-
İngiltere'de 3 ayrı söylenti konuşuluyormuş :
1- DJ'un bugün ve büyük olasılıkla önümüzdeki hafta kapatılabileceği
2- GM'in bugün iflas açıklayabilecegi
3- Merkez Bankalarında koordineli faiz indirimi ve Japonya MB'nın müdahalesi
Subject: Rumours - three going around London at the moment
Dow is to be closed today and possibly next week
GM to declare Chapter 11 today
Possible concerted CB rate cuts and BOJ intervention
Farooq Muzammal
Head of Foreign Exchange & Bullion
MAREX Financial Limited.
-
[QUOTE=Vob Trader;58279]pisikopata bağladım şu an napalım takılıoz öle :D:D[/QUOTE]
Senin ATA yine aktif aldı.
-
[QUOTE=sentinus;58269]Zagor,, Teksas, Tommiks, Mandrake, Conan, Milliyet Çocuk, Siyah Beyaz TRT ,Nordmende TV,Uykudan Önce, Kaynanalar, Heidi, Kökler-Kunta Kinte vb. vb.[/QUOTE]
Adamımsın Sn Sentinus. AHYAAAAKKKKKK! :D +.
-
[QUOTE=HKAYIKCI;58282]İngiltere'de 3 ayrı söylenti konuşuluyormuş :
1- DJ'un bugün ve büyük olasılıkla önümüzdeki hafta kapatılabileceği
2- GM'in bugün iflas açıklayabilecegi
3- Merkez Bankalarında koordineli faiz indirimi ve Japonya MB'nın müdahalesi
Subject: Rumours - three going around London at the moment
Dow is to be closed today and possibly next week
GM to declare Chapter 11 today
Possible concerted CB rate cuts and BOJ intervention
Farooq Muzammal
Head of Foreign Exchange & Bullion
MAREX Financial Limited.[/QUOTE]
Olmaz kardeşim itirazım var. %12-13 yükseldikleri zaman kapatmadılar şimdi de kapatmasınlar. O zaman da shortçulara yazıktı.
-
ata yatırım para dağıtıyor
-
[QUOTE=shibumi;58261]Açılıştan beri kendi basit sistemime göre işlem yapıp durdum.
An itibariyle totalde komisyonda çıkınca sadece 25 puan kardayım.
Her gün için hedefim 400 puanken, ki onuda hep alırken, bugün cidden tırstım ve artık işlem yapmayacağım.
Çünkü büyük ihtimalle psikolojim daha da yıpranarak ters noktalara geleceğim.
Herkese keyifli hafta sonları dilerim.[/QUOTE]
+. ...
-
[QUOTE=VOBiX;58283]Senin ATA yine aktif aldı.[/QUOTE]
hayatta acımam böle çizişler illa 100-200 puan verir. zaten kriz var. hesabı iyi bilmek lazım :)
-
yaw petrol 61 dolar oldu hala 3 lira üstünde benzin satıolar ayıpdır be kardeşim ya
-
ben flat halen systems short deyisme yok.. sıkıldım
-
[QUOTE=hexen;58291]ben flat halen systems short deyisme yok.. sıkıldım[/QUOTE]
abi tesbih çek iyi gelir:)
-
[QUOTE=Vob Trader;58289]yaw petrol 61 dolar oldu hala 3 lira üstünde benzin satıolar ayıpdır be kardeşim ya[/QUOTE]
Üstüne bi de zam yapıyorlar doğalgaz 3 defa zam yedi kısa zamanda daha da artacakmış duyduğuma göre. İranla,Rusyayla fiyat anlaşması şartlarını açıklamak sözleşmeye göre yasakmış duyduğuma göre.
-
fıkra anlatalım, can sıkıntısına ıyı gelır,
sabah acılısta 100 puan aldıktan sonra flata gectım, ne short ne long, işlm yapma denemelım hep basarısızlıkla sonuclandı, yazdığım tum emırlerı 3 sanıye sonra ıptal ettım, tırsımanın tavan yaptıgı gundeyım :)
-
Rusyada işlem oluyor gibi kapanmadı mı bunlar hala?
-
1 dk lıkta tobo gordum sanki olursa 30000 gosterir gibi megeldi ustalar ne der
-
sırasıyla, 30000, 30050, 30100, 30150, 30175 short emırlerı yazıp pıyasa oralara yaklastıkca sayın hexen'in long sıgnal kovalama yazısını ve avatarındakı maymunu geldı gozumun onune...
Yaktın benı sayın hexen:)
-
29650 üstüne oturursa yeni bir trend başlar 5 dakkalık.
-
[QUOTE=Vob Trader;58292]abi tesbih çek iyi gelir:)[/QUOTE]
sıkıntıla esra ceyhan actım .dng
-
[QUOTE=hexen;58299]sıkıntıla esra ceyhan actım .dng[/QUOTE]
alemsin valla, bende bazen evlenme programını açıyorum.:D
sevgiler.
-
Bugün olayımız 16:30-17:00 arasında. Ev verileri saat 17:00'de geliyor.
-
Yeniden long, bir daha deneyelim bakalım...
-
ne imkb imiş batmadı kurtulamadık hala:) anlaşılan b dip çalışması can sıkacak
Temel biraz Erkek Kedilik yapmak isteyince bir bara gitmiş orada tanıştığı gencecik tatlı fıstığı ayarlayıp bekâr evine götürmüş..
Kız da se.. delisi çıkmaz mı?.. Sabaha kadar canı çıkmış Temel'in..
Ama güneş doğarken kız çığlık çığlığa "Daha istiyorum.. Bir daha..
Bir daha" diye bağırınca "Şu karşı benzinciden bir paket sigara alıp geleyim" bahanesi ile giyinip dışarı fırlamış. Benzincinin tuvaletine gitmiş, pisuvara yaklaşıp fermuarını açmış.. Birden şeyini bulamayınca paniklemiş.. Sonra başını hafifçe öne eğip
"Pissttt..!" demiş sessizce, "Kız burada değil.. Çıkabilirsin!."
pistt çıkın dışarıyamı demek istiyorlar acaba.
-
döviz kontratlara tebliğ yetişmez oldu :-((
27 Ekim 2008 Pazartesi gününden ititbaren Dolar Kontratları için teminat 150 ytl ‘ den 180 ytl , Euro Kontartları için teminat 200 ytl’den 240 ytl ‘ye yükseltilecektir.
-
GM batarsa krız yenı bır safhya ulasmıs olacak, fınans sektorunden sonra reel sektorde de batıslar baslıyor demektır, yenı bır lehman vakası etkısı olabılır..Tikkat etmek lazım sayın teo.
Velev kı MBlerden toplu faız ındırımı gelmeye...
-
-
[QUOTE=rcp;58305]GM batarsa krız yenı bır safhya ulasmıs olacak, fınans sektorunden sonra reel sektorde de batıslar baslıyor demektır, yenı bır lehman vakası etkısı olabılır..Tikkat etmek lazım sayın teo.
Velev kı MBlerden toplu faız ındırımı gelmeye...[/QUOTE]
vallahı ben habere bakmıyorum, market profıle bakıyorum, su an al de dı aldım, sat dedı sattım, 2 kere flat ol dedı, oldum, son sınyal long dedı, long oldum...
netıcede bugun pat duzeyındeyım sabah 8000 ytl kar vardı su an -5000 ytl zarar, ...
uyacagım sınyale...
-
[QUOTE=HKAYIKCI;58054]2008/77 sayılı Genelge ile Borsamızda işlem gören VOB-YTLDolar ve VOB-YTLEuro sözleşmelerinin başlangıç teminatları artırılmıştır.
2005/11 VOB-YTLDolar Vadeli İşlem Sözleşmesi Genelgesi uyarınca uygulanan başlangıç teminatı 150 YTL’den 180 YTL’ye, 2005/12 VOB-YTLEuro Vadeli İşlem Sözleşmesi Genelgesi uyarınca uygulanan başlangıç teminatı ise 200 YTL’den 240 YTL’ye çıkarılmıştır.
