[QUOTE=Astatin;123804]175 yine filat..75 points more.. bu ne arkadaş ya dilenci parası gibi[/QUOTE]
bu havada servet asti;) 400 puan marjı var günün..
Printable View
[QUOTE=Astatin;123804]175 yine filat..75 points more.. bu ne arkadaş ya dilenci parası gibi[/QUOTE]
bu havada servet asti;) 400 puan marjı var günün..
çOOK uzun zaman shortum. gerçekten de düşmüyor. ara sıra bakıyorum.. yurtdışı sürünüyor...
Galiba sonunda IMF ile anlaştık haberi gelecek mi acaba ? Yok yaa. Anlaşacak olsalar anlaşırlardı bu zamana kadar. O kadar kolay degildi bu işler..
Bi de vadeliyi spota = = eşitlerler diye korkuyorum. Eninde sonunda olacak bu. O zaman satış zamanıydı aslında..
[quote=tuareg;123810]Yaptıgımız her esprı bılımsel olarak (veya teolojok) ıncelemeye tabı tutulacaksa, buyrun baska bır forumda enıne boyuna tartısalım, YUKARIDAKI deyımı halk arasında sıkca kullanılır, alay, kucumseme vb ıcerıklı asla değildir. Bilgilerınıze.[/quote]
Biliyorum siz de isteyerek yazmıyorsunuz.Ama bahsettiğimiz olarak sümüklü bir insandan bahsetmiyoruz ve hiç bir halk da böyle bir deyim kullanmamalı ozaman.Bizim cahil halkımız zaten umrunda değil de bilmeden neler oluyor farkında değil.Yanlış bir deyim bu eğer deyim ise.Neyse ben sadece çok duyduğum için söyledim bunu yoksa tartışmak sen daha az biliyon sen daha çok inanıyorsun falanında değilim.
[quote=SEYYAH;123808]45.000 filan olsada shortlasak :D:::.kom[/quote]
ne 45000 i beaa..ben 43275 e de razıyım :)
[QUOTE=tuareg;123810]Yaptıgımız her esprı bılımsel olarak (veya teolojok) ıncelemeye tabı tutulacaksa, buyrun baska bır forumda enıne boyuna tartısalım, YUKARIDAKI deyımı halk arasında sıkca kullanılır, alay, kucumseme vb ıcerıklı asla değildir. Bilgilerınıze.[/QUOTE]
Gökhan da stres atıyor işte, kızılacak bişey yok ;)
[quote=GOKHANFINDIK;123813]Biliyorum siz de isteyerek yazmıyorsunuz.Ama bahsettiğimiz olarak sümüklü bir insandan bahsetmiyoruz ve hiç bir halk da böyle bir deyim kullanmamalı ozaman.Bizim cahil halkımız zaten umrunda değil de bilmeden neler oluyor farkında değil.Yanlış bir deyim bu eğer deyim ise.Neyse ben sadece çok duyduğum için söyledim bunu yoksa tartışmak sen daha az biliyon sen daha çok inanıyorsun falanında değilim.[/quote]
Meseleyı uzatmaya gerek yok, ıkımız de dıyeceğimiz demış bulunduk.
zaman izafidir..ışık hızına ulaşan cisimde sıfır/sıfır belirsizliği oluşur..[B]yani zaman yoktur..[/B].einsteiinin meşhur kuralı..öys de banko 2 soru gelirdi..
yani ışık hızına yaklaşan cisimlerde ;kütle ve zaman tanımsız olur..
insan oğlunun ilimden kaptığı daha neki..
yahu 200 sene önceki adamlara ceptel,televizyonu bile anlatmak zor..
[quote=Astatin;123814]ne 45000 i beaa..ben 43275 e de razıyım :)[/quote]
bende razıyım sıktı spotdan önce gelsede 275 e rahatlasak sıktı iyicene:(üüü
Ben şimdilik kaçar, döndüğümde 44lerde bulur muyum vobu, yada oraya satıs yazıp da mı cıksam, pekı 44lerden hızla 45lere gıderse, off offff, aslında flat kalmak ıcın ne guzel bır gun,
herkese bol stressız kazanclar.
[quote=truva;123799]vobix aps yorumu yapsanız[/quote]
Herkese merhaba,kazancınız bol olsun...APSD konusunda normalde eğer açık pozisyon sayısındaki düşüş yüzdesi Vob'un düşüş yüzdesinden fazlaysa bu olumlu olarak değerlendirilmelidir ancak bugün özel emirler gerçekleştirildiği için bu şekilde değerlendirmek çok sağlıklı sonuç vermeyebilir...Zaten vade sonlarında da o yüzden Apsd'ye bakmak sağlıklı sonuçlar doğurmayabiliyor ve o yüzden de bir sonraki vadedeki Vob kontratlarına geçiş tamamlanana kadar beklemek gerekebiliyor...Saygılar.
1.3883 den EURUSD, 160.44 den gbpjpy şortladım..yemişm vob u yaaa..vob da neymiş :) az pilav
bugün adam olsalardı,,,,,, zararları çıkaracaktık,,, :(
demincik aklıma bişi geldi,,,,,,,
mesela,,, endeksin orta vadede düşeceğni düşünüyoruz
haziran vade de %50 düşüşe oynasak
ağustos vadede %50 yükselişe oynasak
nasıl fikir,,,,,,
düşerse kazanırız,,, düşemezse de kazanırız,,,,,,,,, uzun vadede zaten kazanırız :p