Fx ci tekrar bir derinlik verebilirmisin teşekkürler.
Printable View
Fx ci tekrar bir derinlik verebilirmisin teşekkürler.
Baskıyı bırakın arkadaşlar sistemler alda şu an sat derse öyle yoksa kitler bunlar malı.
[quote=MMO;123033]Fx ci tekrar bir derinlik verebilirmisin teşekkürler.[/quote]
[IMG]http://i44.tinypic.com/2mffzoj.png[/IMG]
400 filat...beyle 50-100 idare edeceğiz herhlade
[QUOTE=Astatin;123036]400 filat...beyle 50-100 idare edeceğiz herhlade[/QUOTE]
cok canım sıggın cokh :::
[QUOTE=enorton;123021]Matrikste aynı anda 5 optimizasyon çalıştıramıyor muyuz bilen var mı? Bu arada short devam...[/QUOTE]
MSde 10a kadar yolu var.
[quote=Astatin;123015]laross, iyi hoşta al verdiği yer ile daha sonra gördüğü en düşük arasındaki farka bak..nerdeyce 2 mc ediyor baahhh...kalp dayanmaz ona[/quote]
Geleceğe bakıyoruz asti daha ne istiyin adamların numaralarını diyom su falımı dersin, kahve falımı ne dersen de artık.:::::::::Zarar etmene gönlüm razı gelmiy.::::::
[quote=SaNCaKTaR;123022]baskı var işC de yıkılır burası fuLL Short...[/quote]
Abi niye aynı şeyleri düşünüyoruz.Sen vobtan para kazanacaksın bir gün.Tam isc 4 kademe yıkıldı yazacaktım senin yazıyı gördüm.Kazanmayı hakediyorsun.
garan dakı para gırısı 8.4 trılyona ılk 5 spot da da 14 trlyonlara gerıledı..yanlız sabah mınık artı olan ıs c de 3.9 trılyon eksı olstu..
citinin bu kadar alması kafamı karstırıyo..demoklesin kılıcını hatırlyırom başımızda duran..
43,525 düşen kanal direnci. Kırarsa uçar kıramazsa yüksleişi bırakıp kaçar.
Beni düşündüren dow dün gece tepe yaptı bence 5 kere aynı yerden dönen borsa orayı kıramaz.Şimdi bu adamlar dünya trendine ters nasıl gidebilirler?Bence gitmeyecekler.Bu yazımı koyun bir köşeye.Akşam sert verecekler imkbye bence.