[quote=queen;123374]8500 kapatacak dow amca..[/quote]
9000 :::
Printable View
[quote=queen;123374]8500 kapatacak dow amca..[/quote]
9000 :::
arkadaşlar konu dışı ,kimseye laf çaktıgm da yok ama paylasmak istıyorum...alıntıdır..
Yurtdışında farklı ülkelerden insanların olduğu bir ortamdaydım. Bir tanesi şöyle dedi. "Türkleri istakoza benzetiyoruz. Nedeni ise şu. Tüm hayvanlarda kafesin üstü kapalıdır ancak istakozların kafesinin üstü açıktır. Çünkü istakozlardan bir tanesi kafesten çıkmaya çalıştığı zaman diğerleri onu aşağı çeker" [IMG]http://www.hisse.net/forum/images/smilies/smile1.gif[/IMG]
inanmayın siz..
[QUOTE=GOKHANFINDIK;123372]Abi ben de onlardandım ama artık yeter dedim.Bu alış baskısına kimse kafa tutamaz.[/QUOTE]
çok çabuk pes ettin gökhan...dng gerçi sen geceye longsan dow artık düşebilir demektir..:..:
[quote=QUEEN;123374]8500 kapatacak dow amca..[/quote]
çıkarken takmıyorduk düşerkende takmayız olur biter.heyk
akşam akşam ne olmuş bugün diye baktım ve iyi güldüm günün en düşüğü 43050 en yükseği 43575:..:
alıntıdır..
[QUOTE=marakes;123379]arkadaşlar konu dışı ,kimseye laf çaktıgm da yok ama paylasmak istıyorum...alıntıdır..
Yurtdışında farklı ülkelerden insanların olduğu bir ortamdaydım. Bir tanesi şöyle dedi. "Türkleri istakoza benzetiyoruz. Nedeni ise şu. Tüm hayvanlarda kafesin üstü kapalıdır ancak istakozların kafesinin üstü açıktır. Çünkü istakozlardan bir tanesi kafesten çıkmaya çalıştığı zaman diğerleri onu aşağı çeker" [IMG]http://www.hisse.net/forum/images/smilies/smile1.gif[/IMG][/QUOTE]
Bu laf çok doğru... biz Türkler birbirimize destek değil köstek olmasını severiz...Belki Voborsada tam tersi yani istisna olabilir emme dışarda öyle deel .hep köstek tam köstek...
Alın işte anna boşunamı çukur açmış 43000 e :::
[IMG]http://i40.tinypic.com/2yo1rtc.png[/IMG]
[QUOTE=QUEEN;123380]inanmayın siz..[/QUOTE]
ben sana inanıyorum canım... forumun erkekleri göçüremediler bu dow'u, iş bize düştü..:D
[quote=fXci;123385]Bu laf çok doğru... biz Türkler birbirimize destek değil köstek olmasını severiz...Belki Voborsada tam tersi yani istisna olabilir emme dışarda öyle deel .hep köstek tam köstek...[/quote]
evet bu durum var malesef..bizi ancak cok guc sartlar bırlestırıyo..rahatken bırbırımıze sarmayı severiz..
[quote=enorton;123366]Abi 425 ten longladım, fiyat 100 e gelince elim ayağım titredi. Bravo valla ama sizin köyde zarar-kes yok mu? Keşke flat kalsaydın...[/quote]
enorton benim trade tarzım biraz değişik.aldığım pozlarda terse düştüğüm çok oluyor.bazen 300 pıvan bazen 500 bazen 1000/1500 ama ben tutarım.ve o pozu karla kapatırım.
yaptığım doğru mu? genel kanıya göre değil.ama ben bu şekilde rahat oynuyorum.
rahat olma sebebim düşük kaldıraçtan kaynaklanıyor.şu an taşıdığım poz tüm sermayenin 1/4 ü bile değil.ben kazandıkça kontrat sayımı arttırmam.bir süre sürekli aynı kontratla dönüyorum.belli bir dönem içinde ettiğim kar bana güven verirse biraz arttırırım kontrat sayımı.sadece biraz.
15 gün evvel falan şu taşıdığım poz 1/3 oluyordu şu an 1/4 bile etmiyor.yani kar etmeme rağmen kontrat sayımı arttırmadım.
arada sistemlede oynuyorum.hatta bundan 1 ay kadar evvel oynadım bir süre.ama ben zararı realize etmeyi sevmiyorum.sistemle oynarken ise kesip terse dönmek zorundasın.
ama benimkiside oldukça geriyor ve terletiyor.bazen evin içinde yusufu görüyorum :::
günün birinde mükemmel bi sistem bulursam ona uyarım.ama şu ana kadar elime geçen hiçbir sisteme işte bu diyemedim.malesef :o
du bakali nolcek bu sefer.