-
[quote=Strategist;287828]Borsacı adamın tatili macerası mı olur.. Forex'de takılıp arada paso yeni teoriler çalışıp sistem geliştirdim. :)))
Astatinospatros bak sistemin trendde silkelenmeme ve yatay piyasada gıpraşmama kodlarını sıfırdan tekrar yazdım bak nooldu... Acaba farkında olmadan şoptimizasyon mu yaptı diyorum ama VOB'un tüm zaman dilimlerinde ve korele yabancı piyasalarda performans arttı.. Sistem kullanacam falan yok yemişim sistemini de bundan sonra buna takmaya çalışacam... üvvv... :::[/quote]
Stropatro
Sistem bir sudur, iç iç kudur ..ehuheuhee...Ben Multipass a sadece sinyalin geldiği barın kapanışı önceki barın en yükseğinden en az 250 pivan aşağıda(SAT için), önceki barın en düşğünden en az 250 puan yukarıda (AL için) olsun gibi basit bir satır ekledim.. beyle olunca muhteşem oldu..sence optimizasyon sayılır mı...ühühühühühhüü.. sisteme takma konusuna gelince.....takılır takılmaz o ayrı konu da, kesin olan şu; gecey sisteme ters girmeeycen..flat serbest...
[IMG]http://i54.tinypic.com/2n6vpdi.png[/IMG]
-
[quote=Strategist;287828]Borsacı adamın tatili macerası mı olur.. Forex'de takılıp arada paso yeni teoriler çalışıp sistem geliştirdim. :)))
Astatinospatros bak sistemin trendde silkelenmeme ve yatay piyasada gıpraşmama kodlarını sıfırdan tekrar yazdım bak nooldu... Acaba farkında olmadan şoptimizasyon mu yaptı diyorum ama VOB'un tüm zaman dilimlerinde ve korele yabancı piyasalarda performans arttı.. Sistem kullanacam falan yok yemişim sistemini de bundan sonra buna takmaya çalışacam... üvvv... :::[/quote]
Kullanmayacaksan ne yapacan stro hocam ,ver bana bari ben kullanayım o zaman :..:
-
[quote=Astatin;287839]Stropatro
Sistem bir sudur, iç iç kudur ..ehuheuhee...Ben Multipass a sadece sinyalin geldiği barın kapanışı önceki barın en yükseğinden en az 250 pivan aşağıda(SAT için), önceki barın en düşğünden en az 250 puan yukarıda (AL için) gibi basit bir satır ekledim.. beyle olunca muhteşem oldu..sence optimizasyon sayılır mı...ühühühühühhüü.. sisteme takma konusuna gelince.....takılır takılmaz o ayrı konu da, kesin olan şu; gecey sisteme ters girmeeycen..flat serbest...
[/quote]
Patronaj fikir harika, Zenith'de de benzer şeyler kullanıyorum, ama ben biraz farklı yaklaştım. 250 puan yerine x*ATR() kullanırsan sistem daha uzun ömürlü olabilir. Zira 250 puanın değeri VOB 70.000'ken başkadır, 50.000'ken başkadır. Ayrıca değişik volatilite koşullarına da sistem otomatikman ayak uydurur.
Ayrıca puan yerine ROC() ve PDI() MDI()'deki değişikliklere bakmak bende çok daha iyi sonuç veriyor, bir bak istersen... ;)
-
[quote=a.kaya;287840]Kullanmayacaksan ne yapacan stro hocam ,ver bana bari ben kullanayım o zaman :..:[/quote]
Bir çeşit ego tatmini Kaya patron.. :) Ama günün birinde güvenebilirsem kullanacağım.. Henüz güvenebileceğim kıvama gelmedi, hala her volatilite koşulunda istediğim gibi çalışmıyor, koşul seçiyor... Ama sonuca yaklaştığımı hissediyorum...
-
[quote=Strategist;287841]Patronaj fikir harika, Zenith'de de benzer şeyler kullanıyorum, ama ben biraz farklı yaklaştım. 250 puan yerine x*ATR() kullanırsan sistem daha uzun ömürlü olabilir. [COLOR=red]Zira 250 puanın değeri VOB 70.000'ken başkadır, 50.000'ken başkadır. Ayrıca değişik volatilite koşullarına da sistem otomatikman ayak uydurur.[/COLOR]
Ayrıca puan yerine ROC() ve PDI() MDI()'deki değişikliklere bakmak bende çok daha iyi sonuç veriyor, bir bak istersen... ;)[/quote]
:::::: yes patron.. 250 puan deel zaten (%0.xxxx*C) kullanıyorum..:::
ATR, PDI-MDI başka bir şekilde sistemde var..O yüzden ikinci bir filtre olarak şeettirirsek olası bir falsosunda logaritmik çarpılırık..ayrıca price only filtreler bence indiklere hep takayi..teprik ederim...ROC dan diskindiğim kadar paris hilton dan diskinmedim desem yeridir
-
[quote=a.kaya;287838]sanırım imf sıkıntıda ,bir yardıma ihtiyacınız varsa yardımcı olalım diyecekler ::: ::: :::[/quote]
Bodrum'da tatil sezonu, bitmemiş de olabilir mi??:..::..:
-
[quote=excali;287819]IMF: EKONOMI YONETIMI IMF BASKANI KAHN'I TURKIYE'YE DAVET ETTI - BLOOMBERG HT
-MATRIKS-
[B][COLOR=#ff0000]Niye ki???:eek:[/COLOR][/B][/quote]
Bayram harçlığı vericektir patron .lelele
-
[quote=Astatin;287845]ROC dan diskindiğim kadar pairs hilton dna diskinmedim desem yeridir[/quote]
Yapma patronaj... ROC()'suz sistem mi olur... üvvv...
PROC(13)'ün ve ROC(mov(c,13,e),13,%)'nin trendlerde ve yatay piyasadaki hareketlerine bir daha bi bak... Paris Hilton mu Kim Kardashian mı bilmem ama benim işime yarıyo... üvvv.. :..:
-
[quote=Strategist;287848]Yapma patronaj... ROC()'suz sistem mi olur... üvvv...
PROC(13)'ün ve ROC(mov(c,13,e),13,%)'nin trendlerde ve yatay piyasadaki hareketlerine bir daha bi bak... Paris Hilton mu Kim Kardashian mı bilmem ama benim işime yarıyo... üvvv.. :..:[/quote]
Ne o lem??
Topikte kuantum fiziği mi çalışıyonuz asteyle???::::::
-
[quote=excali;287850]Ne o lem??
Topikte [B]kuantum fiziği[/B] mi çalışıyonuz asteyle???::::::[/quote]
He ya... Paris Hilton fiziğini iyileştirmek için kuantum diyeti uygulamaya başlamış ondan bahsediyok... :::
-
[quote=Strategist;287848]Yapma patronaj... ROC()'suz sistem mi olur... üvvv...
PROC(13)'ün ve ROC(mov(c,13,e),13,%)'nin trendlerde ve yatay piyasadaki hareketlerine bir daha bi bak... Paris Hilton mu Kim Kardashian mı bilmem ama benim işime yarıyo... üvvv.. :..:[/quote]
valla patron kimi esmer kimi sarışın sevi....ben ROC almayayım..ühühü..ROKA da sevmem zaten...ühühühüh..
-
biraz daha al sat yaptım ve .. bugünlük dükkanı kapattım ... ... işler var onları halledecem .... size kolay gelsin .... öğleden sonra biraz hareket olabilir belki yetişirsem gelirim .. ühühüühüh ......:o:o:o:o