[QUOTE=enorton;123288]Çocukları alıştırmayın bari :::[/QUOTE]
oğlum çok kızıyo.. niye almıyosun niye satmıyosun diye fiyatlar giderken..onun gözü kara ama istemem bu işi yapmalarını..
Printable View
[QUOTE=enorton;123288]Çocukları alıştırmayın bari :::[/QUOTE]
oğlum çok kızıyo.. niye almıyosun niye satmıyosun diye fiyatlar giderken..onun gözü kara ama istemem bu işi yapmalarını..
dow'un 40 puanını kendi fdowu yedi 3 dakkada, bizim V30 yemiş çok mu.:..:
[quote=marakes;123291]bzm dow bow koealsyonu a cortladı sanırm:)[/quote]
yazarsan formülünü sihiri kaçar işte böyle :)
500 puana sıkıştırdılar bugün ...dow düşüyoda bize faydası yok beddualar tutuyo ama voba lazım ..
[quote=QUEEN;123293]oğlum çok kızıyo.. niye almıyosun niye satmıyosun diye fiyatlar giderken..onun gözü kara ama istemem bu işi yapmalarını..[/quote]
ben de ana-baba parasıyla yapsam, benim de gözüm kapkara olurdu. :D
bi keresinde kızım "buna tıklayınca nooluyoooooooo" diyerek bana yanlışlıkla 75 puan yaptırmıştı. :..:
[i][b]16:55 Haziran ABD Michigan Üniversitesi Tüketici Güven Endeksi Önceki 68,7 Beklenti 69,5[/b]
Açıklanacak olan güven endeksi tüketicilerin harcama eğilimini
göstermektedir. Aynı zamanda ekonomideki canlılığı gösteren temel
göstergelerden biridir. Beklentilerin altında gelmesi olumsuz algılanacaktır.[/i]
bilgisayar oyunu hastası bir çocuk bulup oynatmak lazım en çok puanı yapman lazım diye gaza getirmeli hırslı bir çocuğu.
dow düşerken alıyolar hoş değil kısalar için..
225 short 325 long.Kazık yedik 200 puan maliyetten ama olsun gece kesin longum.
[QUOTE=VOBiX;123299]bilgisayar oyunu hastası bir çocuk bulup oynatmak lazım en çok puanı yapman lazım diye gaza getirmeli hırslı bir çocuğu.[/QUOTE]
oğlum ideal demekki
ve garan da halk acıklarını kapamaya basladı 3.9 u cızdı 1.65 mlyn lot alarak..
maksimum kapanış geliyor..