43250 shortingen!
Printable View
43250 shortingen!
[QUOTE=enorton;123125]43425 Long... Emanete pek iyi bakamamışsınız :D[/QUOTE]
Biz emanete iyi baktık da sen acele ettin gibi. Bak metal pençe bile aldık küskü yerine 40$mış.
[QUOTE=oguzhan;123138]Abim ben yazmıştım ya namazdan önce vobu gömmek için hoca almaya gidyom dow içinde bi papaz bulursam onuda gömecez diye[/QUOTE]
Şu iş yoluna girmişken gömelim bunları üstünüde iyice çiğneyelim hadi bi el atın sanki düşüsten bi tek ben faydalanacam bol toprak atalım üslerine
bu 350 şortlarda zarar yazarsa acaip agresifleşirim..ona göre..KÜS-GENÇ göreve
Boşuna dememişler nerde hareket orda bereket diye 43400 short ama çok tırsiiiiiiiim her an flat olabilirim ,
Ha gayret vurun kafasına kafasına iyice sersemledi yıkılması an melelesi
yıkılırsa pazartesiye kadar kalkamaz
kandırmaca bunlar alırlar birazdan yine :::
43 bini terk etmeden rahat yok..
ANNA da 43000 geçilmez deyor emme bakalım gorcez
[IMG]http://i44.tinypic.com/jfbzex.png[/IMG]
kocaoğlan 5 dklık sat dedi darısı 15 liğin başına amin.
[QUOTE=Astatin;123145]bu arada bende dahil olmak üzere, kuin, yavuzhan v.b. arkadaşlarımızda sıyırma belirtileri görüyorum :) trend lazım trend[/QUOTE]
[COLOR="Blue"][B][SIZE="5"]Bendekini göremedin mi? [/SIZE][/B][/COLOR]
[QUOTE=VOBiX;123030]TOBO var üçlü dip var pu var. Kelepirmiş buralar almayan üzülürmüş.
Bu fırsat bir daha ele geçmezmiş. Buralar tarihi dipmiş.
Uçmazsa kaçmazsa ...... olsun. (........ yerlerine kötü bir şeyler koyabilrisiniz)
Dua ettik düşmedi şarkı söyledik düşmedi. Çıksın da görelim şimdi. .dng
PS : Üstekiler analiz, beklenti vs değildir sitemden ibarettir. Sahici sanıp atlanmamalı.[/QUOTE][QUOTE=VOBiX;123084]Alsanıza alsanıza vade sonuna iki hafta var 500 puan aşağıdasınız alsanıza. .dng[/QUOTE][QUOTE=VOBiX;123089]Doç.Dr. Fatma KÜSKÜ
İTÜ Endüstri- İşletme Fakültesi, İşletme Mühendisliği Bölümü
Küsküden vazgeçtim
Bunlardan alacağım
Acımadan dalacağım
Endekslere korku salacağım
[IMG]http://www.zamazing.org/imaj/serversistemci/14xl1073.jpg[/IMG][/QUOTE]
[QUOTE=YAVUZHAN;123148]dow un üstüne konuşmayalım olumsuz manada.
gidecek,uçacak zirve yapacak diyelim.ters manyel deneyelim birazda :::
hacıyatmaz oldu adamlar asılı kaldılar 8700 lerde..[/QUOTE]
Ben sabah denedim "uçmazsa kaçmazsa ......" .dng
bu 350 şortlar zarar yazarsa yakarım burayı yakarım...alırım revolverleri, bir yanda kuin bir yanda selçuklu sopası bir yanda yavuzhanın süvarileri bir yanda pambığın küsküleri veya püskülleri, bir yanda taywanlı işciler....yakarım bu vobu yakarım..hasta etmesinler beni