Matrikste aynı anda 5 optimizasyon çalıştıramıyor muyuz bilen var mı? Bu arada short devam...
Printable View
Matrikste aynı anda 5 optimizasyon çalıştıramıyor muyuz bilen var mı? Bu arada short devam...
baskı var işC de yıkılır burası fuLL Short...
isc hareketi agır kitledendir zaten..dun 20 trıl para gırısı bana cok acayıp geldı.bugun 2 3 cıksa normaldır bence.dıkkatle ızlemek lazım herseyolabılr tabi..
[quote=marakes;122987]spot piyasa yazımdan rahatsz olan yada gereksiz bulan varsa devam etmıyebilirm..piyasa göstergesi diye arada yazıyorum..?malum vob topigindeyizz..............................................................................[/quote]
[U]Sonuçta Vob u da imkb100 kağıtları etkilediği için böyle bilgiler beni rahatsız etmez..[/U]
Vere vere mi götürüyorlar... Vermeye mi hazırlanıyorlar anlamadım..
baskı balata derken 41600 den 43500 e geldik :::
biraz daha bastırırlarsa 46 bin :eek:
[quote=BORSACIOZGUR;123024][U]Sonuçta Vob u da imkb100 kağıtları etkilediği için böyle bilgiler beni rahatsız etmez..[/U]
Vere vere mi götürüyorlar... Vermeye mi hazırlanıyorlar anlamadım..[/quote]
bugun cok zor bı gun olucak bole 50 100 asagı yukarı oynata oynata bı anda patlatıcaklar asıl hareketı..mılletı uyutmaları lazım..aama her 2 yone de kapasıte var bilirsiniz..spot yukarı agırlıgını arttrıyo..ama vob bu ıste..kafasına esenı yapıyo..once de degım gıbı aran a para gırmesı tamam da s c de 5 mılyon lot artı olması dun ıcn benı shortta işkillendrmedi degil..citinin orda da 10 mılyon artısı var dunden bugune...citi sadlrıyo delı gibi..imf mı cıckak nedır onun mu haberını aldı anlamadım
450 zorttt
[quote=YAVUZHAN;123025]baskı balata derken 41600 den 43500 e geldik :::
biraz daha bastırırlarsa 46 bin :eek:[/quote]
.lelele:..:
üstümde açayip baskı var demek istedim dostum Flat baskıyı taşıyamadıküüüüüü çok sıcak çokkk
500 dende zort
[QUOTE=Astatin;123011]şşşş TOKOBA...yoksa tobo MU...60 DKLIK GRAFLARA BAKSANA..İNDİKATÖRLER ACAİP HAYVANLARA BENZİİRR[/QUOTE]
TOBO var üçlü dip var pu var. Kelepirmiş buralar almayan üzülürmüş.
Bu fırsat bir daha ele geçmezmiş. Buralar tarihi dipmiş.
Uçmazsa kaçmazsa ...... olsun. (........ yerlerine kötü bir şeyler koyabilrisiniz)
Dua ettik düşmedi şarkı söyledik düşmedi. Çıksın da görelim şimdi. .dng
PS : Üstekiler analiz, beklenti vs değildir sitemden ibarettir. Sahici sanıp atlanmamalı.
Dax artıya geçerse bizde topuklarız flat olarak beklemeye devam
43500 de baskı var ama cidden :::
44100 çanağına gidersek muhtemelen oradada baskı olacak hemde çok acayip bi baskı :::