-
[QUOTE=SEYYAH;123357]42.530 (düz 550 diyelim) SHORT larım duruyor zarar büyüyor :p.çok sevdik birbirimizi kanımız kaynadı ayrılamıyoruz :D
pozu gerçekten taşıyorum kapatmış değilim.
inceldiği yerden kopsun.ben inanıyorum bu pozu karla kapatacağım ALLAH'ın izniyle.yoksa da kıvin abla yapar bi fıstklı helva afiyetle yer beni anarsınız.küskücü pambık diye :D:D:D[/QUOTE]
Abi 425 ten longladım, fiyat 100 e gelince elim ayağım titredi. Bravo valla ama sizin köyde zarar-kes yok mu? Keşke flat kalsaydın...
-
bu mery i ne zaman alışta gorsem ımf paranoyası yaşıyorum..belkı de benım gıbı dusndurmek ıcın yapıyolar..vakbn 1t trıl artıda mery burda nerdyse 10 mılyon lot alms...aran da da 2.5 mılyn lot artıda..abnk da bırazck alımı var.ak 1.3 ısc 5 trılyon eksı kapamıs..
-
fanatikliğin zorlamanın kasmanın
bir manası yok
önümüzde görece güçlü duran endeks var
yeni zirveleri öpmeden düşmeyecek galiba
(böylece 44550 shortlar 9 gün sonra 43450 den long oldu
uzun süredir hiç bu kadar zorlanmamıştım )
-
[URL="http://www.voborsa.com/forum/trader38580-ile-sistematik-vob-takibi-t5228p7.html"]SİSTEMİN SON DURUMU[/URL] BUGÜNKİ 2 SİNYALİ yayınlayamadım. ama 200 puan civarı kar yapmıştı. onu eklemedim sinyallerin içine. herkese bol kazançlar
-
[quote=unlimitted;123346]kazanmanın verdiği coşku söyletiyo. [IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon7.gif[/IMG][/quote]
Yok abi kazanmanın coşkusu değil abi o.Manyak alış baskısı.Pazartesi show var.
-
[quote=unlimitted;123349]eheh.
1 bardak sabır, 1 kova zekadan üstündür. (Hollanda atasözü)
ölmüş eşek kurttan mı korkar. (halis muhlis Türk atasözü):D[/quote]
Aynı Hollandalı gardaşlarımız.İnat acı sonu hüsran da demişlerdir.
-
[quote=enorton;123350]Siz geceye hiç long girmez misiniz. Bir senedir izliyorum hergün shortsunuz:D[/quote]
Abi ben de onlardandım ama artık yeter dedim.Bu alış baskısına kimse kafa tutamaz.
-
Lord Astatin yakında pentagram işine girerse şaşırmayın :..: Bu gece beddua etme boşver. Bu gece DJI + % 2 kapatır (hep tersi oluyor kapanışı bekleyin).dng
-
8500 kapatacak dow amca..
-
[quote=sovalye;123368]fanatikliğin zorlamanın kasmanın
bir manası yok
önümüzde görece güçlü duran endeks var
yeni zirveleri öpmeden düşmeyecek galiba
(böylece 44550 shortlar 9 gün sonra 43450 den long oldu
uzun süredir hiç bu kadar zorlanmamıştım )[/quote]
Bak işte abi bir senden bir de bunu selçuklu abiden bekliyordum.Sen söyledin o naptı bakalım.O ama yılanları eziyor.:D:D
-
selclu bugun bakamıycam demıstı sabah,stop koymadıysa pozda dır..
-
[quote=QUEEN;123374]8500 kapatacak dow amca..[/quote]
8000 kapatsa ne olacak imkb düşmedikten sonra.