[QUOTE=tuareg;123533]Ayrıca kız kısmı tavladan anlamaz sevgılı jerfın.:::::::::[/QUOTE]
kız kısmı dantel örer, kazak örer dimi...kom.dng
otur karşıma da kız kısmı tavlada nasıl reco'yu mars edermiş göstereyim sana..:::
Printable View
[QUOTE=tuareg;123533]Ayrıca kız kısmı tavladan anlamaz sevgılı jerfın.:::::::::[/QUOTE]
kız kısmı dantel örer, kazak örer dimi...kom.dng
otur karşıma da kız kısmı tavlada nasıl reco'yu mars edermiş göstereyim sana..:::
[QUOTE=unlimitted;123559]o kısım işin şakasıydı. yenme yok. üniversitedeyken ortaköy'de düzenlenen 19 mayıs gençlik festivalinde oynamıştık kendisiyle. (masada bedava çikolata ve süt vardı diye oturdum yeminlen :D)
amacım onunla pat kalmaktı ve öyle de oldu. :)))
[COLOR="Red"]ertesi gün tarabya otelde düzenlenen tunuvada favori gösterilirken ilk elemede çoban matı ile yenilmem de en az Suat Atalık ile berabere kalmak kadar unutulmaz bi hadisedir benim için.[/COLOR] :D[/QUOTE]
benimde var unutamadığım bi çoban matı hikayem..:D ama sen turnuvaya çıkana kadar nasıl öğrenemedin o mat taktiğini, gözün kör olmasın emi..:::.dng
[quote=fXci;123563]denize başka bişey atayordum ::: elimdede pdanın çantası vardı atarkene elimden kurtuluverdi gayri ::: başka bişeyle beraber denize uçtu :::[/quote]
Denize bişey atmak günahtır (Hüseyin Hatemi) çanta da onun zekatı oluvermiş.:..:
[quote=jerfin;123564]kız kısmı dantel örer, kazak örer dimi...kom.dng
otur karşıma da kız kısmı tavlada nasıl reco'yu mars edermiş göstereyim sana..:::[/quote]
Alakası yok, örgü meselesini abartmayalım, ben gözleri tavana dikip parmakla saymaya karşıyım, marsı falan unut, bir oyun alırsan şanslısın:D:D:D, bu yaştan sonra kız kısmına da tavlada yenıleceksek sahra çölüne dönelım daha iyi.
cırcırım casperim hoşgeldin... nerelerdesin seennnn.dng
[quote=jerfin;123568]cırcırım casperim hoşgeldin... nerelerdesin seennnn.dng[/quote]
sahra çölünde :D
[QUOTE=tuareg;123567]Alakası yok, örgü meselesini abartmayalım, ben gözleri tavana dikip parmakla saymaya karşıyım, marsı falan unut, bir oyun alırsan şanslısın:D:D:D, bu yaştan sonra kız kısmına da tavlada yenıleceksek sahra çölüne dönelım daha iyi.[/QUOTE]
gel gamyun.net'e o zaman..:p anavatanın sahra çölüne özlemini gidermene yardımcı olayım..:..:
[quote=cırcır;123569]sahra çölünde :D[/quote]
Bizim ahaliden kımseyı gördün mü:::
[QUOTE=cırcır;123569]sahra çölünde :D[/QUOTE]
sende mi brütüs..:..:
[quote=tuareg;123571]Bizim ahaliden kımseyı gördün mü:::[/quote]
deve gördüm 2-3 tane :D
[quote=cırcır;123573]deve gördüm 2-3 tane :D[/quote]
Bizim ahalinin mercedesi onlar
[quote=jerfin;123570]gel gamyun.net'e o zaman..:p anavatanın sahra çölüne özlemini gidermene yardımcı olayım..:..:[/quote]
net ortamına güvenmem, zar tutarsın sonra, nette fincanla zar atılabılıyor mu