-
nedir piyasadaki bu long hevesi, satma isteksizliği anlamış değilim.
eskiden fdow mevcut durumundan %0,10 eksi yapsa, biz 125 puanla (aynı yönde) karşılık verirdik. eski dediysek, öyle 1-2 sene öncesi değil yau, 6 ay...
şimdiki hal, benim yukarıdaki cümledeki parantezi kullanmamı gerektiriyor.
bu ne garip bi piyasadır arkadaş ya...
bırakın piyasanın shorta dönmesini, longcuların realizasyonlarına bile sevinir oldu kısacılar. aynı yerde patinaj yapmamıza razı oldu düşüş bekleyenler.
yeşillikten böö geldi millete. herkesi kaçırmak mı istiyorlar kapatıcaklar mı tükanı anlamadım ki...
sabah sabah sinir geldi. :D
-
KUIN abla KUIN apla üwwwwwww..... bu ebediyen düşmeyecek galiba :)
-
Eski sistemim sabah açılışta SAT verdi, yeni sistem AL da. Bakalım hangisi haklı çıkacak...
-
Gördüm HEXEN paşa az önce girş yaptı.. HEXEN Paşa; Yorumlarını ve seni özledik...
-
G8 ile BRIC arasında dolar yükseldi
S&P 500
G8 toplantısının ardından, BRIC toplantısının öncesinde borsalar gerilerken dolar yükseliyor.
Asya'da borsalar haftaya düşüşlerle başladı. Emtia fiyatlarındaki hafif gerileme hisseler üzerinde baskı yaratırken 8 ayın en yüksek seviyesine çıkan fiyatların şirket karlılıklarıyla desteklenmediği kaygısı satış getiriyor.
G-8 toplantısının ana gündemi, bütçe açıkları ve banka kurtarmaları ardından pompalanan paranın enflasyon yaratmaması için nasıl bir plan izleneceği oldu. Ayrıntılar için tıklayın.
-
[QUOTE=Astatin;123650]KUIN abla KUIN apla üwwwwwww..... bu ebediyen düşmeyecek galiba :)[/QUOTE]
Asti bile düşmeyecek diyorsa çöküş yakındır diyebilir miyiz :D
-
Dün saatliklerde MACDa baktım da bu hafta dannaın kuyruğu aşağı kopabilir gibi.
-
[quote=enorton;123654]Asti bile düşmeyecek diyorsa çöküş yakındır diyebilir miyiz :D[/quote]
o yüzden dedim zaten ;)
-
fa,z indirimi var yarın o tutuyo heralde bide lipsky..
-
[quote=QUEEN;123657]fa,z indirimi var yarın o tutuyo heralde bide lipsky..[/quote]
yalan bu güçlü duruş..makyajlı...lipsky değil lipstic tutuyo :)
-
43150 kırılınca görelim bakalım duracakmı hala bu seviyelerde...bence...
-
bugün olacak %2 ve üstü bir düşüş, buralardan maliyetlenenlerin vadesonuna kadar 4000 points götürmesi demektir kanattimce...yukreyn dwelf poyints