[QUOTE=abka;58015]akbnk ne oluyor bilen var mı..taş gibi..[/QUOTE]
birşey olduğu yok sayın abka fiyatların bedava olduğunun farkına vardılar.
daha doğrusu farkına varma değilde, planın bir sonraki safhasını başlatıyorlar.boks.
Printable View
birşey olduğu yok sayın abka fiyatların bedava olduğunun farkına vardılar.
daha doğrusu farkına varma değilde, planın bir sonraki safhasını başlatıyorlar.boks.
Akbank T.A.Ş. :..:
Amerikan piyasaları rengini belli etti sanırım, henüz erken ama, brezilya mb side dolara müdahale ettiğine göre, ki gelişmekte olanların en iyisi son zamanlarda brazilya, bir olumlu hava kokusu almış olmalılar, bizim mb de yarın sabah yada akşama müdahale ederse yarına vob yukarda dolarda 100 lira aşağıda olabilir gibi geldi bana, bakalaım yarın haftanın son günü, saygılar.
[QUOTE=traderx;58016]evet hacim şimdiden 1600 ü geçti kapanışta xu100 hacim tahminen 1800 hacimi bulur buda bahsettiğim çıkış için yeterli
şimdilik flatim 31000 yüksek bir rakam 29600 küsürlerde trene diplerden bindik ama saolsun felakette telallı arkadaşlar panik cinnet çöküş falan feşman diye
diye yapmamam gereken birşeyi yaptırdılar pozisyonumu bozdum,(yanlış anlaşılmasın arkadaşlara suçlamıyorum özgür bir platformdayız.)
şimdilik yükseliş başladı diyebiliriz ama long açmıyacağım, çünkü bahsettiğim gibi hızlı iniş çıkışlar göreceğiz daha.
ayrıca herkesin bildiği yada düşündüğü düşünmek yada yapmak, hızlı bir traderin yapacağı iş değil:D[/QUOTE]
alırken alıyorum da dedim alaydın o zaman aklın nerdeydi. işine gelince öle işine gelince böle ayıp ya
panik cinnet çöküş olgusunu yazan benim benden başka yazna yok o olguları.
kaçtır çöküoz ses yok malını güya benim lafıma göre satmış da gelmiş bana edabiyat yapıo burda al da dedim alaydın o zaman
Djı tehlikeli oldu, açılışla kandırıyorlar, akşama gümbürtü bizi vurur, vobda geceye poz tehlikeli oldu, sanırım devalüasyonumuzda yarın hız kazanacak ve 1.745- 1.755 üzerine çıkan dolar krize yeni bir boyut kazandıracak, gerçi trend yönü belli ama, direnç aşılması hafta sonuna denk gelmesi dahada kötü olacak, dolar cumartesi günü bile artı yapar o zaman, saygılar.
[QUOTE=traderx;58024]tvde dinlediğini piyasa yorumcularını okuyup burda onlardan duyduklarını panik cinnet çöküş diye yazmakla olmuyor bu işler, sakin ve mantıklı ve diğer arkadaşlara fikrini belirt geç.[/QUOTE]
adamın canını sıkma benim vob bilgime laf ediosun. istediğimi yazarım kim duymuş da yazmış tv de duyulanı bu piyasa ben gibi adammı görmüş elden günden duydumu yazcam buraya
sistem ,salı günü saat 15 civarında 33.000 den sat vermişti..bugün 31000 den al verdi..geceye uzunum...vıx e bakınca rahat uzunum..
Lütfen tartışma yaratmayalım ve tartışmaları uzatmayalım arkadaşlar.
