[QUOTE=QUEEN;123413]coniler tatilemi gitti ne bu dowun hali....[/QUOTE]
Tatile gitseler gitmeden önce tatil parası için satış yaparlardı ama keşke gitseler diyen de az değildir :..:
Printable View
[QUOTE=QUEEN;123413]coniler tatilemi gitti ne bu dowun hali....[/QUOTE]
Tatile gitseler gitmeden önce tatil parası için satış yaparlardı ama keşke gitseler diyen de az değildir :..:
[QUOTE=marakes;123414]ben yne seinfeld takılıym yoksa gerim gerim gerinicem ıyıce.izlemek ısteyenler bu sitede 180 bolum falan sanırm tamamı hepsı mevcut..
[URL]http://filmveyadizi.net/dizi-seinfeld-1sezon-1bolum-turkce-altyazili.html[/URL][/QUOTE]
şuanda girdiğim pc açamıyor.ondan soruyorum..[B]avrupa yak[/B]ası dizisi var mı..
karma sistem(gecen cuma buraya kopyalanmıştı),5 işgününde 2.000 puana yakın yapmış gibi.vay anasına.en son 250 den al vermişti herhalde(grafiği göremiyorum)...
[quote=abka;123416]şuanda girdiğim pc açamıyor.ondan soruyorum..[B]avrupa yak[/B]ası dizisi var mı..[/quote]
yerliler ıcn [URL]http://fulldizi.com/[/URL] burası daha ıyıdır abi..vemen hemen her dizi var sordugn da dahil..
slm,
bizim kanal direnci filan kalmamış kapanışla, dow takoz çalışacakmı bakalım...:)))
bir arkadaşımız Heiken Ashi ile ilgili bir soru sormuştu, Heiken_Ashi_Exit fx te işe yarıyor gibi ancak ex4 mtx'te nasıl çalıştırılır bilmiyorum... bilenler yardımcı olursa sevinirim...
[url]http://rapidshare.com/files/243812264/Heiken_Ashi_Exit.ex4.html[/url]
bu vade sonuna kadar ne imkb göçecek , ne de dow...dng
en iyisi vade sonuna kadar güniçi takılmak galiba..üüü
[quote=jerfin;123420]bu vade sonuna kadar ne imkb göçecek , ne de dow...dng
en iyisi vade sonuna kadar güniçi takılmak galiba..üüü[/quote]
dow geçmez
ama vobu bilmem
ne zaman ne yapacagı belli olmuyo
[QUOTE=jerfin;123420]bu vade sonuna kadar ne imkb göçecek , ne de dow...dng
en iyisi vade sonuna kadar güniçi takılmak galiba..üüü[/QUOTE]
ben gün içi takılıyorum emme dünden onceki gun 650 pıvan dünde farklı deeldi 400 pıvan bugun 150 pıvan zarar yazdım gayri :::
[QUOTE=truva;123421]dow geçmez
ama vobu bilmem
ne zaman ne yapacagı belli olmuyo[/QUOTE]
vade sonuna 2 hafta kalmışken ve efg bu kadar uzunda iken ve ısrarla dow'u bu kadar uyumsuzlukla bırakmıyorlarken........ artık ben bu vadeden ümidimi kestim truva.. geceye pozda girmek yok artık, güniçi 300-400 puana dön babam dön..:))) yada aç ağustos vadede düşük kaldıraç short, bakma piyasaya...dng
[QUOTE=fXci;123422]ben gün içi takılıyorum emme dünden onceki gun 650 pıvan dünde farklı deeldi 400 pıvan bugun 150 pıvan zarar yazdım gayri :::[/QUOTE]
van münit vardı senin:))) güniçi iyi kar yazdırıyordu..
boşverin izlemeyin dowu bowu, gelin tavla oynayalım...:mad:.lelele
[QUOTE=jerfin;123425]van münit vardı senin:))) güniçi iyi kar yazdırıyordu..[/QUOTE]
van munute göre böyle zati ::: van munut 300 den cort diyo ben bekleyorum 150 den yapayorum sonra 250 den tekrar long deyo ben bekleyorum 400 den yapayorum... sonra 300 den cort dıyo ben bekleyorum 200 den yapayorum... sonra 300 den kapa ve long deyo ....................... damlaya damlaya zarar gölü oluyore ::: van munutun sucu yok uygulayan da kabahat..........
aslında bu yatay donemi van munut pek zarar etmeden geçiriyo emme ben geç davranıyorem...