[quote=TIFIL;123193]hocam sizin bu sistem çok yalancı bence...
44000 lerden 41700 lere düşüyoruz sat demiyor ama bugün 300 puana sat demiş çelişkili bir durum,değilmi ne dersiniz?[/quote]
Özrel bir sistemdir herkesin kafası basmaz.:::
Printable View
44000 lerden 41700 lere düşüyoruz sat demiyor ama bugün 300 puana sat demiş çelişkili bir durum,değilmi ne dersiniz?[/quote]
Özrel bir sistemdir herkesin kafası basmaz.:::
[QUOTE=enorton;123190]Sabah açılıştaki yukselişe Al vermeyen sistem namazdan geldim 43425 ten AL verdi, 43100 e kadar düşüşe öküzün trene baktığı gibi baktı :D Hala AL da...[/QUOTE]
Siz sanırım MTX kullanıyorsunuz, sistemlerinizi 1 ay öncesine kadar optimize edin sonra aynı değerler ile son aydaki getirisini görün ondan sonra gerçek işleme başlayın.
Bu MTX de mümkün değilse sistemi enaz 10 sinyal gözleyin sonra işlem yapın.
Yoksa ciddi zarar edebilirsiniz.
önemli olan sisteme girdi yapan parametrelerdir.
sisteme [B]örneğin[/B] "BGC partners 500 kontrat satmadan sat verme" derseniz, 30.000e gitseniz de sat vermeyebilir. (lütfen örneğe takılan olmasın, komik olur:))
sistemin kaçtan al-sat verdiği değil, trade başarısı önemlidir.
ooo tarumar olmuş buralar.... bıraktıgım yerden 200 aşagıda yinede sevindirici sizler açısından.. yanlız hala bir şeyler eksikkkk :)
[QUOTE=Larossıan;123195]Özrel bir sistemdir herkesin kafası basmaz.:::[/QUOTE]
evet benim fazla basmaz,galiba elle okları yerleştiriyon,histemsel olarak :::.dng
[quote=TIFIL;123199]evet benim fazla basmaz,galiba elle okları yerleştiriyon,histemsel olarak :::.dng[/quote]
Bok atmak kolayda boku temizlemesi zordur Tıfıl.üüü
terapi şart :::
s.a. arkadaşlar. eve ancak gelebildim. sabah 43250 den al veren sistem 43450 den yeniden sat vermiş ve sat konumunu sürdürüyor. piyasa bugün yukarı gidemediyse dahada gidemez. bugün 42800 lerin görüleceğini düşünüyorum.
Köprüden önce son çıkış.Short time.Bakmayın öyle tuttuklarına.Sert düşecez.Dow net sat.
[QUOTE=Larossıan;123200]Bok atmak kolayda boku temizlemesi zordur Tıfıl.üüü[/QUOTE]
sadece merak etmiştim,nasıl o kadar düşüken sat vermeyip yatayda sat vermesini,üüüüüü
[quote=TIFIL;123205]sadece merak etmiştim,nasıl o kadar düşüken sat vermeyip yatayda sat vermesini,üüüüüü[/quote]
Özür kardeşim ben yanlış anlamışım kusura bakma.:(
Abi yanlış anlamayın birbirinizi.Yazılara duygular dökülmüyor.Bundan dolayı oluyor.Bak mesela ben marakes abiye hiç birşeyim yok yanlış anlaşılabiliyor.Bu arada dow net belli artık tepe dün akşam ki yer.Eksik birşey yok düşüşte artık.Tek eksik dsı mal vermedi efg de eksik.