[quote=TIFIL;123193]hocam sizin bu sistem çok yalancı bence...
44000 lerden 41700 lere düşüyoruz sat demiyor ama bugün 300 puana sat demiş çelişkili bir durum,değilmi ne dersiniz?[/quote]
sistemin vardır bir bildiği ;)
Printable View
[quote=TIFIL;123193]hocam sizin bu sistem çok yalancı bence...
44000 lerden 41700 lere düşüyoruz sat demiyor ama bugün 300 puana sat demiş çelişkili bir durum,değilmi ne dersiniz?[/quote]
sistemin vardır bir bildiği ;)
43 bin üstü korunursa haftasonuna kısa kalmak için 40 kere düşünmek gerekecek yine..
dow bu sefer işi yarıda bırakmayıp çıktığı gibi bitirebilir..
ne sağlammış şu 150 desteği yada bize öyle gösteriyorlar...bence...
dax kaşla göz arası % 1 kaybı aşmış..
bizi teğet geçiyor yine :)
[QUOTE]Seans içindeki [color=#0000FF][b]43,250[/b][/color] geçici uzlaşmasına göre Haziran ayı içinde
Bıcırık Sistem [color=#FF0000][b]-2,175[/b][/color] puanda
Medium Sistem [color=#008000][b]+2,575[/b][/color] puanda
Platin Sistem [color=#FF0000][b]-3,025[/b][/color] puanda
Titanyum Sistem [color=#FF0000][b]-1,925[/b][/color] puanda[/QUOTE]
Elinde Platinden daha kötüsü olan var mı?
Mal gibi dow duası ediyoruz.İmkb duası lazım bize.Düşmüyor namussuz.Full long.Yav bunlar farkı sıfırlar.Duaya da çareyi bulurlar.
[quote=marakes;123217]arkadas bu nası ıs...heryer asagı gıdo bız 1 verıp en ufak toparlamada 3 alıyoruz geriye :([/quote]
VOB kanunları: 1.madde dünya batsa ben bildiğii okurum.
2. kimse bana karışamaz kıroyum ama para bende
3. göstergeler benim için bahanedir pozisyonum neyse yön orasıdır.
4. N dow takar N dax a bakarım KY çıltırtarak yontarım sonra hasta eder bakarı..
[quote=VOBiX;123219][IMG]http://sairinyeri.files.wordpress.com/2007/07/dem-ceken-bulbul.jpg[/IMG] Çile bülbülüm çileeee[/quote]
[B]vob[/B]ur[B]ix,,, senin yüzünden kısa kaldım,,,.dng,,,,,, kaç gündür,,,,, heç böle yapmazdım,,,,, :o spottan mal çıkıom kaç gündür,,,,, vob temianatına sokim de maliyeti düşüreyim die,,,,onlar bana bişi sokmadan,,,,, ptsi 44000 lere gelirse artık vuracaz kafalarına napalım,,,,,,,,, belki maliyeti kurtarırız,,,,,, kurtarırsam ,,, haziran vade benim için bitmiştir,,,,,,, :mad: [/B]
sistemlerden çok çekmiş birisi olarak konuşuyorum[B]..12 aylık test yapılmamış sistemlere çok güvenmemek lazım..yoksa ciddi zarar yazar..[/B]bir saatde size öyle bir sistem yaparımki ayda 4 ayda ortalama 15 bin puan kazandırmıştır(toplam 60 bin)..ama siz o sistemi temmuz-ekim 2007 de uygulayımda görün..15.000 puan zarar ettirmiş...
42900 altı kalışlarda ilerleyen günlerde 42150 yi görebiliriz...bence..
[QUOTE=VOBiX;123187]EFG geç bakalım sağ tarafa solda bekleme yapma. .kom[/QUOTE]
Takmıyor beni yawf .dng Pişşştt EFG kime diyorum?
Atlas alsana şunun ifadesini...
[QUOTE=atlascepkenli;123227][B]vob[/B]ur[B]ix,,, senin yüzünden kısa kaldım,,,.dng,,,,,, kaç gündür,,,,, heç böle yapmazdım,,,,, :o spottan mal çıkıom kaç gündür,,,,, vob temianatına sokim de maliyeti düşüreyim die,,,,onlar bana bişi sokmadan,,,,, yarın 44000 lere gelirse artık vuracaz kafalarına napalım,,,,,,,,, belki maliyeti kurtarırız,,,,,, kurtarırsam ,,, haziran vade benim için bitmiştir,,,,,,, :mad: [/B][/QUOTE]
Ben 41850 görmeden dönmez dedim 41625 gördü döndü namıssız da sen niye aşık oldun kısa donlara?