Yeni işlem teminatları 27.10.2008 tarihinden itibaren sistem tarafından yapılacak tüm hesaplamalarda kullanılacaktır. Dolayısıyla, 27.10.2008 tarihinde ilgili sözleşmelerde uzun ya da kısa olmak üzere açık pozisyon taşıyan hesapların teminat durumlarında bazı değişiklikler söz konusu olabilecektir.
Değişikliklere 23 Ekim 2008 tarih ve 2008/215 sayılı Borsa Bülteninden ulaşabilirsiniz.[/QUOTE]
Dün vermiştiniz.
-
[QUOTE=teo;58307]ı su an -5000 ytl zarar, ...
uyacagım sınyale...[/QUOTE]
:(:(:(
keske arada bır sıstemın dısına cıkıp sadece kendı sesınızı dınlemıs olsaydınız, umarım zararınızı bıra an once telafı edersınız.
-
Sn. Teo günlük grafikte mass indikatörüne bakabilir misiniz ? Şu durumda dikkate alınabilir mi sizce ?
-
[QUOTE=özdenil;58310]Sn. Teo günlük grafikte mass indikatörüne bakabilir misiniz ? Şu durumda dikkate alınabilir mi sizce ?[/QUOTE]
alınır 30 dakıkalıktada aynı durum var, Ben artık ındıkatore bakmadıgımdan farketmemıstım sagolun, trend degısecek dıyor evet,
-
[QUOTE=rcp;58309]:(:(:(
keske arada bır sıstemın dısına cıkıp sadece kendı sesınızı dınlemıs olsaydınız, umarım zararınızı bıra an once telafı edersınız.[/QUOTE]
aman hocam benım sansım yoktur, hanı gokten bilmem ne yağsa , bilmem ne olur hesabı, ben pusulaya uyayım daha ıyı, yoksa kaybolurum.
-
[QUOTE=oğuzt;58296]1 dk lıkta tobo gordum sanki olursa 30000 gosterir gibi megeldi ustalar ne der[/QUOTE]
ustalık haddime değil ama cevapsız kalınca, obo-tobo uzun vadeli formasyonlar ben 5 dakkalıkta gördüm o bile ciddiyetsiz çıktı.
29700 civarına çıktı, dünden gelen yükselen kanalın direnci.
-
ben halen flat systems halen short signalde
-
sayın vob trader
dün inf marka modemden bahsetmiştniz
nerden satın aldınız bilgi verebilir misiniz
ben baktım da teknomarkete bulamadım
teşekkürler
-
[QUOTE=abilag;58315]sayın vob trader
dün inf marka modemden bahsetmiştniz
nerden satın aldınız bilgi verebilir misiniz
ben baktım da teknomarkete bulamadım[/QUOTE]
abi eskişehirde hisbim bilgisayardan aldım :) resmini koyarım isterseniz bide o şekilde araştırın.
-
-
[QUOTE=Vob Trader;58316]abi eskişehirde hisbim bilgisayardan aldım :) resmini koyarım isterseniz bide o şekilde araştırın.[/QUOTE]
bizim hanımköy orası :)
tam adı "inf" ise bi şekilde buluruz inşallah
-
[QUOTE=teo;58317]Yeniden short...[/QUOTE]
Hah şöyle aynı yönde olalım.
-
[QUOTE=traderx;58313]ustalık haddime değil ama cevapsız kalınca, obo-tobo uzun vadeli formasyonlar ben 5 dakkalıkta gördüm o bile ciddiyetsiz çıktı.
29700 civarına çıktı, dünden gelen yükselen kanalın direnci.[/QUOTE]
Teşekkür ederim
-
[QUOTE=abilag;58318]bizim hanımköy orası :)
tam adı "inf" ise bi şekilde buluruz inşallah[/QUOTE]
bildimiz usb modem usta:) başka marka illaki vardır
-
şu 250 puan zararı kapatalım, flat olacam haftasonu kafayı dinleyecem. bu hafta karlıydı şükür, şu zarar klasıma ters:D düştü helal py ye çok pis yıprattı beni.
teo bey geçmiş olsun bugün boğalarda ayılarda zararda en şanslısı falat olanlar heralde.