-
[QUOTE=unlimitted;123474]sizin monitörler LCD değil mi yaw? 30-35 kw cıvarı yani bi ampülün 3te 1'i kadar mazot yakar onlar.
rakamlar biraz uçuk geldi bana. yan komşu kanca atmış olmasın sizin tele :D[/QUOTE]
yok vallahi en az geldiği 150.. TEK bizi kazıklıyor mu yoksa...boks..boks.
-
[quote=jerfin;123476]king oyununu bende severim.. eşli oynandığında gırgır şamata okey'i de severim bak.. en çok da taş çalmasını..:..:[/quote]
king i bilmeyen oynıyamıo zaten satranc gıbı..ama bılen oldu mu da ck zevklı oluyo..:)ben tas calmasnı beceremem okulda da kopya cekemezdım zaten:)
-
[quote=SEYYAH;123464]
SATRANÇ ı ayrı tutuyorum.onu severim...[/quote]
bi ara oynayalım. oynayacak adam arayıp duruyorum. :)))
son yendiğim adamdan sonra (Suat Atalık) kimse oynamadı benlen :D
-
[QUOTE=marakes;123473]eve ufak caplı bı termık santral kurmazsan masraf cok olur:..:
bız de 3 tv var 17'' düldül monitor var 2 tane daha var ama onlar elektırk almıo :)buzdolabı da az..1 tane..:)maşaya karşıyım kullanmıyorum :)fön se en fazla 15 daka :)fatura 46 lık gelıo genelde..adamlar orda bıle 46 yı tutturms..[/QUOTE]
46 mı inanmıyorum yaaa.. yafff beni soyuyor bu TEK..:mad:.dng
-
[quote=selçuklu;123412]ahanda dow günlük graf .. bu uyumsuzluğun çalışması lazım ....çalışmazsa bırakacam vobu ... :o:o:o:o:o:o
[URL="http://img171.imageshack.us/i/adszcfg.jpg/"][IMG]http://img171.imageshack.us/img171/2621/adszcfg.jpg[/IMG][/URL][/quote]
Baba maymunumu değiştirsek acaba?Var bi cenabetlik bu maymunda.:D:D:DKöpek koysak?
-
[quote=jerfin;123481]46 mı inanmıyorum yaaa.. yafff beni soyuyor bu TEK..:mad:.dng[/quote]
sizin orda pahalı demekkı elektırık..tv ler kac ekran onlar da mı lcd?
-
[quote=jerfin;123478]yok vallahi en az geldiği 150.. TEK bizi kazıklıyor mu yoksa...boks..boks.[/quote]
buzdolapları sanayi tipiyse normal. :D
derin dondurucular çok mazot yakar.
-
unlimitted in dedgi de makul:)
-
arkadaşlar,,,,,,,,,,, araba alacağım da,,, krediyi dolar cinsinden almayı düşünüyorum,,, 36 ay vadeli 0,90 la,,,,, tl alırsak 1,54
dolar fazla yükselmez demi ??
-
satranç oynayan ve seven çok olduğuna göre ''Voborsa satranç Turnuvası'' düzenleyelim..:cool:
-
[quote=jerfin;123487]satranç oynayan ve seven çok olduğuna göre ''Voborsa satranç Turnuvası'' düzenleyelim..:cool:[/quote]
ben king turnuvasna katılyım..satranc da cayları falan getirip götürürm artk:)
-
[quote=jerfin;123487]satranç oynayan ve seven çok olduğuna göre ''Voborsa satranç Turnuvası'' düzenleyelim..:cool:[/quote]
bana uyar.
ödül de 25 short kontrat ossun. .lelele