73.525, düşüş kanalının önemli dirençlerinden biri, saatlik grafikte 5 nci kez değiyor bu dirence
Printable View
73.525, düşüş kanalının önemli dirençlerinden biri, saatlik grafikte 5 nci kez değiyor bu dirence
SRB..........71.725-72.775
ORB..........72.800-73.525
İki sistem için kırılma noktaları bugün için böyle...her ikisinin de kısa vermesi zor gözüküyor,ama belli de olmaz tabi...ORB de giriş yok henüz,bugün ORB ye ağırlık verecez...
MTR yukarı trend veriyo...
FD ilk direnç 73.500 demiştik oraya geldik...
flat devam...
73525 i mi bekliyoruz uzun olmak için abi
[img]http://666kb.com/i/bj5y1t5dgylniq3hq.gif[/img]
[quote=last trader;239261]73525 i mi bekliyoruz uzun olmak için abi
[IMG]http://666kb.com/i/bj5y1t5dgylniq3hq.gif[/IMG][/quote]
evet ya da 72.800 ün aşağı kırılmasını ,bakalım?
ORB sinyali önemli bugün,ama trend yukarı bunu da unutmayalım..
daytrading de illa işlem yapmak zorunda değiliz ;saat 15.00 e kadar sinyal gelmezse,işlem yok o gün demektir...
flat kalmaya alışmalıyız...bu cümle önemli...
ya da vurup kaçmalıyız,200 puan ve üstü...
Sn. Saraylı 5 dakikalık grafikte 7 bar sonunda en düşük 73100 gözüküyor. Buna göre ORB alt band 73075 olarak alabilir miyiz, sizin blogtaki anlatımlarınıza istinaden...
[quote=özdenil;239271]Sn. Saraylı 5 dakikalık grafikte 7 bar sonunda en düşük 73100 gözüküyor. Buna göre ORB alt band 73075 olarak alabilir miyiz, sizin blogtaki anlatımlarınıza istinaden...[/quote]
7 barın en düşüğü 72.800 sn.özdenil..bende öyle...
Üstad hayırlı olsun, sizi tekrar görmek sevindirici, yine müdaviminiz olacagım.. hürmetler...
Bu boşluktan istifade ederek genel dalga yapısıyla ilgili biraz konuşmak isterim:
Kasım 'dan beri başlayan ending diagonalin son ayağı olan 5.büyük dereceli dalga başlamış olmalı,73.525 görülerek bu tez kuvvetlendi..
Bu durumda ov de 80.000 civarına bir hareket imkan dahilinde...
Daytrading yapsak bile bunu unutmayalım...genel trendi bilmeliyiz...:)
5.dalga da daha öncekiler gibi 3 alt dalgalı olmak zorunda,yani dümdüz yukarı gitmeyiz,ortada bir kırık olacak....
aklımızda bulunsun.....brv
saraylı abi .. bende daytrade kararı aldım ..benim en büyük sorunum illa pozda olacam .. buda büyük sorun oluyor .. ... günlük 500 puan alsam yeter diyorum . .artık bence daytarade yapacam abi .. geceleri flat ... gapten gelen gape gidiyor .. psikolojimi bozuyor gece pozları ..
[quote=selçuklu;239294]saraylı abi .. bende daytrade kararı aldım ..benim en büyük sorunum illa pozda olacam .. buda büyük sorun oluyor .. ... günlük 500 puan alsam yeter diyorum . .artık bence daytarade yapacam abi .. geceleri flat ... gapten gelen gape gidiyor .. psikolojimi bozuyor gece pozları ..[/quote]
sevindim selçuklum bence doğru karar,çünkü 3 defa doğru gapi yakalasan 4.sünde terse düşsen gitti sermaye ,oluyor...üüü
geçen perşembe gecesi dow daki harekete full uzunda yakalanınca bu kararı aldım ve uzun zamandır düşündüğüm bişeydi zaten...
bu global çalkantıda 16 saat piyasa kapalı olmasını,satın alamam,olmaz öyle şey...
güniçi ufak hedefler koyup alıp gidelim abicim...:)
selçuklum illa poz da olmaman lazım,buna hep beraber alışmalıyız,flat beklemek te bir pozisyondur...
bu bizi rahatsız etmemeli...
sermayeyi korumak en önemlisi...