[quote=unlimitted;123489]bana uyar.
ödül de 25 short kontrat ossun. .lelele[/quote]
ödüller bile kontrat:)iyice sıyırdk
Printable View
[quote=unlimitted;123489]bana uyar.
ödül de 25 short kontrat ossun. .lelele[/quote]
ödüller bile kontrat:)iyice sıyırdk
[QUOTE=marakes;123483]sizin orda pahalı demekkı elektırık..tv ler kac ekran onlar da mı lcd?[/QUOTE]
2 tanesi LCD sadece de.. taktınız ekrana.:))) ütüsü var, fırını var, çay makinası, kahve makinası, frütöz..... say say bitmez.. ekran yada tv bunların çektiği elektriğin yanında devede kulak...dng
[quote=atlascepkenli;123486]arkadaşlar,,,,,,,,,,, araba alacağım da,,, krediyi dolar cinsinden almayı düşünüyorum,,, 36 ay vadeli 0,90 la,,,,, tl alırsak 1,54
dolar fazla yükselmez demi ??[/quote]
aman diyim.
[quote=atlascepkenli;123486]arkadaşlar,,,,,,,,,,, araba alacağım da,,, krediyi dolar cinsinden almayı düşünüyorum,,, 36 ay vadeli 0,90 la,,,,, tl alırsak 1,54
dolar fazla yükselmez demi ??[/quote]
riskli bi hamle bence..bu ulkede guvenılcek tek para tl..3 ay sonra doların 2.2 ytl olmıycagını bana kımse garantı edemez..
[quote=marakes;123490]ödüller bile kontrat:)iyice sıyırdk[/quote]
öyle deme, 45.500'den açılmış olacaklar ama .kom
[quote=jerfin;123423]vade sonuna 2 hafta kalmışken ve efg bu kadar uzunda iken ve ısrarla dow'u bu kadar uyumsuzlukla bırakmıyorlarken........ artık ben bu vadeden ümidimi kestim truva.. geceye pozda girmek yok artık, güniçi 300-400 puana dön babam dön..:))) yada aç ağustos vadede düşük kaldıraç short, bakma piyasaya...dng[/quote]
Yav ne ayısın be.Shortmuş.Başlarım shortuna..dng.kom::::::40 gün 40 gece longum.
[quote=jerfin;123491]2 tanesi LCD sadece de.. taktınız ekrana.:))) ütüsü var, fırını var, çay makinası, kahve makinası, frütöz..... say say bitmez.. ekran yada tv bunların çektiği elektriğin yanında devede kulak...dng[/quote]
e napıyım en cok ekran cekıo heralde dedım:)aradakı 100 ytl lık farkı bulmaya calsıyorum:)cay ve kahve makınası yerıne dogalgaz kullansan,fürütiz yerine de yagda kızartsan tam süper olur bence:)buzdolapları sanayi tipiydi dimi:)
[quote=jerfin;123426]boşverin izlemeyin dowu bowu, gelin tavla oynayalım...:mad:.lelele[/quote]
1 kontrat long veririm kaybedersem?Sen kaybedersen vermene gerek yok.Zaten elindeki shortların margin calu var yakında değersiz kağıt parçalarını vermesen de olur.:..::..::..::..:.lelele.lelele.lelele
vala şöle solıyım..kettle yerine suyu ocakta kaynatmak bıle hatrı sayılr farkettırıo..kahve cay ıcerken..elektırk bı anda ucup gıdıo
ütü yerine de bi uygulama:eskiden yatagın altına koyarlarmıs sabaha düz olurmus:)
[quote=truva;123433]bende aldım 22'' galiba
24 ytl elektrik faturası geldi
senin fatura düşünemiyorum
ama paraya para demiyosundur sen[/quote]
Bende 7 tane var 2 si plazma.Elektrik faturalarına ben hiç bakmam.Ben önceden kirayı öderdim yüksek diye.Şimdi çok şükür kalmadı öyle dert.Bundan sonra birşey ödemem.
[QUOTE=GOKHANFINDIK;123495][COLOR="Red"]Yav ne ayısın be[/COLOR].Shortmuş.Başlarım shortuna..dng.kom::::::40 gün 40 gece longum.[/QUOTE]
en son geceye ne zaman long girdim hatırlamıyorum bile..:eek:. öyle deme ama 2 ay önce ilk 40.000 leri telafuz eden sen ve ben idik..:cool: :..: ama benimki sadece telafuzla kaldı orası da ayrı mevzu..:..::(:mad: