-
[QUOTE=GOKHANFINDIK;123509]Bu gece oynadım kızla diskoda.Bilardo çok iyi biliyordum lisede.Koca koca adamları yenerdim.Beni döveceklerdi nerdeyse.Hesabı ödüyorlardı.Yemeli içmeli oynardım da para yoktu o zaman öğrenci 1 saat bilardo oynamak için bütün okulda aç kalıyordum.[/QUOTE]
bende üni yıllarında çok takılırdım bilardoya... hakket hastalık yapıyor insanda.. yada biz gibi kumarbaz ruhlu insanlarda..:..:
-
[quote=GOKHANFINDIK;123512]Sen google a yenzede dolarzede yaz ondan sonra kredi al.Hayatlar nasıl kararmış.Bedava diye faiz atlama.Tl al.[/quote]
aynen, 7 yıl artmadı diye arkadaşım capon yeni ile kredi çekti 1 ev almak için.
şu anda yaptığımız hesaplarla 2,5 parası ödeyecek gibi görünüyor.
-
[quote=unlimitted;123515]aynen, 7 yıl artmadı diye arkadaşım capon yeni ile kredi çekti 1 ev almak için.
şu anda yaptığımız hesaplarla 2,5 parası ödeyecek gibi görünüyor.[/quote]
bizim bankaclar da cakal kardesım,mıllet onlar aguvenıp ıs yapıo bılıolar dıe sonra da buyrun cenaze namazna oluo..bı cogu onların tavsıyesı ıle almıs.cvremden duyduklarım bole..yazık vala..ödeyebılrse kazık yedım der kurtulur..odeyemesse evde gıderkı allah korusun o en kötüsü..
-
[quote=GOKHANFINDIK;123512]Sen google a yenzede dolarzede yaz ondan sonra kredi al.Hayatlar nasıl kararmış.Bedava diye faiz atlama.Tl al.[/quote]
gökhan sen satıyordun arabanı ,,, ben alayım,,,
-
bu arada iran da ahmedinejat yeniden cumhurbaşkanı buyuk olasılıkla..%47 acılms da %68 oy almıs
-
[quote=marakes;123518]bu arada iran da ahmedinejat yeniden cumhurbaşkanı buyuk olasılıkla..%47 acılms da %68 oy almıs[/quote]
uuuuuuu dow cons un çökmesi lazım o zaman:o
-
[quote=atlascepkenli;123519]uuuuuuu dow cons un çökmesi lazım o zaman:o[/quote]
oylar yenı bu sevıyeye ulasmadı.ama seans ta da bi tepkı yktu.en azndn bugun bu haberı takmadılar belki..pzartesı gorucez artk
-
cümleten iyi geceler tatlı ruyalar..:)
-
[QUOTE=jerfin;123472]15'' var 17'' var, şimdi bir de 22'' lik geliyor..:D evde 3 pc, 2 buzdolabı, 3 tv var.. haa bir de her sabah saçlarımı 1 saat fön, maşa v.s. şekil verme için giden elektriği saymıyorum..:D[/QUOTE]
Aneow ozaman baaa iyi fatura geleyo gız 22" 22" 50" .. seans sonrası 22" ve 50" sürekli acık kalayor 50 " tv ye döneyor.. emme sen maşa ile fön makinesinden gaybedeyorsun.. :::
-
[QUOTE=jerfin;123487]satranç oynayan ve seven çok olduğuna göre ''Voborsa satranç Turnuvası'' düzenleyelim..:cool:[/QUOTE]
ben ciddi rakip olabilirim meraklısına :::
-
[QUOTE=jerfin;123514]bende üni yıllarında çok takılırdım bilardoya... hakket hastalık yapıyor insanda.. yada biz gibi kumarbaz ruhlu insanlarda..:..:[/QUOTE]
Hayatımda hiç kumar oynamadım emme hayat bi kumar zati....
En masumane çiftçilik bile kumar.. Adam ekeyor nohutu 100 dönüm zabah bi uyaneyor domuzlar tüm darlayı yemis bitirmiş ::: al sana gumar iste .... Ben vopu çiftçiliğe benzetiyorum.. Kumarla alakası yok.. :::
Emme bilardoyu cokh severim..
-
[quote=jerfin;123487]satranç oynayan ve seven çok olduğuna göre ''Voborsa satranç Turnuvası'' düzenleyelim..:cool:[/quote]
Ben de katılabilirmiyim Satranç Turnuvasına? Gerçi Suat Atalık'ı dahi yenebilecek kadar güçlü oyuncular varmış aramızda ama ne yapalım kazanmak her şey demek değil...Bir şeyler öğrenmiş oluruz hem... :)