Dün musait ordamda neden yükselmedi ise bu günde aynı nedenden düşmüyor tam trede günü 100-500 arası git gel 3 kerede 1200 puan maşallah... artık anlamaya çalışmıyorum piyasayı çünkü hepsi yuvarlak :)
Printable View
Dün musait ordamda neden yükselmedi ise bu günde aynı nedenden düşmüyor tam trede günü 100-500 arası git gel 3 kerede 1200 puan maşallah... artık anlamaya çalışmıyorum piyasayı çünkü hepsi yuvarlak :)
[quote=VOBiX;123231]Ben 41850 görmeden dönmez dedim 41625 gördü döndü namıssız da sen niye aşık oldun kısa donlara?[/quote]
fazla bakamadım,,, kaç gündür,,,,,,,,, ayponla ,, ara sıra bakınıom,,,,,,,,cepten,,,,,,,,, nasılsa düşer düşmezse spottan çıkar ben çakarım die düşündüm,,,,, daha doğrusu yoğunluktan hiç bişi düşünemedim,,,,, alırız dedim,,,,,,, maliyet 42725 10/10 şort,,, spottan çıkartacağım varolan teminat kadar,,,,,, başka kuruş yok,,,,,,
tavsiye? [COLOR=red][B]vobix[/B][/COLOR]
flat..
kırılmayacak bu 43 bin bugün..
[QUOTE=abka;123228]sistemlerden çok çekmiş birisi olarak konuşuyorum[B]..12 aylık test yapılmamış sistemlere çok güvenmemek lazım..yoksa ciddi zarar yazar..[/B]bir saatde size öyle bir sistem yaparımki ayda 4 ayda ortalama 15 bin puan kazandırmıştır(toplam 60 bin)..ama siz o sistemi temmuz-ekim 2007 de uygulayımda görün..15.000 puan zarar ettirmiş...[/QUOTE]
Doğru ama matrikste 4 aydan önceki veriler yok ve MS de test yaptığımda matriks ten farklı oluyor :confused:
[quote=VOBiX;123242]Elindekielri açığa satamazsın açığa satmak için elinde olmaması lazım. Emanet alman lazım da TCELL filan bulmaya bak.[/quote]
espiriydi len o :::
mery teyzem bugn de vakbn a merak salmıs... 8mılyon lot artıda oda tahta ıse 13 trıl artıda..
Bence nikkei ve imkb bilecek.Biz de vay anasını diyecez.43500 kapanacaz bence.Bu adamlar bu kadar bilmese birşey almazlar.Gece long ihtimalim artıyor.
ilk 5 pg bu sayede 23 trıl oldu yıne..
Derinlik rica etsem teşekkürler.
Dax yüzde 1.1 eksi oldu biz hala 250yiz.Eksisi yokken 350 idik.Almaları lazım diyor tecrübe.
eksi makası koydular.. spota, yurtdışına bakmadan kafalarına göre makası açıp kapatırlar artık..
[quote=VOBiX;123230]Takmıyor beni yawf .dng Pişşştt EFG kime diyorum?
Atlas alsana şunun ifadesini...[/quote]
bu adamlar bana haziran daki maliyetimi geri versin,,,,,, başka bişi istemiyorum onlardan,,,,,,,, :p korktum ben bunlardan
efg ile garan dan işlem yapan aynı kişi deniyor,,, bilmem ne kadar doğru :cool: