çuşşşşşş (Pardon) EFG ve iş tek kalemm yine film çevi,rmeye başladılar...
Printable View
çuşşşşşş (Pardon) EFG ve iş tek kalemm yine film çevi,rmeye başladılar...
[quote=atlascepkenli;123730]arkadaş,,,,,,,,, dax dow göçmüş,,,,,,, biz hala yerimizde sayıyoruz,,,,,,,,, başlarım böyle voba :([/quote]
Relax and freelax...Bu kısalar para edecek 1 milyon çilek açacak atlascııımm..ya sana bi önerim var, haykocepkin in bir resmini avatar yapsana...senin cepkenli bana hep onu hatorlatorrrr
Bu arada eğer korkmayacaksanız bende kendi resmimi avatar yapacağım...Tırsarmısınız acaba :)
[quote=Astatin;123734]beni takip edebiliyor musun? cumadan beri senin hesaba 4 kere +-1 yaptım..mükerrerlik olmasın :)[/quote]
senin ilk hareket long çok içtendi, onu saydık, diğerleri fasülyeden Asti.
herkesin her hareketini sayacak olsak, gökhan 10 kere hesabın içine etmişti :D
[QUOTE=Astatin;123737]Bu arada eğer korkmayacaksanız bende kendi resmimi avatar yapacağım...Tırsarmısınız acaba :)[/QUOTE]
Dırsmayız gayri ::: bugun 600 pıvan zerar pırt zistemin gözü çıksın.. sankim yüzümde top patlamış gibin bir his var içimde :::
43125-43350 arası kır artık bir tarafada yönümüzü bilelim....
[quote=Astatin;123737]Bu arada eğer korkmayacaksanız bende kendi resmimi avatar yapacağım...Tırsarmısınız acaba :)[/quote]
Bu kampanya hıc hosuma gıtmedı, ben avatar resmını değiştiremıyorumüüü
Annayı EURUSD de denedim sonuçları gayri
[IMG]http://i39.tinypic.com/24pwb44.png[/IMG]
monitörü ateşe vermeyi düşünüyorum :::
midem bılandı artık böyle piyasa olmaz olsun :mad:
bu adamlar bence ağustos vadenin peşine düşmüşler,,,,,,,,,, ayar var,,,,,,,,, ;)
[QUOTE=fXci;123739]Dırsmayız gayri ::: bugun 600 pıvan zerar pırt zistemin gözü çıksın.. sankim yüzümde top patlamış gibin bir his var içimde :::[/QUOTE]
topmu patlayacak vobmu patlayacak.lelele
vob patlamasın full lönk:D.dng
Hangisi benim sizce....pis ipucu var resimlerde dikkatli bakın