Şuraya verdiğim zaman konusunda kesinlikle haklısın adalı birde yeterince kazansak gam yemiyecem sinir stres herşey var
Printable View
Şuraya verdiğim zaman konusunda kesinlikle haklısın adalı birde yeterince kazansak gam yemiyecem sinir stres herşey var
Al sat stres yapıyor derler.Shortta bekleyip de düşsün diye ıkınanlarda stres yok galiba.Pehh düşmüyor namussuz.:..::..:.lelele
Ekstra bağlantılarla yılı kurtardık bugun, yaşasın reel sektör, kahrolsun vob kahrolsun py, kahrolsun emperyalızm, yaşasın tatıl yapan halkların kardeşliği:)
hala uzundamısınız yaw göçecez..
way canın apatron..sabah çöküşte sinyal vermeyen sistem şimdi 250 den sat verdi..longlar 50 puan kara kapandı..kısaya geçildi
[quote=QUEEN;123726]hala uzundamısınız yaw göçecez..[/quote]
Ne zamannn, ne zamannn üwwwwwwwwwww
düşmüyor meret....
[QUOTE=Astatin;123727]way canın apatron..sabah çöküşte sinyal vermeyen sistem şimdi 250 den sat verdi..longlar 50 puan kara kapandı..kısaya geçildi[/QUOTE]
artık ön koltuktaki yerini kaybettin... en arka koltuğa geç....dng
arkadaş,,,,,,,,, dax dow göçmüş,,,,,,, biz hala yerimizde sayıyoruz,,,,,,,,, başlarım böyle voba :(
[quote=atlascepkenli;123626][COLOR=red][B]fdji 8704-------- sabaha 8650 olması dileklerimle :D olur inşallah[/B][/COLOR][/quote]
bakınız,,,, yazmışız gece,,,, ;)
dışarıda düşüş durdu gibi,bakalım teperken bizde tepecekmiyiz..
[quote=tuareg;123712]ben fazlasıyla tırstım, yavas yavas kısaları kapatıyorum,[/quote]
etti 5.
az kaldı.
ben diyorum ki 10. kişi Cerfin olacak. o dakka long olmak intaar! shortlar giyilir, vade sonuna kadar da ellenmez. :D
[quote=unlimitted;123733]etti 5.
az kaldı.
ben diyorum ki 10. kişi Cerfin olacak. o dakka long olmak intaar! shortlar giyilir, vade sonuna kadar da ellenmez. :D[/quote]
beni takip edebiliyor musun? cumadan beri senin hesaba 4 kere +-1 yaptım..mükerrerlik olmasın :)