-
[quote=unlimitted;123346]kazanmanın verdiği coşku söyletiyo. [IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon7.gif[/IMG][/quote]
bende longum ama okadar net degil durum
dowda enerji hisseleri zayıf
teknolojide satış baskısı var
finansallar renk vermiyo
ama dünkü tepenin en azından bi kere daha denenecegini düşünüyorum
bugun mu
pazartesi mi olur bilmem
-
ilk 5 pastası 4500 artda kapandı vob da..vade basından beri olan 69 bin artda
-
-
42.530 (düz 550 diyelim) SHORT larım duruyor zarar büyüyor :p.çok sevdik birbirimizi kanımız kaynadı ayrılamıyoruz :D
pozu gerçekten taşıyorum kapatmış değilim.
inceldiği yerden kopsun.ben inanıyorum bu pozu karla kapatacağım ALLAH'ın izniyle.yoksa da kıvin abla yapar bi fıstklı helva afiyetle yer beni anarsınız.küskücü pambık diye :D:D:D
-
[quote=atlascepkenli;123356]kıkırt
dow artı ya gidio[/quote]
gulpüüüüüüüüüüüüüüüüüü
-
son saniyede 475 ler geldi gökhan. uzun kaldım geceye. canım kısa istesede.
bugün 150 aldım, 350 verdim, 100den aldım, 275 e verdim. 425 e aldım 500 e verdim. son saniye 475 den yeniden aldım. geceye uzun.
-
Allahım ,
Sen şu voborsa bulunan kullarına;
En tepeden satmayı ,en dipten almayı ,OBO nun başının üzerinden satmayı ,TOBO nun başının altından almayı ,yukarı trend çizgisinin kırıldığı noktadan satmayı
nasip eyle yarabbii..
amin ecmain..
duamınıza edelimm hepinize bol stressiz,, bol oksijenli güneşli günler diler Vob da kazanamayan AŞK da kazanır der... kaçarım hayırlı hafta sonları ...... sesli düşünüyorum (15 yegen ; hepsinin karnesi çok iyi 50X15=750 tl sinema olmaz tiyatro bak o olurrrr.) svg.
-
[QUOTE=enorton;123350]Siz geceye hiç long girmez misiniz. Bir senedir izliyorum hergün shortsunuz:D[/QUOTE]
cık, burada geceleri sıcak oluyor..:D.kom
-
hee bugün longcular çoğaldı ayulara gün doğdu..pambıkk küsküllü pambık..
-
[quote=Astatin;123358]gulpüüüüüüüüüüüüüüüüüü[/quote]
artık inat ettim vade sonuna kadar maliyet düşürerek şortlucam taaaki haziran vadeyi zararsız kapatana kadar,,,,,
olmazsa da :(
olur sa da :..:
çok yükselirse ,,, ne kalmışsa elde ağustos vadeye şort olurum oralardan,, belki bir gün kâra geçerim üüü
-
[QUOTE=Astatin;123358]gulpüüüüüüüüüüüüüüüüüü[/QUOTE]
asti bugün sakın beddua etme..:eek::eek:
-
dow degilde bovespa ilginç
petroldeki geri çekilmeye ragmen hiç - olmamış
bu yuzden olng oldum