[quote=fXci;123437]120-140 tl arası fatura geleyor baa :mad: minimum 100tl :(
"paraya para demeyorsundur sie" lafına cevap : şu sıralar hiçte iç açıdı deel fortpöyüm :::[/quote]
düzelir yeterki moral bozma
paritede işlem yapıyor musun
Printable View
[quote=fXci;123437]120-140 tl arası fatura geleyor baa :mad: minimum 100tl :(
"paraya para demeyorsundur sie" lafına cevap : şu sıralar hiçte iç açıdı deel fortpöyüm :::[/quote]
düzelir yeterki moral bozma
paritede işlem yapıyor musun
o nası fatura vala cok mus fx ci..
[QUOTE=truva;123440]düzelir yeterki moral bozma
paritede işlem yapıyor musun[/QUOTE]
yok pariteyle başa çıkamıyorum uyku bırakmayor bende.... ha şimdi yattım ha şindi yatcam derkene zabah oleyore ::: zati metatraderi heç sevemedim.:::
[quote=abka;123438]son günlerde DOW da en sert hareketler son 1 saatde oluyor.bekliyorum..[/quote]
sert hareketlere gerek yok
yavaş yavaş yukarı gitsin
[QUOTE=marakes;123441]o nası fatura vala cok mus fx ci..[/QUOTE]
valla bilmeyorem abi .. sayaçta sorun var zannettik sayacı söküp elentrik idaresinin laboratuvarına analiz için gönderdik.. sayacıda degistirdik düşer didim emme dahada arttı ::: dimekki cok harcıyok elentringi ...
vallah parasınıda geçtim küresel ısınmadan korkuyorem :::
[quote=fXci;123442]yok pariteyle başa çıkamıyorum uyku bırakmayor bende.... ha şimdi yattım ha şindi yatcam derkene zabah oleyore ::: zati metatraderi heç sevemedim.:::[/quote]
ama para orda var
şu ingilizce olayını halledersem
parite gibisi yok
vadeli gibi degil orası
makas gap vs yok
stop koy
stres de olmaz
kaldıraç da ayarlayabiliyosun
bizde olmayan herşey orda var
[quote=fXci;123444]valla bilmeyorem abi .. sayaçta sorun var zannettik sayacı söküp elentrik idaresinin laboratuvarına analiz için gönderdik.. sayacıda degistirdik düşer didim emme dahada arttı ::: dimekki cok harcıyok elentringi ...
vallah parasınıda geçtim küresel ısınmadan korkuyorem :::[/quote]
demekkı ınc mıktarına gore fıyat katalnıo..ben 15 17 arası takılıom..hatta düldül bi koca ekranlardan var vestelin..
bu döv cons 9200 olmadan rahatlamayacak ,,,,,,,
dow da kolbastı var astiiiiiii...
iyi aksamlar bilgisayardan anlayan arkadaslara bir sorum olacaktı rapidshare den
program indirince sifresi nasıl bulunur selamlar
Advanced GET 9.1 EOD Dashboard Edition .rar
[QUOTE=emrehan;123449]iyi aksamlar bilgisayardan anlayan arkadaslara bir sorum olacaktı rapidshare den
program indirince sifresi nasıl bulunur selamlar
Advanced GET 9.1 EOD Dashboard Edition .rar[/QUOTE] Şifreyi bulamazsınız sayın emrehan..ama orada yazılı olan dashboard kısmı upload edenlerle ilgili ipucu olabilir.o isimde bir site mesela. ya da verdiğiniz ismi google da yazın dosyayı paylaşan yere ulaşırsanız orada yazmışlardır.kolay gelsin.
subatta yaptığım bir senaryoydu ama kendim bile inanmamıştım. keşke inansaymışım :(
[img]http://img200.imageshack.us/img200/699/xyvadeew.png[/img]