Nikkei ve imkb bilecek.9000 dow bu gece.Düşse de düşmüyoruz zaten.Hayırlısı.İşlem bitti bende bugünlük.Kapanış tahminim 43800
Printable View
Nikkei ve imkb bilecek.9000 dow bu gece.Düşse de düşmüyoruz zaten.Hayırlısı.İşlem bitti bende bugünlük.Kapanış tahminim 43800
garan da para gırs yenıden 15 trıl cıtı 11 mılyn lot artıda..
stop 75 puan daha kütürdedim
İçinizde nikkei çok arttı daha artmaz diyenler olacak benim gibi.Ama asla yemem.Gece long kalınmalı.Gebertirler pazartesi ayuları.Seans sonu artı makas bekliyorum.Geçmiş yazı alıntılamayı sevmem.Siz olursa alıntılarsınız.
12.06.2009 16:55:13 *abd'de haziran ortasında michigan üni.tüketici güven endeksi 69.0 (beklenti 69.7, önceki 68.7)
haftaya ımf geleceği için düşürmediler bugün
haftaya çok kazık sokacaklar
data mı çalkaladı böyle ?
[QUOTE=GOKHANFINDIK;123308]İçinizde nikkei çok arttı daha artmaz diyenler olacak benim gibi.Ama asla yemem.Gece long kalınmalı.Gebertirler pazartesi ayuları.Seans sonu artı makas bekliyorum.Geçmiş yazı alıntılamayı sevmem.Siz olursa alıntılarsınız.[/QUOTE]
Bu Nikkei nin bir 9000i daha var ama ne zaman bilemem.
Şu anda yüksleiş kanlının tepesinde olduğundan mı artmaz diyenelr çıkacak?
nasdaq ve SP berbat durumda...
Ayılar hakkınızı yiyorlar ama burası düşmez.Pis alacaklar bizi pazartesi net yukarı yön.
[QUOTE=SEYYAH;123313]nasdaq ve SP berbat durumda...[/QUOTE]
bizimki koç gibi.. bozmayacağım kısaları
[quote=VOBiX;123312]Bu Nikkei nin bir 900i daha var ama ne zaman bilemem.
Şu anda yüksleiş kanlının tepesinde olduğundan mı artmaz diyenelr çıkacak?[/quote]
Abi çok arttı diyenler olacak.Ama imkb orada görüyorsunuz.Net alıyorlar.Full long gece kesin.Bu değil sadece nikkei de alıyorlar.Demekki iki borsa biliyor olacakları.Pazartesi ayuları uyarıyorum.Çok canınız yanacak.Bu öyle böyle alış değil.Çok pis gelecekler.