[QUOTE=jerfin;123709]short devam... MC yemek var, dönmek yok...dng[/QUOTE]
Printable View
[QUOTE=jerfin;123709]short devam... MC yemek var, dönmek yok...dng[/QUOTE]
[quote=Larossıan;123706]Birde yanlışlıkta fdow toparlandığını düşünsene.[/quote]
İşte dow artarsa tepki verirse vob sınırlı mı artacak yoksa artmayacakmı yoksa düşecek mi soru bu?Yoksa eğer aynen güçlü şekilde artarsa işte o zaman ralli geliyor hazırlanın.Bence artacaz.Daxın cumaya göre yaklaşık bi 100 puanını yemişiz.Çok fazla rakam.Ralli olmalı.
[quote=jerfin;123709]short devam... MC yemek var, dönmek yok...dng[/quote]
ben fazlasıyla tırstım, yavas yavas kısaları kapatıyorum,
[QUOTE=enorton;123710]Avatardaki kim :D[/QUOTE]
senin avatarını kıskandım..:D.kom
[QUOTE=jerfin;123713]senin avatarını kıskandım..:D.kom[/QUOTE]
Tatmin edici bir cevap olmadı... :..:
[QUOTE=tuareg;123712]ben fazlasıyla tırstım, yavas yavas kısaları kapatıyorum,[/QUOTE]
bende boğalar beni görmesin diye senin arkana saklanmayı düşünüyordum..:(:D
[quote=jerfin;123716]bende boğalar beni görmesin diye senin arkana saklanmayı düşünüyordum..:(:D[/quote]
Tam adamını buldun, zemın kattayım her an kendımı camdan atabılırım, peşimden ayrılmaaaa:::
[quote=Astatin;123696]200 den duble çekip lonkkk...[/quote]
şortta neymiş arkadaş...yerim şortu fx cşnin deyimiyle..ralli ralli ralli
versinler misketlerimi topac ımı ben oynamayacağım artık .Tabii bide akıl ve ruh sağlığımı ailemden caldığım zamanı nasıl verirler bilemiyerum
[quote=enorton;123710]Avatardaki kim :D[/quote]
kesin cerfin in kendisi o....çok sistemsiz durmuş poz vermiş..cerfinden başkası olamaz:D:D:D
Evet yön net yukarı.Aldım sinyali.Yazın haziran ayında şelale olmaz.Boşuna beklemeyin.Otobüs kalkıyor.Ayakta kalmayın.Ben astatin ile söfor koltuğunun yanındayım.
Dolar 1.54,65 bankalar arası görünüyor hayırdır birden bire