[QUOTE=MMO;123785]Enorton gergin gördüm seni baksana istediği yöne gitsin demiş tuareg, :)))[/QUOTE]
Yoo hiç de gergin değilim aksine kısada olanlar gergin bence...
Printable View
[QUOTE=MMO;123785]Enorton gergin gördüm seni baksana istediği yöne gitsin demiş tuareg, :)))[/QUOTE]
Yoo hiç de gergin değilim aksine kısada olanlar gergin bence...
[quote=enorton;123786]Abicim neden tuzum kuru olsun ki, 300 puan zarardayım. Ama bir borsa için düşmüyor diye şerefsiz denmez. Mantığa ters. Onca hissede bekleyn insan var. Yurt dışı çıkarken burası düşerse şerefsiz denebilir ama düşmeyen borsaya şerefsiz demek ya da kızmak benim mantığıma göre ters... :)[/quote]
Herkesın bir stres atma yontemı var, mısal sız seans sonrası yoldan gecenleri arabayla ezersiniz:) bız de nacızane şerefsız dedık:(
Yanlış hatırlamıyorum değil mi, trafığe cıkınca yollar boşalıyordu sanrırım, o sızdınız dıye kalmıs aklımda. Kızmayın sadece taklıyorum.
way beeee..VOB u yiyeyim..gece açtığım EURUSD şortları 120 pips civarı karla kapattım...Yeni fırsat kolluyorum....EURUSD de ki OBO ya -günlük- dikkat..
no geyik pliz..çok para var orda..heyecan da var...
1.3012 üzerinde şort, 1.3939 üzerinde pis şort, 1.3956 üzerinde haşema derce şort olurum.....1.4012 üzerinde hiç bir halt olmam batmışım demektir :) :)
[quote=enorton;123787]Yoo hiç de gergin değilim aksine kısada olanlar gergin bence...[/quote]
Şaka diyorum kardeşim kusura bakma, ayrıca doğrudur sabah ki yanlış işlemim sonucu kısacıların arasına karıştım ama fırsat bulduğum anda tüyecem
VOB da acaba, alış baskısı süsü verilmiş bombalı paketmi var, yoksa boğalar barut biriktirip 44xxx lere huruç harekatına mı girecekler... ah SELÇUKLU ah...bu vob yükselirken senin çıyanlar çatır çatır iş yapıyordu...şimdi tırt :(
düşmese bile artmaz vob..sabit ..
[QUOTE=tuareg;123788]Herkesın bir stres atma yontemı var, mısal sız seans sonrası yoldan gecenleri arabayla ezersiniz:) bız de nacızane şerefsız dedık:(
Yanlış hatırlamıyorum değil mi, trafığe cıkınca yollar boşalıyordu sanrırım, o sızdınız dıye kalmıs aklımda. Kızmayın sadece taklıyorum.[/QUOTE]
Evet benim :D Aslında kimseyi ezdiğimiz yok ama adımız çıkmış dokuza inmez sekize :D
[quote=enorton;123781]Düşmedi diye neden şerefsiz oluyor ki :D Ne güzel şereflice düşmüyor işte...[/quote]
Abi elinde boğa ve araba resmi varsa bir zahmet.Please.Seni şoförün yanına alırım.Bu asti uslu durmuyor.:D:D:D
İtiraf ediyorum, her şey benım şom ağızlılıgım yuzunden,
dün gece 'allahım isterse yurtdışı çöksün -%5 yapsın, vob 43000 e gelsın yeter (orası fit noktası) dıye seslendım, yukarıdakı de 100-150 puan farkla buyur dedı... Ah ahhhh, keske 42000 deseydım, kısacı arkadaslardan ozur dılerım...
[QUOTE=GOKHANFINDIK;123795]Abi elinde boğa ve araba resmi varsa bir zahmet.Please.Seni şoförün yanına alırım.Bu asti uslu durmuyor.:D:D:D[/QUOTE]
[IMG]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/7/7c/Peugeot_206_WRC.jpg/800px-Peugeot_206_WRC.jpg[/IMG]
[IMG]http://www.lavinya.net/galeri/data/media/9/The_Last_Photo_I_Ever_Took.jpg[/IMG]
[quote=Astatin;123789]way beeee..VOB u yiyeyim..gece açtığım EURUSD şortları 120 pips civarı karla kapattım...Yeni fırsat kolluyorum....EURUSD de ki OBO ya -günlük- dikkat..
no geyik pliz..çok para var orda..heyecan da var...[/quote]
Heyecan genç işi.üüüAlmiyim.:D