[quote=last trader;240041]abi orbs l3 ve l4 ün birbirini kesmesinin bir anlamı varmı?[/quote]
yoktur.
Printable View
[quote=last trader;240041]abi orbs l3 ve l4 ün birbirini kesmesinin bir anlamı varmı?[/quote]
yoktur.
bittiğini umduğum düzeltme bitmemiş demekki,71.500 de yeni dip geldi acaba orda bittimi?
orb ile uzun yapacağımıza 72 altında kısa yapsaymışız daha iyi bi gün olacaktı,kısmet yani...
patladı vob kaçııınnnnnn .uyk.uyk.uyk.uyk.uyk
stopların hepsini patlattılar apsd 2000 üzerinde düştü... burdan denenebilir piyasa kenıdne gelır sımdı...
[quote=Kennym;240073]patladı vob kaçııınnnnnn .uyk.uyk.uyk.uyk.uyk
stopların hepsini patlattılar apsd 2000 üzerinde düştü... burdan denenebilir piyasa kenıdne gelır sımdı...[/quote]
tepkiler çok kısa soluklu kalabilir,piyasa sertleşti..
aman dikkat !
[quote=YAVUZHAN;240088]tepkiler çok kısa soluklu kalabilir,piyasa sertleşti..
aman dikkat ![/quote]
70200 de gösterebilir
geldim .. ve 70.975 .. uzun ..
st : kırmızı kanalın kırılması ..
tp belli değil .. kanalın üst olursa iyi olur ..
kanal aşağı kırıırsa koşulsuz kısa olurum .. st si ise .. kanalın içine tekrar girmesi olur ... ahanda graf ..
[IMG]http://i42.tinypic.com/k3k51v.jpg[/IMG]
71.700 de yarım uzunu stop yaptık ve flatız
sabahtan açılışa bakabilseydim kanal altı potansınını görebilirdim .. ve kısa taşırdım kısmet değilmiş artık önümüze bakacaz ... üvvv .:o ralli olsada kendimize gelsek .. ehue ::::::
dün açılan 73.450 shortlar 71.025 den kapatıldı...lelele
tebrikler patron iyi yerden uzamışın
[QUOTE=last trader;240097]tebrikler patron iyi yerden uzamışın[/QUOTE]
graf belli patron keşke sabah ekranda olsaydım .. şimdi 1000 pointin üzerinde olurdum .. üvvvvv
[quote=jerfin;240096]dün açılan 73.450 shortlar 71.025 den kapatıldı...lelele[/quote]
tebrikler jerfin,iyi tutundun shorta çarşamba gününe rağmen..
garantinin satışı 12 bin kontrat !!!
çok sular akacak belliki gün sonuna kadar,normal değil bu rakkam..
70.950. long
71.000 den yarım uzun,buralarda tutunuyo,bi deneme daha yapayım bakalım...
long devam şimdilik kanal altını biraz taciz oldu ... yatay mavi destek altını stop olrak belirledim ... 850 altı istop long devam ... 5 liklerde pu lar var ... 1 dk da yuvarlak dip gibi toboyada dönebilir 1 dk 2 dk lık graflar ..
biraz yatay geçebilir buralar ... mavi çizgi altı istop long devam ...
[IMG]http://i41.tinypic.com/vfwlqs.jpg[/IMG]
saraylı abi dikkatini çektimi 5 dk tepeden düşüş 7 dalga yani düzetme dalgası gibi ikili zigzag olabilir ... ikili kombnsyon olabilir ew cephesinde ...
[quote=selçuklu;240130]
[B]long devam şimdilik[/B] [/quote]
parite gözünü aşğıya çevirmiş dikkatli ol dost
DNZ yatırımdaki kimse bağı bahçeyi satığ şhortladı elllam bu nasıl bi satıştır yaf..
ERM deki de neyi var neyi yoksa alıyo... bi pasta atabilirmisinizi bi amlam verelim kim neci..
[quote=selçuklu;240131]saraylı abi dikkatini çektimi 5 dk tepeden düşüş 7 dalga yani düzetme dalgası gibi ikili zigzag olabilir ... ikili kombnsyon olabilir ew cephesinde ...[/quote]
ben de şimdi ona bakıyodum selçuklum,ikili zigzag galiba...
eğer öyleyse buralarda artık bitmeli ya da yeni dip yapsa da bitmeli..
uzun beklemeliyim...:)))
[quote=jerfin;240096]dün açılan 73.450 shortlar 71.025 den kapatıldı...lelele[/quote]
bravo valla, bi daha ben de gözümü açar açmaz işlem yapacam:eek: yoksa pala yakaldımı bi daha göz açtırmıyo şerro:::
2 dk tobo olabilir buyrunuz .. .
[IMG]http://i40.tinypic.com/24641hl.jpg[/IMG]
[quote=Kennym;240136]DNZ yatırımdaki kimse bağı bahçeyi satığ şhortladı elllam bu nasıl bi satıştır yaf..
ERM deki de neyi var neyi yoksa alıyo... bi pasta atabilirmisinizi bi amlam verelim kim neci..[/quote]
7100 kontrat satış ağırlıklı pasta..
garanti 12 bin kontratla en iyi satıcı,71600 maliyetle..
alış tarafında 3000 kontratla yapı-kredi var..
diğer kurumlarda pek bi numara yok,sinmiş gözüküyorlar garantinin 12 bin kontratından..
bankada olduğumdan resim yapıştıramıyorum..
istop full flat ... üvvvv
70400 ün biraz üstü potansta ..
70.900 ilave long
[IMG]http://i44.tinypic.com/8vq9p4.jpg[/IMG]
negatif bölgeye geçti göstergem..5 lik short oldu yani..
günlük içinde 70850 önemliydi ki şuan altına sarktık,gün sonuda altında kalırsak senkron olacak 5 likle..
basıp duruyolar umarsızca , bunlar keferenin önde gideni...
uyy sanırım bunların niyeti bayağı kötü 65*** lere gelirse şaşmam doğrusu haftaya
yarım stop flat bu kadar benden
70.200 ilave long
garanti 19 bin kontrat satışa ulaştı..
aşırı satımda avlıyor pala..
berbat geçti son tradeler .. flat izleyecem bir süre .. belki hiç poz açmama artık bugün ..
70.690 ortalama ful long.
[quote=selçuklu;240181]berbat geçti son tradeler .. flat izleyecem bir süre .. belki hiç poz açmama artık bugün ..[/quote]
ben de öyle...
[quote=saraylı;240173]yarım stop flat bu kadar benden[/quote]
üstad bu daytraderlık çok da eyi bişey değil yaff :mad:eski sayıma dönmek gerekecek gibi.uyk geçen seferkinin biraz altında 64-65bin gibi bitecek bir 4. dalga sonrası 83bin hedefli son ölüm çıkışı.dng
düzeltmede bitt isaanırsam şansa bak .. vayyy .. neyse moral bozmak yok .. üğğğğğğ:o:o