-
[quote=fXci;123524]Hayatımda hiç kumar oynamadım [B]emme[/B] hayat bi kumar [B]zati[/B]....
En masumane çiftçilik bile kumar.. Adam [B]ekeyor[/B] nohutu 100 dönüm [B]zabah[/B] bi [B]uyaneyor[/B] domuzlar tüm [B]darla[/B]yı yemis bitirmiş ::: al sana [B]gumar[/B] iste .... Ben [B]vopu[/B] çiftçiliğe benzetiyorum.. Kumarla alakası yok.. :::
[B]Emme bilardoyu cokh[/B] severim..[/quote]
konuşurkende kelimeleri yazdığın gibimi kullanıyosun acayip bi etki yapıyo bende söliyim dedim :rolleyes::rolleyes::rolleyes:
?????????
-
[QUOTE=cırcır;123526]konuşurkende kelimeleri yazdığın gibimi kullanıyosun acayip bi etki yapıyo bende söliyim dedim :rolleyes::rolleyes::rolleyes:
?????????[/QUOTE]
Yok benimkiler yazıldığı gibin okunmuyor gayri :::
-
[quote=fXci;123528]Yok benimkiler yazıldığı gibin okunmuyor gayri :::[/quote]
Günaydın ,
Lem sen helen burda mısın? Günlük kaç saat uyeyon?:::
Yoksam Sen, Voborsa'nın 24 saat açık Çağrı Merkesi Misen?:::
-
-
Bu adam bi de akademisyen, kafayı yiyecem. Hergün televizyonlara çıkarıyorlar milyon dolarları götürdü şimdiden. Sen bizim akıl sağlığımızı koru yarabbim...
[url]http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=194620&interstitial=true[/url]
-
batık bitik haberi yokmu??
-
[quote=QUEEN;123532]batık bitik haberi yokmu??[/quote]
Olmaz olur mu:D:D
Bank of amerika iflasını istedi, merkel sarkozi krızı büyüyor,.kom fransa birlikten ayrılabileceğini açıkladı,.kom IMF Türkiye ile ilişkiler kesilmiştir acıklaması yaptı,.kom
Ahmedinejat yakın zamanda israili vurabileceklerini söyledi, .komÇİN dışişleri bakanı ''japonya tahıhsel olarak Çin toprağıdır ve yakın zamanda geri alınacaktır' dedi,.kom Kaddafi Arap birliği içinde israile karşı topyekun bir saldırı konusunda uzlaşmaya varıldıgını acıkladı,.kom Obama 'amerika derin devleti beni ortadan kaldırmayı planlıyor' acıklaması yaptı; .kom FED, fınansal krızın 2.dalgasının pazartesi başlayabileceği acıklandı..kom.kom.kom
Yeterlideğilse diğer flaş gelişmeleri de acıklayabılrıım:D:D:D
Ayrıca kız kısmı tavladan anlamaz sevgılı jerfın.:::::::::
-
benden günah gitti.. geliyor kötü haber bombardımanı.. uzuncuları huzursuz edeyim biraz heheh
-
ECB, yeni bir bankacılık krizinden endişeli
Avrupa Merkez Bankası (ECB) mali isitkrar uzmanı Dejan Krusec'e göre banka resesyonun devam etmesi durumunda 2010'da yeni bir bankacılık krizi çıkabileceğinden endişe ediyor.
Daily Telegraph web sitesinde yer alan habere göre Krusec, V şeklinde bir iyileşmenin bankaların düşüşü atlatmaları için yeterli olduğunu düşünüyor.
"İyileşme U şeklinde olursa bankalar sorun yaşayacak. İzlemekte olduğumuz, stratejik açıdan önemli 25 banka bulunuyor." diyen Krusec, sorunun 2009 olmadığını, Euro bölgesi bankalarının zararları karşılayacak kadar sermayesi olduğunu, asıl sorunun 2010 olduğunu ve resesyonun uzunluğu hakkında endişeli olduklarını belirtiyor.
Haberde ECB'nin bu yıl için yüzde 4.6 daralma beklediği ve 2010 ortasına kadar iyileşme beklemediği yer alıyor
bu biiir..
-
[QUOTE=excali;123529]Günaydın ,
Lem sen helen burda mısın? Günlük kaç saat uyeyon?:::
Yoksam Sen, Voborsa'nın 24 saat açık Çağrı Merkesi Misen?:::[/QUOTE]
fX piyasası için nefes antrenmanı yapayorum gayri.. :::
-
Doların rezerv statüsünü kaybetme riski artıyor
13.06.2009 | Dış Haberler | Haber
ARAÇLAR
yorum yaz
favorilerime ekle
haberi yazdır
arkadaşıma gonder
&
Doların iki yıldır yaşadığı kan kaybının sene başından beri ağırlaşması ile yeni bir uluslararası rezerv para biriminin belirlenmesi gerektiği tartışmaları yeniden alevlendi. Kriz kâhini olarak da tanınan ABD'li ünlü ekonomist Prof. Nouriel Roubini, perşembe günü Atina'daki bir konferansta doların "rezerv para birimi" statüsünü kaybedebileceğini söyledi. ABD'nin finansman durumunu düzeltebilmek için gerekli olan güçlü ekonomik iyileşmeyi göremediğini belirten Roubini ayrıca küresel ekonominin iki yıl daha "zayıf" kalacağını öngördü. Hafta içi Rusya'nın elindeki ABD tahvillerini satarak yerine IMF'nin ihraç ettiği tahvilleri alacağını açıklaması dolardan kaçışta en keskin dönemece girildiğinin sinyalini vermişti. Rusya'dan Çin'e kadar ABD'nin dış borcunun en büyük finansörü olan ülkeler doların rezerv para olma özelliğini kaybettiğni bunun yerine bir döviz sepeti uygulamasına geçilmesini öneriyor.
-
IMF ile anlaşma yapılıp yapılmayacağına ilişkin belirsizlik devam ediyor ancak IMF ile görüşme trafiği önümüzdeki dönemde devam edecek. Başbakan Tayyip Erdoğan geçen hafta, bu ay sonuna kadar görüşmelerin devam edeceğini söylemişti. IMF Başkan Yardımcısı John Lipsky'nin 15 Haziran'da Türkiye'ye gelmesi bekleniyor. Ekimde İstanbul'da yapılacak IMF-Dünya Bankası Genel Kurulu için çalışmaları denetlemeye gelecek olan Lipsky, ayrıca Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği'nin (TÜSİAD) de bir toplantısına katılacak.
Bunun dışında IMF'nin bu yıl 4'üncü madde konsültasyonu çerçevesinde Türkiye'ye gelebileceği konuşuluyor. Kulislerde konuşulanlara göre IMF bu madde çerçevesindeki denetimini 2010 yılı bütçe görüşmeleri öncesine denk getirecek ve Türkiye ekonomisine ilişkin detaylı bir rapor hazırlayarak uyarılarını sıralayacak.
bu uzunculara olsun...