[QUOTE=tuareg;123575]net ortamına güvenmem, zar tutarsın sonra, nette fincanla zar atılabılıyor mu[/QUOTE]
yönetimden rica ederiz, butonun üzerine fincan resmi koydururuz senin güven sorununu çözmek çin..
Printable View
[QUOTE=tuareg;123575]net ortamına güvenmem, zar tutarsın sonra, nette fincanla zar atılabılıyor mu[/QUOTE]
yönetimden rica ederiz, butonun üzerine fincan resmi koydururuz senin güven sorununu çözmek çin..
[QUOTE=cırcır;123569]sahra çölünde :D[/QUOTE]
Cırcır yuaw gızma emme avatarına bakınca ....yeni ergen olmuş saçlarını boyatıp tr ye gelen alamancı Türk yavrucaklar geleyor aklıma gayri:::
evet ya cırcırım hayalet casperim... şu avatarında revizyona ne zaman gideceksin..:)
[quote=jerfin;123576]yönetimden rica ederiz, butonun üzerine fincan resmi koydururuz senin güven sorununu çözmek çin..[/quote]
moralini bozmayayım, sen 'tavlada rakip tanımam' diye hava atmaya devam et, tavla oynarız sonra sonucları acıklarım, karızma dıye bırsey kalmaz, üzülürsün.:..:
[quote=fXci;123577]Cırcır yuaw gızma emme avatarına bakınca ....yeni ergen olmuş saçlarını boyatıp tr ye gelen alamancı Türk yavrucaklar geleyor aklıma gayri:::[/quote]
arkadaşın avatarı zaten bu boyle bişey yokmuş photoshop muş bu yaa
[quote=jerfin;123578]evet ya cırcırım hayalet casperim... şu avatarında revizyona ne zaman gideceksin..:)[/quote]
mesudum şuan bakalım ne zaman
[QUOTE=tuareg;123579]moralini bozmayayım, sen 'tavlada rakip tanımam' diye hava atmaya devam et, tavla oynarız sonra sonucları acıklarım, karızma dıye bırsey kalmaz, üzülürsün.:..:[/QUOTE]
zarla oynanan oyunlarda asla aşırı iddalı olamam... sonuçta şans faktörü giriyor işin içine.. ama beni de hafife alma derim, yoksa sen çizilirsin..:..::p
[QUOTE=fXci;123577]Cırcır yuaw gızma emme avatarına bakınca ....yeni ergen olmuş saçlarını boyatıp tr ye gelen alamancı Türk yavrucaklar geleyor aklıma gayri:::[/QUOTE]
fxci, senin memleket nireydi..:)
[quote=jerfin;123582]zarla oynanan oyunlarda asla aşırı iddalı olamam... sonuçta şans faktörü giriyor işin içine.. ama beni de hafife alma derim, yoksa sen çizilirsin..:..::p[/quote]
Benle tavla oynamaya sinir sistemim dayanmaz, bunalıma girersin, forum dostlarımı üzmeyi ben hiçç istemem.kom
[QUOTE=jerfin;123583]fxci, senin memleket nireydi..:)[/QUOTE]
karışıkım ben.. ezcık batıdan ,ezcık kuzeyden , ezcık güneyden azda tam ortadanım ::: doğu tarafa kayamadan ben doğmuşum gayri..
[url]http://www.sahibinden.com/muhtesem_icat!_!_!_!_!_!_kabarik_elektrik_faturalarina_son_-23WQQaXQQ4745304WQQpXQQdisplayitem[/url]
[QUOTE=QUEEN;123586][url]http://www.sahibinden.com/muhtesem_icat!_!_!_!_!_!_kabarik_elektrik_faturalarina_son_-23WQQaXQQ4745304WQQpXQQdisplayitem[/url][/QUOTE]
Energy+ her cihaza etki edermi ?
[COLOR="DarkRed"]Hayır,Energy+ (Klima,florosan,tv,buzdolabı,dondurucu,çamasır makinesı,bulaşık makinesi,elektrik süpürgesi,hava
temizleyici,bilgisayar,su pompası gibi cihazlara etki eder.Isıtıcı mikrodalga tost makinesi akkor ampul gibi rezistif
cihazlarda etki etmez.[/COLOR]
cihazın altına bu notu düşmüşler queen.. yani asıl elektiriği hüpleten rezitif cihazlarda etkisiz..:))) yine de faydası olur tabiki..