[QUOTE=Vob Trader;58025]adamın canını sıkma benim vob bilgime laf ediosun. istediğimi yazarım kim duymuş da yazmış tv de duyulanı bu piyasa ben gibi adammı görmüş elden günden duydumu yazcam buraya[/QUOTE]
seviyeli bir yer diye geliyoruz şurda hem muhhabet edelim hemde işimizi yapalım diye
neyse ben yazmıyacağım artık
Sayın arkadaşlar. Tartışmayı sürdürücü yazıları anında siliyorum özellerinizden birbirinize yazarsanız sevinirim.
system 5 dakk long signalde 15 dakk long signalde ben halen long .. gece long yatyorum
vob erken kapandı ?
evet tahta dondu nihayet , bu kadar volatiliteye sistem dayanamadı herhalde ..
Dowda bahsettiğim son yükseliş şu an gerçekleşiyor, arkası tufan.
sevgiler.
[QUOTE=hexen;58034]vob erken kapandı ?[/QUOTE]
hacim 200 bin kontrat geçince sistemleri sapıtıor sn hexen
Ne volatilitesi, son dakikalarda millet alış satış göndermesin diye yırtınıyolar resmen, son dakikalarda gerçekleşen takasları eksik göreceğiz, tamamlamadan bakmamalı, kimbilir kaç tane ky poz kapatamadı, birde en gelişmiş sistemi var vob un diyenlere takkedir bu olay, gelişmişlik kim biz kim bi kere:), saygılar.
[QUOTE=hexen;58034]vob erken kapandı ?[/QUOTE]
Evet son dakikada ne oldu bilen var mı? Ben sanko dondu sandım ama sanırım herkeste aynısı olmuş...
Herkeste son fiyat 31,4250 mi gözüküyor?
Son 5 dakika yok matrixte , ee elinde mal kalan ne olucak , herhangi bir açıklama gelmedi mi acaba , bilen ??
bende 675 gorunuyor son
uzlasma 425 geldi simdi sanko da
[QUOTE=orb;58042]Son 5 dakika yok matrixte , ee elinde mal kalan ne olucak , herhangi bir açıklama gelmedi mi acaba , bilen ??[/QUOTE]
son 5 dk nın tekrarı tarafsız sahada seyircisiz oynanmalı :)
Son dakikalarda dolar ekim kontratlarındaydı gözüm, 1,6850 de yazılı alışlara verdiler, buradaki alışlar birilerinin olmalı, 12 ay dolar kontratlarında uzun pozisyondalar ve bugün dahada uzunladılar, ekim kontratlarında kısa yapanları tuzağa kilitleyerek her gün yukarı gidişat devam ediyor.
Endeks kontratları tam hengame, kimin ne yaptığı belli değil, fakat oradada ekim vadelide bugün bayaa bir pozisyon kapatma var, fiyat yukarı yaparak poz kapanması iyi değil diye biliyorum, saygılar.
[QUOTE=enorton;58041]Herkeste son fiyat 31,4250 mi gözüküyor?[/QUOTE]
Evet aynen öyle.
[QUOTE=oğuzt;58044]son 5 dk nın tekrarı tarafsız sahada seyircisiz oynanmalı :)[/QUOTE]
Kendi adıma sıkıntım yok , flatim , ama son beş dakika bundan böyle riskli bilne ...
Bugün olay gün içinde oldu. +1000,-2500,+2500. Geceye kalınacak bir durum olmadı. Eğer 6000in tamamını full yakalayan varsa ihya olmuştur bazı sistemler aylık bile vermiyor bu kadar. Geceye flat kaldım.
[QUOTE=orb;58047]Kendi adıma sıkıntım yok , flatim , ama son beş dakika bundan böyle riskli bilne ...[/QUOTE]
Ben de bugibi günlerde son beş dakikada karar veririm bu da bana ders olsun. :mad:
17.13 te long emri girdim gerçekleşmiş gözüküyor, geceye long kaldık...
son dakikalarda forekste de görünmedi fiyatlar, takılı kaldı 31.425 de.. son saniyelerde serbest emir satış gönderdim denemek için, 31.700 den gerçekleşmiş..
VOBun sitesinde uzlaşma 31000 açıklanmış.
