Etti 2. sinyal.İsc kalktı vob bir kademe verdiler.Sonra isc düştü.Bunlar önemli göstergeler.Dow arttı 10 puan vob düşmek istiyor.Vermeleri lazım.İmkb nin de puanı azalıyor.Dünyaya ters oynayamazlar.En fazla 2 gün sürer.
Printable View
Etti 2. sinyal.İsc kalktı vob bir kademe verdiler.Sonra isc düştü.Bunlar önemli göstergeler.Dow arttı 10 puan vob düşmek istiyor.Vermeleri lazım.İmkb nin de puanı azalıyor.Dünyaya ters oynayamazlar.En fazla 2 gün sürer.
[quote=marakes;123043]citinin bu kadar alması [B]kafamı karstırıyo[/B]..demoklesin kılıcını hatırlyırom başımızda duran..[/quote]
amaca ulaşmışlar demek ki.
hiçbir trader grubu hareketini aynı kurumdan yaparak belli etmez.
hareketleri hangi noktada, ne kadar patinaj yaptığı belli eder.
hangi metada olursa olsun, hareketleri anlık izlemiyorsanız, toplam rakam yanıltıcı olur.
rusya sanırım kapalı tam tatil yapacak zamanı bulmuşlar.... beraber takılıyorduk. akşama kalmaz cuma vakti de bi p....luk düşünmüştür bunlar....
43 binleri aşağı yönde terk etmeden bu baskı bitmeyecek gibi..
[quote=SaNCaKTaR;123048]rusya sanırım kapalı tam tatil yapacak zamanı bulmuşlar.... beraber takılıyorduk. akşama kalmaz cuma vakti de bi p....luk düşünmüştür bunlar....[/quote]
Taylanttaki cumacılar ne olacak..lelele.lelele.dngOnlar birşey düşündümü acaba arkadaşlar.İmkb eksi kapatmaz ise pis ralli var.
[quote=unlimitted;123047]amaca ulaşmışlar demek ki.
hiçbir trader grubu hareketini aynı kurumdan yaparak belli etmez.
hareketleri hangi noktada, ne kadar patinaj yaptığı belli eder.
hangi metada olursa olsun, hareketleri anlık izlemiyorsanız, toplam rakam yanıltıcı olur.[/quote]
belki haklısn bilmiyorum.. 2 3 gundr citi heryerde bariz alıcı..ne bulrsa alıyo modunda..bıızmkıler ıcn dedgn dogru da garan gıbı ıs gbı tahtalarda bunlar dırek ıslem yapıolar genelde..alırken al satarken sat..spot vob 45 ı gordgnde cok ısteksızdı ve dustu.sımdı o ıstekszlık gıtms yerıne eskı cosku gelms gıbı gördum ben..ama bu bugnluk degıl vobun donusten dondugu günün ertesinde basladı..blmıormkı senaryo uretıyoruz ıste..
[quote=GOKHANFINDIK;123050]Taylanttaki cumacılar ne olacak..lelele.lelele.dngOnlar birşey düşündümü acaba arkadaşlar.İmkb eksi kapatmaz ise pis ralli var.[/quote]
Taylant da sanırım ikindi yaklaşıyor bu saatde cuma kalmaz .dng.dng
baskı var gidemiyoruz pis vericekler.
trişe konuşucakmış..kısa devam ben 750 stop..ama rahat değilim
28000 40 gün shortum.::::::
[quote=marakes;123051]belki haklısn bilmiyorum.. 2 3 gundr citi heryerde bariz alıcı..ne bulrsa alıyo modunda..bıızmkıler ıcn dedgn dogru da garan gıbı ıs gbı tahtalarda bunlar dırek ıslem yapıolar genelde..alırken al satarken sat..spot vob 45 ı gordgnde cok ısteksızdı ve dustu.sımdı o ıstekszlık gıtms yerıne eskı cosku gelms gıbı gördum ben..ama bu bugnluk degıl vobun donusten dondugu günün ertesinde basladı..blmıormkı senaryo uretıyoruz ıste..[/quote]
abi isteksiz dediğin VOB, 44.100-44.500 (yani sadece 400 puanda) aralığından tam 196.826 kontrat çevirdi ve bu çevrilen kontratın %52'sini aktif alımla yaptı. olası bir 44.300 görme durumunun 15 dakika sonrasındaki hareket, gözleri yuvalarından fırlatabilir.
yüzlerce parametrearasından baktığın parametrelerin borsayı ne kadar doğru tahmin ettiğini gördüğün gün, Neo'nun yeşilleri görmesi durumunu hissedeceksin. :..:
hep söylediğim gibi, pozisyona girerken sebepleriniz, pozisyondan zararla çıkarken hala aynı durumdaysa,ya bi yerde yanlış yapıyorsunuz demektir ya da parametreleriniz yanlıştır.
bol kazançlar.
Ver baskıyı ver baskıyı benim 5 dk lıklar sata geldi sattım getti
forumun [B]hexen[/B]'in yorumlarına en çok ihtiyaç duyduğu günlerden birisi.
umarım gelir...