımcılarda “acaba piyasalar nereye gidiyor?” sorusunu iyice sordurmaya başladı. Gözle görünür en önemli nokta gelişmiş piyasaların iki hafta evvelki kısa vadeli dip seviyelerini yeniden denemeleri olacaktır diye düşünüyoruz. [B][COLOR="Red"]Özellikle Dow Jones’un 7500 seviyesini kırması, piyasalardaki düşüşlerin yeni bir boyuta geçmesine neden olabilir.[/COLOR][/B] 2002’deki küresel resesyonun dip seviyeleri olan 7500’ler bu yüzden dikkatle izleneceğine inandığımız genel bir seviye olduğu kanısındayız.
Söz konusu bankalardaki kırılma gerçekleşirse, bu krizin mali sektör açısından da ABD’de hızını yitirmediğini gösterecektir.[COLOR="red"][B] Bu seviyelerin kırılması banka sektörünü[/B][/COLOR] [B][COLOR="Red"]17 sene geri götürerek 1991 seviyelerine kadar indirebilir[/COLOR][/B]. Bu da sektörün [B][COLOR="Red"]şu anki seviyelerin %45 daha gerilemesi [/COLOR][/B]demektir.
[url]http://www.voborsa.com/forum/showpost.php?p=57976&postcount=354[/url]
ayrıca bana bu dolardaki olayın hedge satışı sebebiyet veriyor olayı bana hikaye gibi geliyor,
parası imkb voba sığmayacak kadar büyük bir kaç fonun dolar spekülasyonu bence.
bu arada 29125:(
geçmiş vadeli kontratların grafiğine(birkaç bilinen göstergeye ihtiyacım var) nereden ulaşabilirim? tabiki ücretsiz olarak..
dip avcılığını yapmayın derim kanaatimce boğa ruhlu arkadaşlara
systems short signalde ben halen flat
[QUOTE=traderx;57973]kumar oynuyorum 29675 long.
du bakalım ya piyasa beni harcıycak ya ben piyasayı:D[/QUOTE]
neyse bu kadar adrenalin salgıladık kendime geldim bu sayede
canlandım 525 falat.lelele
[QUOTE=hexen;57964]Sen gencsin ben yaslı. bana heyecan olr. ondan flat iyi bana .heyk[/QUOTE] Abicim süpersin yawf. Zevkle okuyorum yazılarınızı.
Bende short stop geldi tekrar sat sinyali bekliyorum.Böyle olunca fiyatlar daha hızlı geriliyor.Sinyal gelmezsede bekleyeceğim.
[b][color=red]Senaryo :[/color] 9 [color=red]Fiyat :[/color] Aşağı [color=red]APS :[/color] Azalıyor [color=red]Etki :[/color] Olumsuzdan Olumluya [color=red]Piyasa :[/color][/b]
Eski boğalar, istemeyerek pozisyon kapatan (alan) eski ayılara agresif satış yaparak pozisyon kapatıyorlar*
(eğer fiyatların düşüşü, APS’nın düşüşünden daha hızlıysa olumsuz, tersiyse olumlu)
*= İsteyerek veya değil (stop emirleri)
vob trader says that short cover time
Sanırım ayar çekilecek, neye? 1 cent civarına, dolar 2 ytl olursa, imkb 100 ise 22000 olursa 1,1 cent, buna göre yap hesabı olacak galiba, saygılar.
Galiba Dolar son sınıra dayanıp kapanacak bu akşam, 1745-1755 aralığı son sınır görülüyor, saygılar.
longa bulaşmak mı aman aman uzak kalsın
[QUOTE=teo;57969]29700. 1/2/2005 dibi idi.
Kitap derki, tarihi zirveler veya dipler kırıldığında en az %15 daha o yöne marj vardır.[/QUOTE]Menzilde 25,250 var o zaman!
[color=#FF0000][b]AB HÜKÜMETLER HALA OLAYA YÜKSEKTEN BAKIYORLAR...[/b][/color]
Bir sene evvel Mösyö Trichet kalkip en iyiyiz biz diyordu....
6 ay evvel : kalkti ve enflasyon tantanasi yapti ve inat ile faizleri yükseltti...
Bu arada kimse AB deki bankalarda ne oluyor bir göz atmadi bile.....Sonuç ne oldu hepimiz gördük...
Geldik Eylül 2008 e : AB hükümetlerin sorumsuzlukluk yüzünden ve hala dünyanin merkezin biziz demeleri, AB resmen batik hale getirdi....Bu yüzden 29 Eylül da AB finansal sistemin sonu oldu..... Hemen önlem alinmazsa, sira AB deki emeklilik sistemin cökmesi......
