FDow eksi acarak başladı bakalım sabah ne yapacak biz nasıl yön bulacağız İyi Geceler .uyk
Printable View
FDow eksi acarak başladı bakalım sabah ne yapacak biz nasıl yön bulacağız İyi Geceler .uyk
[COLOR=red][B]fdji 8704-------- sabaha 8650 olması dileklerimle :D olur inşallah[/B][/COLOR]
[QUOTE=atlascepkenli;123626][COLOR=red][B]fdji 8704-------- sabaha 8650 olması dileklerimle :D olur inşallah[/B][/COLOR][/QUOTE]
8754 gözüküyor şuanda...
[B]Günaydın,[/B]
[B][U]15 Haziran Perşembe [COLOR=blue]"Krizin Teğet Geçmediği Ülkelerin"[/COLOR] Gündeminden Bazı Başlıklar[/U][/B]
[U][B]Para Birimi - Makro Ekonomik Gelişme - TSİ - Piyasa Beklentisi - Önceki - Önemlilik Derecesi[/B][/U]
EUR İşgücü Maliyeti (Q1) (q/q) 11:00 %1,0 Düşük
[U]EUR İstihdam (Q1) (q/q) 12:00 -%0,3 Yüksek [/U]
[U]EUR İstihdam (Q1) (y/y) 12:00 %0,0 Yüksek [/U]
[B]USD New York Empire İmalat Endeksi (Haz) 15:30 -5,75 -4,55 Yüksek [/B]
[B]USD Net Uzun Vadeli Sermaye Hareketi (Nis) 16:00 $60Mlyr $55,8Mlyr Yüksek [/B]
[B]USD Toplam Net Sermaye Hareketi (Nis) 16:00 $23,2Mlyr Yüksek [/B]
[B]USD Geithner'ın Konuşması 16:00 Yüksek[/B]
USD Fed-Evans'in Ekonomi Hakkındaki Konuşması (Chicago) 16:30 Düşük
USD USD NAHB Konut Fiyat Endeksi (Haz) 20:00 17 16 Düşük
[U][B][COLOR=blue]"Krizin sürterek Teğet geçtiği Ülkelerin"[/COLOR] Gündeminden Bazı Başlıklar[/B][/U]
TUİK Mart ayı işsizlik oranını ve Nisan ayı sanayi ciro-sipariş endeksini açıklayacak
Maliye Bakanlığı Mayıs ayı bütçe dengesi ve faiz dışı denge sonuçlarını açıklayacak
[B][U]Dün IMKB ve VOB kapanışlarda Dow Future[/U][/B]
[B]IMKB:[COLOR=seagreen]8733[/COLOR][/B]
[B]VOB: 8742[/B]
[B]Bol Kazançlar..[/B]
tüm dostlara sağlıklı mutlu bol kazançlı bir hafta olması dileği ile..
Günaydın, iyi haftalar.
Hayret yaw,
Yüzyıl aradan sonra fıçırlar sıçıırrr, nikkeyi az da olsa nalları dikeyi...
Biz düşermiyiz...kim bilirama yıp yaww cuma nın en yükseğinin 3 altında mal bastım, bundan da zarar etmeyelim ...üüwwwww...ya acaba illüzyon muydu neydi bilmiyorum ama, eyle zmanlar olur borsa bi sıkışır bi gıpraşmaz eyle bir bezdiri eyle bir bezdiri, asıl yönüne dönmeden önce son bi feyk hareket yapar ters yöne, kolbastı tadında..hah işte vobdaki son 15 dakika öylemiydi neydi cuma günü
[quote=enorton;123627]8754 gözüküyor şuanda...[/quote]
EYLÜL vadeliye bakmış o :::
yani belki bugünün konusu değil, yada konusu bilemiyorum ama şu Taraf denilen gazetede yayınlanan genelkurmay'ın "Fetullah'ı ve AKP yi bitirme" planından belki kısa vadede bir maraz çıkar belkide çıkmaz..Ama görünen oki, "taraflarda" kılıçlar hala bileniyor..Bir gün bir çıngar (tarafda da yasemin çongar var zaten..ha çongar ha çıngar :)çıkacağı aşikar..İnşallah o gün long pozisyonda olmayız..Gerçi benim long olmam zor..EN son geceye long girdiğim tarih herhalde 2008 li bi tarihdi :) AMa kısmet bu işler
Günaydın Dostlar Boll Kazanclar
Asya borsalarında satıslar agırlıkta
asya hısse senetlerı pıyasalarında genel olarak asagı yonlu bır seyır ızlenıyor
enerjı ve madencılık sektoru hısselerıaltın ve petrol fıyatlarındakı dususun
etkısı ıle satıs baskısı altında kalırken dıger sektorlerde alımlar gozlenıyor.
Japonya'da nıkkeı endeksı yzude 0.7 oranında ve avusturalya'da s&p/asx 200 endeksı
yuzde 0.3 ve guney kore kospı endeksı yuzde 1.4 oranında kayıp sergılıyor.
Sıngapur straıts tımes endeksı yuzde 0.9 tayvan'da taıex endeksı yuzde 2.9, ve hong
kong'ta hang seng endeksı yuzde 0.5 oranında kayıpla ıslem gorurken, shanghaı bılesık
endeksı yuzde 0.1, malezya klcı endeksı yuzde 0.2 ve yenı zelanda nzx-50 endeksı yuzde
0.5 oranında artısla ıslem goruyor
-matrıks-
gut mornik VOBORSA,
herkeşe hayırlı ve bol kazançlı güzel bir hafta dilerim...
[QUOTE=Astatin;123632]yani belki bugünün konusu değil, yada konusu bilemiyorum ama şu Taraf denilen gazetede yayınlanan genelkurmay'ın "Fetullah'ı ve AKP yi bitirme" planından belki kısa vadede bir maraz çıkar belkide çıkmaz..Ama görünen oki, "taraflarda" kılıçlar hala bileniyor..Bir gün bir çıngar (tarafda da yasemin çongar var zaten..ha çongar ha çıngar :)çıkacağı aşikar..İnşallah o gün long pozisyonda olmayız..Gerçi benim long olmam zor..EN son geceye long girdiğim tarih herhalde 2008 li bi tarihdi :) AMa kısmet bu işler[/QUOTE]
biz düşmeyiz umudum yok.:confused:. işte niye kısa giriyosam:D