[QUOTE=bull market;58045]Son dakikalarda dolar ekim kontratlarındaydı gözüm, 1,6850 de yazılı alışlara verdiler, buradaki alışlar birilerinin olmalı, 12 ay dolar kontratlarında uzun pozisyondalar ve bugün dahada uzunladılar, ekim kontratlarında kısa yapanları tuzağa kilitleyerek her gün yukarı gidişat devam ediyor.
Endeks kontratları tam hengame, kimin ne yaptığı belli değil, fakat oradada ekim vadelide bugün bayaa bir pozisyon kapatma var, fiyat yukarı yaparak poz kapanması iyi değil diye biliyorum, saygılar.[/QUOTE]
Ekim APSD -11221 Aralık APSD 11216 pozsiyonlar transfer edilmiş de olabilir.
[QUOTE=sentinus;58048]Bugün olay gün içinde oldu. +1000,-2500,+2500. Geceye kalınacak bir durum olmadı. Eğer 6000in tamamını full yakalayan varsa ihya olmuştur bazı sistemler aylık bile vermiyor bu kadar. Geceye flat kaldım.[/QUOTE]
ben yakalıycaktımda elektrikler kesildi :) oda yetmedi belediye gorevlileri elektrik diregini komple söktü yuh dedim py abarttı olayı :) megersem kabloları yer altı hattına alıyorlarmıs bende py nin gunahını aldım bosuna :)
2008/77 sayılı Genelge ile Borsamızda işlem gören VOB-YTLDolar ve VOB-YTLEuro sözleşmelerinin başlangıç teminatları artırılmıştır.
2005/11 VOB-YTLDolar Vadeli İşlem Sözleşmesi Genelgesi uyarınca uygulanan başlangıç teminatı 150 YTL’den 180 YTL’ye, 2005/12 VOB-YTLEuro Vadeli İşlem Sözleşmesi Genelgesi uyarınca uygulanan başlangıç teminatı ise 200 YTL’den 240 YTL’ye çıkarılmıştır.
Yeni işlem teminatları 27.10.2008 tarihinden itibaren sistem tarafından yapılacak tüm hesaplamalarda kullanılacaktır. Dolayısıyla, 27.10.2008 tarihinde ilgili sözleşmelerde uzun ya da kısa olmak üzere açık pozisyon taşıyan hesapların teminat durumlarında bazı değişiklikler söz konusu olabilecektir.
Değişikliklere 23 Ekim 2008 tarih ve 2008/215 sayılı Borsa Bülteninden ulaşabilirsiniz.
[QUOTE=VOBiX;58051]VOBun sitesinde uzlaşma 31000 açıklanmış.[/QUOTE]
Matriks de 31425 yazıyor bende .. kapanış da 31675
[QUOTE=bull market;58045]Son dakikalarda dolar ekim kontratlarındaydı gözüm, 1,6850 de yazılı alışlara verdiler, buradaki alışlar birilerinin olmalı, 12 ay dolar kontratlarında uzun pozisyondalar ve bugün dahada uzunladılar, ekim kontratlarında kısa yapanları tuzağa kilitleyerek her gün yukarı gidişat devam ediyor.
