yatay giden piyasada 2/3 saat içinde bile ciddi hacim yapılıyor 5 dk lıkta.tabi kasa kazanıyor..
en güzeli kapital sağlam olacak uzun ortalamaların altına sarkışta kısa üstüne çıkışta long diyip yatacan üstüne..
Printable View
yatay giden piyasada 2/3 saat içinde bile ciddi hacim yapılıyor 5 dk lıkta.tabi kasa kazanıyor..
en güzeli kapital sağlam olacak uzun ortalamaların altına sarkışta kısa üstüne çıkışta long diyip yatacan üstüne..
bu gece için; [B]hamsi ağacın tepesine çıksa bile ,dow artı kapatamaz[/B].:)
5 dak sat vereyore
[QUOTE=Astatin;123100]43400 barında 15 dk sisten sat verdi..375 den kısayım..[/QUOTE]
Bendede 12,45 43350 sat verdi 15 likler kısayım ama artık yavaş yavaş umudumu yitiriyorum derken şimdi gene asa hareket başladı artık sıktı ama ne olacaksa olsun bırakıp kalkıp gidcem sıkıldım ya
[quote=GOKHANFINDIK;123132]Onun nedeni çok yatayız.Yoksa öğlen arasının kalkması çok iyi oldu.Önceden öğlen gapları ile ne batanlar oldu.Emirleri global yatırım yakalardı ilk.Full longum.[/quote]
evet öğlen arasıda bu işin ruhuna aykırı..
sabah ayrı gab öğlen ayrı gab.
dünya 24 saat açık biz bide yemek molası veriyoduk..
[QUOTE=enorton;123125]43425 Long... Emanete pek iyi bakamamışsınız :D[/QUOTE]
Abim ben yazmıştım ya namazdan önce vobu gömmek için hoca almaya gidyom dow içinde bi papaz bulursam onuda gömecez diye
[QUOTE=QUEEN;123135]5 dak sat vereyore[/QUOTE]
::: graliçem baa benzemeye başladın gayri
hemen KY paranoyası yapayım..450 ye 80 satış yazdım ucu ucuna ilk sıradaydım...turdi turdi 1 tane almadılar...göçecekmi acaba :) tekrar yukarı dönerse diye iptal ettim şimdi emri..üwww
pambık, yok mu püskül...versen şuna
[QUOTE=Astatin;123141]pambık, yok mu püskül...versen şuna[/QUOTE]
biyerlere gitmiştir gayri gelir şindi :::
[quote=fXci;123142]biyerlere gitmiştir gayri gelir şindi :::[/quote]
garibim ciddiye alıp, perde püskülü almay gitmiştir :) bir kaç kilo
[QUOTE=fXci;123142]biyerlere gitmiştir gayri gelir şindi :::[/QUOTE]
avatarıma göz koydun..anna kıskanmasın:::