piyasa güçlüydü bugün...dow da düşmüyor...demekki var bi dertleri...
Printable View
piyasa güçlüydü bugün...dow da düşmüyor...demekki var bi dertleri...
[QUOTE=SEYYAH;123390]enorton benim trade tarzım biraz değişik.aldığım pozlarda terse düştüğüm çok oluyor.bazen 300 pıvan bazen 500 bazen 1000/1500 ama ben tutarım.ve o pozu karla kapatırım.
yaptığım doğru mu? genel kanıya göre değil.ama ben bu şekilde rahat oynuyorum.
rahat olma sebebim düşük kaldıraçtan kaynaklanıyor.şu an taşıdığım poz tüm sermayenin 1/4 ü bile değil.ben kazandıkça kontrat sayımı arttırmam.bir süre sürekli aynı kontratla dönüyorum.belli bir dönem içinde ettiğim kar bana güven verirse biraz arttırırım kontrat sayımı.sadece biraz.
15 gün evvel falan şu taşıdığım poz 1/3 oluyordu şu an 1/4 bile etmiyor.yani kar etmeme rağmen kontrat sayımı arttırmadım.
arada sistemlede oynuyorum.hatta bundan 1 ay kadar evvel oynadım bir süre.ama ben zararı realize etmeyi sevmiyorum.sistemle oynarken ise kesip terse dönmek zorundasın.
ama benimkiside oldukça geriyor ve terletiyor.bazen evin içinde yusufu görüyorum :::
günün birinde mükemmel bi sistem bulursam ona uyarım.ama şu ana kadar elime geçen hiçbir sisteme işte bu diyemedim.malesef :o
du bakali nolcek bu sefer.[/QUOTE]
Bu hafta sonu kendime bulacam inşallah süper bi sistem... Ondan sonra gelsin paralar :D Sonra bakarsın 2 milyon dolara falan satarım sistemi :::
[QUOTE=SEYYAH;123390]enorton benim trade tarzım biraz değişik.aldığım pozlarda terse düştüğüm çok oluyor.bazen 300 pıvan bazen 500 bazen 1000/1500 ama ben tutarım.ve o pozu karla kapatırım.
yaptığım doğru mu? genel kanıya göre değil.ama ben bu şekilde rahat oynuyorum.
rahat olma sebebim düşük kaldıraçtan kaynaklanıyor.şu an taşıdığım poz tüm sermayenin 1/4 ü bile değil.ben kazandıkça kontrat sayımı arttırmam.bir süre sürekli aynı kontratla dönüyorum.belli bir dönem içinde ettiğim kar bana güven verirse biraz arttırırım kontrat sayımı.sadece biraz.
15 gün evvel falan şu taşıdığım poz 1/3 oluyordu şu an 1/4 bile etmiyor.yani kar etmeme rağmen kontrat sayımı arttırmadım.
arada sistemlede oynuyorum.hatta bundan 1 ay kadar evvel oynadım bir süre.ama ben zararı realize etmeyi sevmiyorum.sistemle oynarken ise kesip terse dönmek zorundasın.
ama benimkiside oldukça geriyor ve terletiyor.bazen evin içinde yusufu görüyorum :::
günün birinde mükemmel bi sistem bulursam ona uyarım.ama şu ana kadar elime geçen hiçbir sisteme işte bu diyemedim.malesef :o
du bakali nolcek bu sefer.[/QUOTE]
ben galpten giderim gayri senin tarznda ::: yufus nasıl biri daha göremedim gendisüü emme 1 hafta daha böyle devam edersem darif etmene gerenk kalmeycek gayri :::
[QUOTE=enorton;123378]9000 :::[/QUOTE]
[QUOTE=jerfin;123388]ben sana inanıyorum canım... forumun erkekleri göçüremediler bu dow'u, iş bize düştü..:D[/QUOTE]
herkeşler long olmuş:p o yüzden acık daha rahatım.. te yukardan kısalanlar bile uzuna geçti..belkide haklılar kim bilir..pzt yukarı yaparsa stoplarız:o bu gece şans verilebilirdi..bence:)bayanlara öncelik tanırlar forumun kibar beyleri.. pzt sabah kısalar önden buyursun diyebilirler..
bu arada söyleyen uyaran arkadaşlar olmuş ama bende hatırlatayım, küskü anadoluda değil her yerde kullanılan benzetme den kullanılan argo hemde ağır bir argo,
hele, ver küsküyü ver .... diye gidenini hiç tavsiye etmem::: özellikle forumdaki bayan arkadaşlarımıza ve ablalarımıza hiçmi hiç tavsiye etmem:..: sonra forumu okuyanlar ne cins bir ortam demsinler hakkımızda:D:D
[QUOTE=traderx;123395]bu arada söyleyen uyaran arkadaşlar olmuş ama bende hatırlatayım, küskü anadoluda değil her yerde kullanılan benzetme den kullanılan argo hemde ağır bir argo,
hele, ver küsküyü ver .... diye gidenini hiç tavsiye etmem::: özellikle forumdaki bayan arkadaşlarımıza ve ablalarımıza hiçmi hiç tavsiye etmem:..: sonra forumu okuyanlar ne cins bir ortam demsinler hakkımızda:D:D[/QUOTE]
bak hatırlatma hala gülüyrm ..bilmiyodum sordum..pambık atladı ..oda bilmiyomuş..:D:D
[quote=traderx;123395]bu arada söyleyen uyaran arkadaşlar olmuş ama bende hatırlatayım, küskü anadoluda değil her yerde kullanılan benzetme den kullanılan argo hemde ağır bir argo,
hele, ver küsküyü ver .... diye gidenini hiç tavsiye etmem::: özellikle forumdaki bayan arkadaşlarımıza ve ablalarımıza hiçmi hiç tavsiye etmem:..: sonra forumu okuyanlar ne cins bir ortam demsinler hakkımızda:D:D[/quote]
küskü yok..artık şaibesiz olan odun kullanıoruz:)
12.06.2009 18:57[IMG]http://www.haberturk.com/2009/06/12/kuturesim/flashaberkuc.jpg[/IMG]Genelkurmay Başkanlığı Askeri Mahkemesi, Taraf Gazetesinin bugünkü sayısında yer alan ''AKP ve Gülen'i Bitirme Planı'' başlıklı habere konu belgenin içeriği hakkında yayın yapma yasağı konulmasına, müdafilerin soruşturma dosyasının içeriğini incelemesi ve belgelerden örnek alması haklarının kısıtlanmasına karar verdi.
[quote=fXci;123393]ben galpten giderim gayri senin tarznda ::: yufus nasıl biri daha göremedim gendisüü emme 1 hafta daha böyle devam edersem darif etmene gerenk kalmeycek gayri :::[/quote]
korkum yok hiçbirşeyden...yeterki sırayla gelsin musibetler :::
yusufu hiç sorma...meymenetsiz bir suratı var :::
bu akşam beddua yok..püskül müskülde yok..kendi haline brakalım
Bov 0,90 artıdan eksiye geçmiş, hayırdır??
[URL="http://img191.imageshack.us/i/screenhunter2a.png/]"][URL=http://img191.imageshack.us/i/screenhunter2a.png/][/URL][IMG]http://img191.imageshack.us/img191/4060/screenhunter2a.png[/IMG][/URL]
Ya arkadaş nasıl kısa gireceksin sistem alda kocaoğlan kısa sat verdi sonra ala geçti oynuyor adamlar resmen.