bu arada bende dahil olmak üzere, kuin, yavuzhan v.b. arkadaşlarımızda sıyırma belirtileri görüyorum :) trend lazım trend
Printable View
bu arada bende dahil olmak üzere, kuin, yavuzhan v.b. arkadaşlarımızda sıyırma belirtileri görüyorum :) trend lazım trend
350 kısa...stopu yakın olmak üzere
KUIN, sen habire mesaj yazıp, aynı anda nasıl oflayn görünüyosun....offf laynn offf çok sıkıcı bu seans :)
[quote=abka;123134]bu gece için; [B]hamsi ağacın tepesine çıksa bile ,dow artı kapatamaz[/B].:)[/quote]
dow un üstüne konuşmayalım olumsuz manada.
gidecek,uçacak zirve yapacak diyelim.ters manyel deneyelim birazda :::
hacıyatmaz oldu adamlar asılı kaldılar 8700 lerde..
14:30 a kadar olan bar bu şekilde devam ederse (15 dk) CİLLOP gibi sat sinyali gelecek!
Full short.
enorton ton namaza gitti sat verdi..
[quote=Astatin;123145]bu arada bende dahil olmak üzere, kuin, yavuzhan v.b. arkadaşlarımızda sıyırma belirtileri görüyorum :) trend lazım trend[/quote]
sorma valla çeneme vurdu :::
ver küsküyü ver küsküyü...(demeyecektim ama öyle bir stres olmuşum bugün dedim yani)..verr küsküyü...KÜS-GENÇ göreve
[quote=QUEEN;123144]avatarıma göz koydun..anna kıskanmasın:::[/quote]
anna şansını gaybetti ::: gayri bana böyle zıp zıp şımarık biri leazım . Oturdugu yerde duramayan... Anna bi yattımmı kalkmak bilmiyore... peşinden bile koşamadım dovru durust ::: okadar miskin dembel bi kız :::
[QUOTE=Astatin;123147]KUIN, sen habire mesaj yazıp, aynı anda nasıl oflayn görünüyosun....offf laynn offf çok sıkıcı bu seans :)[/QUOTE]
görünmeze ayarladım çoktan ben aslında hep burdayım 24 sat açık pc
En tepeden 475 long 350 den short.3 saat beklemiştim shortta.Oha yine 300 altındayız her gece short time.Garan belli etti.Eksi kapayacaz.