Sabah sabah 43150 den alış yapayım derken satış yapmışım 43250 den geri döndü piyasa şimdide aşağı kırılsın diye bekliyorum yuh artık hafta iyi başlamadı,
Printable View
Sabah sabah 43150 den alış yapayım derken satış yapmışım 43250 den geri döndü piyasa şimdide aşağı kırılsın diye bekliyorum yuh artık hafta iyi başlamadı,
[quote=MMO;123661]Sabah sabah 43150 den alış yapayım derken satış yapmışım 43250 den geri döndü piyasa şimdide aşağı kırılsın diye bekliyorum yuh artık hafta iyi başlamadı,[/quote]
bu vob da pek hayır olmaz ama... hayır olsun diyelim MMO +. bu tur yanlış actıgım her poz kazandırmıştır bana..sanada kazandırır inş.
sabah al sat denemesi 0 zarar (kazanc) elde ettik flat
X30 43400 üzerinde kalırsa 44 küsurları hedefler 43050 üzeri bile devam eder bu iş.Bu arada gene numara yapıyorlar aşağı gösterip yukarı vurabilirler.
günaydın,kolay gelsin..
spot insan değilmiş
Günaydın herkesi uyarıyorum.Ralli olacak heryer.Haberiniz olsun.Yarın sabah yatağımdayım İnşallah.
[quote=Larossıan;123664]X30 43400 üzerinde kalırsa 44 küsurları hedefler 43050 üzeri bile devam eder bu iş.Bu arada gene numara yapıyorlar aşağı gösterip yukarı vurabilirler.[/quote]
SN Larossıan sizin 5 lik ve 15 lik sistemler nasıldı al mı sat mıydı ?
yukarı iştah ağır basıyor yine..
İmkb net alıyorlar.Vob da öyle.Experience.Beni daha ne ilgilendirir g10 zirvesi g20 zirvesi.Vob oynuyoruz burada.Hiç affetmeyecekler.Nett yukarı beynim.Hadi kolay gelsin.
[quote=YAVUZHAN;123669]yukarı iştah ağır basıyor yine..[/quote]
Tecrübe hepsinden üstün gelecek abi yine.Yukarı gidecez.Sistem mistem tırı vırılarından pek anlamam ben.Heryer geberiyor imkb alıyor.Her zaman vob ve imkb bilir.
günaydınlar .. kapanış tahminim 41.875....kısa devam ...şelale şelale şelale ... kapanışa görüşürüz.. iyi seanslar herkese ... :o:o:o:o:o:o