bu gece dow kapanışı çok önemli.
10300 lerin altı haftalık grafikleri bozmaya başlar..
10250 altında her türlü kötü haber vs. gelebilir genel olarak piyasalara..
Printable View
bu gece dow kapanışı çok önemli.
10300 lerin altı haftalık grafikleri bozmaya başlar..
10250 altında her türlü kötü haber vs. gelebilir genel olarak piyasalara..
[quote=YAVUZHAN;242105]bende ters / yüz bekliyordum patron sistemlerin aksine :)[/quote]
patron, benim parametrelerim ilk başta kararsızdı.
sonra bi tobo gördüm. (endekste değil, parametre grafiğimde)
aha dedim yeşil kapatabiliriz.
sonra düşüş geldi. tobo bozuldu.
yalnız enteresan olan düşüşün bu kadar abartılması. tamam, parametreler de zayıfladı ama bizim ağa her zamanki gibi pohunu çıkardı işin.
zaten o yüzden diyorum bizim VOB başkaaaa, dünya başka...:..:
[QUOTE=sazan;242112]Toplantıda idim.
Piyasa dağılmış.
bilse bilse bu Daytrade'ciler bilir dedim. Sorayım.
Piyasalara ters bir haver/veri mi geldi ?[/QUOTE]
almanyanın bazı kagıtlarda açığa satışını yasaklayan haber dışında yenı bişey yok abi.. o da salı günü akşam gelmişti...
işşizlik verileri henüz açıklanmadı ...
[quote=YAVUZHAN;242111]zaten ben 12 : 00 den önce çıktım ekrandan..
cenaze vardı..
ama geldiğimdede 69400 falandı..
[B]sabahki güçlü duruş falan değil ilüzyonmuş demekki[/B]..[/quote]
abey, çok acele karar vermemek lazım gelir... gün kapanışı önemlidir...
sabahki güçlü duruş %-1,70 seviyelerinde idi...
şimdi burdan bi 1.500 puanlık topuk seni aynı yere geri getirir.
soru şudur: o güçlü duruşu sergileyen güzide adamların stopları ve dahi onların satışları ile mi 1.500 puan düştük...
yoksaaaaaaaaaaaa...
yoksa onlar pozisyonlarına hiç dokunmadılar da, onları görüp de longlayan ve 1.000 puanlık düşüşte "tüh beee" deyip stop yapacak olan longcuları mı avladılar...
işte bütün mesele budur yeğen...:D
neyse, bu topiğin amacı dışında hareket etmemek (en azından fikir beyanında bu topiğin amacına ve şeklinde uymak) gerek.
750 ort full flat ..
[quote=selçuklu;242128]750 ort full flat ..[/quote]
teprikler selçuklum ,çok iyi trade....brv
[QUOTE=iskoçyalı;242116]patron, benim parametrelerim ilk başta kararsızdı.
sonra bi tobo gördüm. (endekste değil, parametre grafiğimde)
aha dedim yeşil kapatabiliriz.
sonra düşüş geldi. tobo bozuldu.
yalnız enteresan olan düşüşün bu kadar abartılması. tamam, parametreler de zayıfladı ama bizim ağa her zamanki gibi pohunu çıkardı işin.
zaten o yüzden diyorum bizim VOB başkaaaa, dünya başka...:..:[/QUOTE]
hocam bu ** larımda cok para var vurunca öldürene kadar vuruyolar.. aşşası yok.. kafasına göre takılıyo ıste %2 düşüyo oglene kadar bırakıyo pıyasayı sonra ustune bıdaha düşüyo.. kafası bolzuluyo %4 dusus sırasında istersen malını gerı alır zırt artıya gecer kımsede noluyo dıyemıyo parada onda mal da :) .dng.dng.dng
[QUOTE=saraylı;242133]teprikler selçuklum ,çok iyi trade....brv[/QUOTE]
sağol saraylı abi .. dinleneyim biraz .. belki hiç poz açmam bugün daha ... flate alışmama lazım .... :o:o
[quote=saraylı;242133]teprikler selçuklum ,çok iyi trade....brv[/quote]
saraylı abi, biz komple paraları selçukluya transfer edelim.
o ağayı dövüp duruyo nasıl olsa :D:D
ne uğraşıyoz sistemdi destekti köstekti veririz selçuklu'ya trade stresinin karşılığını her gün ağayı pataklamasını seyrederiz nasıl fikir arkadaşlar. :..::..:
[quote=fXci;242097][B]684xx-687xx arasında denge bulan / bulamayan vob ne yapar ??[/B]
[B]Denge Bulunursa[/B]
Denge bulunur ve bu seviyeler korunursa [B]73xxx[/B] yerelerine kadar yukarı atak için hazırlıklı olmak leazım..
[B]Denge Bulunamazsa[/B]
Denge bulunamaz ve bu seviyeler korunamazsa
[B]663xx [/B]seviyesine kadar yeni bir düşüş akımı başlar gayri...
demedi demeyin peynir ekmek yemeyin....[/quote]
fxci patron mümkinse 66300e gelsin ordan longlayalım:..: yoksa bu kadaaan zararla peynir ekmek yemeye devam edecez gibi:eek:.dng
[quote=iskoçyalı;242139]saraylı abi, biz komple paraları selçukluya transfer edelim.
ne uğraşıyoz sistemdi destekti köstekti veririz selçuklu'ya trade stresinin karşılığını her gün ağayı pataklamasını seyrederiz nasıl fikir arkadaşlar. :..::..:[/quote]
süper.lelele zaten pozısyona gırdıgı rakamları yakalayamıyoz:..:.brv
[quote=iskoçyalı;242139]saraylı abi, biz komple paraları selçukluya transfer edelim.
ne uğraşıyoz sistemdi destekti köstekti veririz selçuklu'ya trade stresinin karşılığını her gün ağayı pataklamasını seyrederiz nasıl fikir arkadaşlar. :..::..:[/quote]
:..::..:
selçuklu söylüyo zaten tradelerini iskoçyalı...
sağolsun...:)