vobix aps yorumu yapsanız
Printable View
vobix aps yorumu yapsanız
125 den 175 geldı, astatın yoksa beddua falan mı ettın düşsün diye:)
[QUOTE=truva;123799]vobix aps yorumu yapsanız[/QUOTE]
Senaryo : 9 Fiyat : Aşağı APS : Azalıyor Etki : Olumsuzdan Olumluya Piyasa :
Eski boğalar, istemeyerek pozisyon kapatan (alan) eski ayılara agresif satış yaparak pozisyon kapatıyorlar*
(eğer fiyatların düşüşü, APS’nın düşüşünden daha hızlıysa olumsuz, tersiyse olumlu)
yasak kalktı. küfür ettik diye yasaklamışlar. canları sağolsun. ama küfürü piyasaya etmiştim.
anna dalmış ..zaten hazırlık yapıyodu..fxci...şu gızı boğuveresim geliyor..
175 yine filat..75 points more.. bu ne arkadaş ya dilenci parası gibi
[quote=tuareg;123796]İtiraf ediyorum, her şey benım şom ağızlılıgım yuzunden,
dün gece 'allahım isterse yurtdışı çöksün -%5 yapsın, vob 43000 e gelsın yeter (orası fit noktası) dıye seslendım, yukarıdakı de 100-150 puan farkla buyur dedı... Ah ahhhh, keske 42000 deseydım, kısacı arkadaslardan ozur dılerım...[/quote]
Yukarıdaki?????????????
İmam-ı Rabbani hazretleri buyuruyor ki:
Allahü teâlâ, zamanlı, mekânlı, cihetli değildir. Bir yerde, bir tarafta değildir. Zamanları, yerleri, yönleri O yaratmıştır. [B]Cahiller[/B], Onu Arş’ın üstünde veya yukarıda gökte sanır. Arşı da, yukarısını da, aşağısını da O yaratmıştır. Sonradan yaratılan bir şey, kadim [ezeli] olana yer olamaz. Allah, madde, cisim ve hâl değildir. Benzeri, ortağı, zıddı yoktur. Bildiğimiz, düşünebileceğimiz şeyler gibi değildir. Nasıl olduğu anlaşılamaz, düşünülemez. Hatıra gelen her şey yanlıştır. O kâinatın ne içinde, ne de dışındadır. İçinde, dışında olmak, var olan iki şey arasında düşünülür. Halbuki kâinat, hayal mertebesinde yaratılmıştır. Hayal mertebesindeki âlemin devamlı var görünmesi, Allah’ın kudreti ile oluyor.
[quote=QUEEN;123803]anna dalmış ..zaten hazırlık yapıyodu..fxci...şu gızı boğuveresim geliyor..[/quote]
anna daldı emme hortumu inat edeyor..
[IMG]http://i40.tinypic.com/2nkukye.png[/IMG]
Anna tüpün mü bitti gızzz.
45.000 filan olsada shortlasak :D:::.kom
[QUOTE=GOKHANFINDIK;123805]Yukarıdaki?????????????
Allahü teâlâ, zamanlı, mekânlı, cihetli değildir. Bir yerde, bir tarafta değildir. Zamanları, yerleri, yönleri O yaratmıştır. Cahiller, Onu Arş’ın üstünde veya yukarıda gökte sanır. Arşı da, yukarısını da, aşağısını da O yaratmıştır. Sonradan yaratılan bir şey, kadim [ezeli] olana yer olamaz. Allah, madde, cisim ve hâl değildir. Benzeri, ortağı, zıddı yoktur. Bildiğimiz, düşünebileceğimiz şeyler gibi değildir. Nasıl olduğu anlaşılamaz, düşünülemez. Hatıra gelen her şey yanlıştır. O kâinatın ne içinde, ne de dışındadır. İçinde, dışında olmak, var olan iki şey arasında düşünülür. Halbuki kâinat, hayal mertebesinde yaratılmıştır. Hayal mertebesindeki âlemin devamlı var görünmesi, Allah’ın kudreti ile oluyor.[/QUOTE]
"Yemin olsun ki,insanı biz yarattık.Nefsinin ona neler fısıldadığını da biz biliriz.[B]Biz ona ,şah damarından daha yakınız.[/B]" KAF Suresi 16.
[quote=GOKHANFINDIK;123805]Yukarıdaki?????????????
Allahü teâlâ, zamanlı, mekânlı, cihetli değildir. Bir yerde, bir tarafta değildir. Zamanları, yerleri, yönleri O yaratmıştır. Cahiller, Onu Arş’ın üstünde veya yukarıda gökte sanır. Arşı da, yukarısını da, aşağısını da O yaratmıştır. Sonradan yaratılan bir şey, kadim [ezeli] olana yer olamaz. Allah, madde, cisim ve hâl değildir. Benzeri, ortağı, zıddı yoktur. Bildiğimiz, düşünebileceğimiz şeyler gibi değildir. Nasıl olduğu anlaşılamaz, düşünülemez. Hatıra gelen her şey yanlıştır. O kâinatın ne içinde, ne de dışındadır. İçinde, dışında olmak, var olan iki şey arasında düşünülür. Halbuki kâinat, hayal mertebesinde yaratılmıştır. Hayal mertebesindeki âlemin devamlı var görünmesi, Allah’ın kudreti ile oluyor.[/quote]
Yaptıgımız her esprı bılımsel olarak (veya teolojok) ıncelemeye tabı tutulacaksa, buyrun baska bır forumda enıne boyuna tartısalım, YUKARIDAKI deyımı halk arasında sıkca kullanılır, alay, kucumseme vb ıcerıklı asla değildir. Bilgilerınıze.