Endeks kontratları tam hengame, kimin ne yaptığı belli değil, fakat oradada ekim vadelide bugün bayaa bir pozisyon kapatma var, fiyat yukarı yaparak poz kapanması iyi değil diye biliyorum, saygılar.[/QUOTE]
komplo teorilerine gerek yok abi :) benim poz kapama emirlerime verdiler:) 1.6850 lere
[QUOTE=sentinus;58048]Bugün olay gün içinde oldu. +1000,-2500,+2500. Geceye kalınacak bir durum olmadı. Eğer 6000in tamamını full yakalayan varsa ihya olmuştur bazı sistemler aylık bile vermiyor bu kadar. Geceye flat kaldım.[/QUOTE]
dolar daha manyak marj yarattı hele son 20 dakka 1.7150-1.6850 kontrat başına 40 ytl :)
[b][color=#FF0000]ABD DE SIRKETLERIN EMEKLILIK FONLARIN ERIMEYE BASLADI...[/color]
Sonunda korktugum oldu :[/b] ABD de büyük sirketlerin emeklilik fonlari erimeye basladi (en son BOEING 20% erimis oldu !) ve bu deligi kapatmak için çok zor olacak, çünkü su an ABD nin en büyük sirketlerin ayakta kalmalari bu fonlardan sürekli para çekmeleri..... Bu yüzden önceden belirtigim gibi Sherif Paulson nun ve Mr Ben yaptiklari hatalar yüzünden (bu paketler yüzünden ve LEHMAN i kurtarmamak) bir kaç ay içinde ABD nin emekli olanlar durumu iyice kötülesecektir... BAYBARS SEZEN
Bugun ilk defa market profilin faydasını gordum tam 2500 puan net kar yazmıs, posıtıv uyumsuzluk nedenı ıle aldıgım long da 500 zarar yazdı (500 zararın kara gecmesı ıcın 1000 puan lazım), o da olmasaymıs 3500 puan olacakmıs,
Gunlerdir ilk defa yuzum bugun guldu, devamı gelır ınsallah...
[QUOTE=oğuzt;58053]ben yakalıycaktımda elektrikler kesildi :) oda yetmedi belediye gorevlileri elektrik diregini komple söktü yuh dedim py abarttı olayı :) megersem kabloları yer altı hattına alıyorlarmıs bende py nin gunahını aldım bosuna :)[/QUOTE]
Dabi dabi...:..:Mazeretler bitmez VOBcu için. Şaka bi yana sıkı VOBcunun her zaman bir B planı olmalı. 2 hesap çalışıyorum ne olur ne olmaz birisi donunca terste kalırsam karşıdan ters açıyorum hemen. Elektrik kesintileri sık olduğu için UPS aldım . Fakat 10 dakika idare ediyor sadece. Yanına 2 tane akü alıp bağlamayı düşünüyorum bu konuda önerisi olan varsa paylaşabilir.
Teminatları arttırmak için vakit kaybetmiyorlar ama düşürürken oralı değiller :mad:
[QUOTE=teo;58059]Bugun ilk defa market profilin faydasını gordum tam 2500 puan net kar yazmıs, posıtıv uyumsuzluk nedenı ıle aldıgım long da 500 zarar yazdı (500 zararın kara gecmesı ıcın 1000 puan lazım), o da olmasaymıs 3500 puan olacakmıs,
Gunlerdir ilk defa yuzum bugun guldu, devamı gelır ınsallah...[/QUOTE]
Tebrikler. İnşallah hepimiz daha çok kazanırız yeni vadede. Bu vade de gaplarla geçti gitti terse gelenler çok oldu fakat gün içi marjlar çok oldu ör bugün. Sanırım en iyi getirilere hareketli ortalamaya dayalı sistemler ulaştı. Yeni vadeye kayma başladı artık flatim yeni vadeye kadar.
[QUOTE=sentinus;58060]Dabi dabi...:..:Mazeretler bitmez VOBcu için. Şaka bi yana sıkı VOBcunun her zaman bir B planı olmalı. 2 hesap çalışıyorum ne olur ne olmaz birisi donunca terste kalırsam karşıdan ters açıyorum hemen. Elektrik kesintileri sık olduğu için UPS aldım . Fakat 10 dakika idare ediyor sadece. Yanına 2 tane akü alıp bağlamayı düşünüyorum bu konuda önerisi olan varsa paylaşabilir.[/QUOTE]
ben 2 adet laptop açıorum onlara 2 adette monitör bağlıyorum. tanesi 25 ytl ye yumruk büyüklüğünde elektriksiz telefondan gelen hattan enerjiyle çalışan modem aldım. sankodan hem fx2000 hem de traderexpresi açıorum. yedekden de ebroker devrede:) olmadı tel var napalım şimdilik böle