Bu durumun tek sebebi ise su : AB hala bu yeni dünya yi anlamis degil maalesef ve hala olaylara "snob" olarak bakiyor...
Ne yazikki bu "yüksekten bakma" davranisin ilk kurbani INGLITERE olacak....
Öte yandan her yer yaniyor ve hala faizleri düsürelimmi düsünüyorlar.....
Yazik ...çok yazik....
Durumu kurtarmak için derhal 200+200 gerekiyor.....
BAYBARS SEZEN
enflasyon riski yok..çünkü emtia,petrol hepsi aşşağı..öyleyse niye maliyetsiz çözüm olan faizlari agresif indirmezler..anlayan var mı..
Fed Fonları`nın Vadelı Pıyasalardakı ıslemlerı Fed`ın Faızlerı % 94 ıhtımalle Yarım Puan ındırecegıne ısaret Edıyor
büyük konuşmamak lazım deli gibi uzunum
2 gündür sürekli yazıyorum..vıx 28 agustosdan beri ilk defa 2 gün önce sat verdi..hemde 3 lü negatif uyumsuzlukla...şuanda kimse bizim bagımsız dahada kötüleşmemizi beklemesin..brezilya realinden tut,diğer tüm paralar bizim kadar deger kaybetmişler..yani anca beraber kanca beraber..
O Nasıl Bi Coverdır Ya
30200 long .. 5dakk long signalde 15 dakk teyit yok amma long signalde(zayıf)
[QUOTE=Vob Trader;57995]longa bulaşmak mı aman aman uzak kalsın[/QUOTE]
gözümü korkuttunuz yaw longlarımı bedavaya verdimüüü
[QUOTE=traderx;58006]gözümü korkuttunuz yaw longlarımı bedavaya verdimüüü[/QUOTE]
hemen ardından yazdım fikrimim değiştirdiğimi gene alabilirdiniz:) an ve an yazıorum pozumu
Brezilya Merkez Bankası, spot piyasada dolar satarak, dövize müdahale etti....
[QUOTE=traderx;57973]kumar oynuyorum 29675 long.
du bakalım ya piyasa beni harcıycak ya ben piyasayı:D[/QUOTE]
artı kapanacağımızı düşünüyordum tahminim tutacak heralde ama ekmek yiyemeyeceğiz
ürkek koyunlara ekmek yok işte bu piyasada.
kısalar çok ama çok temkinli olmalıdır..vix den gelen işaret çok kuvvetli..bana göre ya uzun,ya flat evladır..
benim sisteme al geldi..buralardan uzunladım.31000 den...
Bir siteden alıntı ;
ımf Haftasonunda gelişmekte olan ülkelere destek açıklayacakmış - Söylenti
[QUOTE=abka;58011]benim sisteme al geldi..buralardan uzunladım.31000 den...[/QUOTE]
Sn.Abka sizide çok özlemişiz. Zevkle okuyorum yazılarınızı!
[QUOTE=AMON RA;58013]Sn.Abka sizide çok özlemişiz. Zevkle okuyorum yazılarınızı![/QUOTE]tşk ederim.saygılar..
akbnk ne oluyor bilen var mı..taş gibi..
[QUOTE=traderx;57961]sadece benimmi matriksim sorunlu çalışmıyor? makine kilitleniyor matriksi açınca,
falat bekliyoruz sistemimim matriks üzerinde olduğu için .
şuanda xu100 hacim 670 bu hacim dip oluşumu mal toplama ve kısa vadeli bir yükseliş için
yetersiz bu gibi durumlarda benim en çok dikkat ettiğim nokta; [B]yüksek hacimli hızlı iniş ve
çıkışlar[/B], yükselişlerin haberidir 1-2 seans bu şekilde oldumu [B]tamamdır olmuştur, ve bu
yükseliş olayı yakındır kanaatimce[/B].[/QUOTE]
evet hacim şimdiden 1600 ü geçti kapanışta xu100 hacim tahminen 1800 hacimi bulur buda bahsettiğim çıkış için yeterli
şimdilik flatim 31000 yüksek bir rakam 29600 küsürlerde trene diplerden bindik ama saolsun felakette telallı arkadaşlar panik cinnet çöküş falan feşman diye
diye yapmamam gereken birşeyi yaptırdılar pozisyonumu bozdum,(yanlış anlaşılmasın arkadaşlara suçlamıyorum özgür bir platformdayız.)
şimdilik yükseliş başladı diyebiliriz ama long açmıyacağım, çünkü bahsettiğim gibi hızlı iniş çıkışlar göreceğiz daha.
ayrıca herkesin bildiği yada düşündüğü düşünmek yada yapmak, hızlı bir traderin yapacağı iş değil:D