[quote=jerfin;123463]bana da 150 den aşağı gelmiyor elektrik faturası..üüü[/quote]
senınkı de 25'' mi :)
Printable View
[quote=jerfin;123463]bana da 150 den aşağı gelmiyor elektrik faturası..üüü[/quote]
senınkı de 25'' mi :)
[QUOTE=SEYYAH;123464]gerçekten bilmiyorum.bilmeme sebebim ilgi duymamaktan kaynaklanıyor.[COLOR="Red"]masa başında otur saatlerce zar at, pul topla v.s. yazarken bile şimdi komik geliyor :::[/COLOR]
neydi o en ballı sayı?
şüpşeş mi üşbeş mi şaşbeş mi? haaa tamam hatırladım düşeş :::
SATRANÇ ı ayrı tutuyorum.onu severim...[/QUOTE]
seyyah vallahi vob'da kademelerin kalkıp düşmesini seyretmekten çok daha zevkli o pul toplamak biliyor musun..:..: hele o zarların ahenkle düşüşü yok mu.. bir arada bilardoya takmıştım kafayı, o topların birbirine vurduğunda çıkardığı sese hasta oluyorummmm
ben kingi seviyorum.oynarken kafamı calstıro dıe..okey sevmıorum.bı de bazen domino oynuyorum o da ıyı oluo.ancak saglam muhabbet olrsa yanımdakılerle keyıf alcagım bı ortam olrsa her oyun guzel gelır bana..:)tavla okey bakmam oynarım..seksek de olablir:)
iyi geceler voborsanın gece kuşları.:)))
gut nayt anlimitet
jerfin 150 nası gelıo hakaten sana saka bı yana da ekran mı buyuk senın de?
yoksa ekstra calısan bıse mı var..he bu arada satranc bılmıorm ..ı turlu merak sarıp da ogrenemedm:)
[QUOTE=marakes;123466]senınkı de 25'' mi :)[/QUOTE]
15'' var 17'' var, şimdi bir de 22'' lik geliyor..:D evde 3 pc, 2 buzdolabı, 3 tv var.. haa bir de her sabah saçlarımı 1 saat fön, maşa v.s. şekil verme için giden elektriği saymıyorum..:D
[quote=jerfin;123472]15'' var 17'' var, şimdi bir de 22'' lik geliyor..:D evde 3 pc, 2 buzdolabı, 3 tv var.. haa bir de her sabah saçlarımı 1 saat fön, maşa v.s. şekil verme için giden elektriği saymıyorum..:D[/quote]
eve ufak caplı bı termık santral kurmazsan masraf cok olur:..:
bız de 3 tv var 17'' düldül monitor var 2 tane daha var ama onlar elektırk almıo :)buzdolabı da az..1 tane..:)maşaya karşıyım kullanmıyorum :)fön se en fazla 15 daka :)fatura 46 lık gelıo genelde..adamlar orda bıle 46 yı tutturms..
[quote=jerfin;123472]15'' var 17'' var, şimdi bir de 22'' lik geliyor..:D evde 3 pc, 2 buzdolabı, 3 tv var.. haa bir de her sabah saçlarımı 1 saat fön, maşa v.s. şekil verme için giden elektriği saymıyorum..:D[/quote]
sizin monitörler LCD değil mi yaw? 30-35 kw cıvarı yani bi ampülün 3te 1'i kadar mazot yakar onlar.
rakamlar biraz uçuk geldi bana. yan komşu kanca atmış olmasın sizin tele :D
[quote=selçuklu;123403]gene düşmemiş vob ..... vay anasını .. o:o:o:o:o:o:o: .. ne dowmuş ya vay anasını .. :o:o:o.. kısa devam ediyorum ben .. 1 haftadır tek kontrato işlemim olmadı o:o:o:o:[/quote]
Baba aracı kurum kapıya komasın.
[QUOTE=marakes;123468]ben kingi seviyorum.oynarken kafamı calstıro dıe..okey sevmıorum.bı de bazen domino oynuyorum o da ıyı oluo.ancak saglam muhabbet olrsa yanımdakılerle keyıf alcagım bı ortam olrsa her oyun guzel gelır bana..:)tavla okey bakmam oynarım..seksek de olablir:)[/QUOTE]
king oyununu bende severim.. eşli oynandığında gırgır şamata okey'i de severim bak.. en çok da taş çalmasını..:..:
sımdı ben anlamadım monıtorler boyutu buyudgnden mı lcd oldgndan mı cok yakıo..fx cı de jerfin in hesabına gore 3 5 buzdolabı olması lazım:)