[QUOTE=jerfin;123870]200 puana sıkışmış piyasada 1100 zarar nasıl yazılır fxci..:eek::confused:[/QUOTE]
Asıl zarar 200 pıvana sıkışmış piyasada yapılıyor malefes ::: tepeden aldırıp dipten zattırıyore :::
Printable View
[QUOTE=jerfin;123870]200 puana sıkışmış piyasada 1100 zarar nasıl yazılır fxci..:eek::confused:[/QUOTE]
Asıl zarar 200 pıvana sıkışmış piyasada yapılıyor malefes ::: tepeden aldırıp dipten zattırıyore :::
yengeç formasyonuyla kayıp bir gün..
[quote=jerfin;123870]200 puana sıkışmış piyasada 1100 zarar nasıl yazılır fxci..:eek::confused:[/quote]
en güzel zarar sıkışan piyasada yazılıyor.helede böyle 300/500 pıvan sıkıştıysa yemede yanında yat :::
yön net yukarı gibi gözukmeye başladı..dow ile birlikte artı kapatır Rus ya harıç fuLL longgggkkk
[QUOTE=fXci;123873]Asıl zarar 200 pıvana sıkışmış piyasada yapılıyor malefes ::: tepeden aldırıp dipten zattırıyore :::[/QUOTE]
o zaman ben sistemimi öpüp öpüp başıma koyayım.. sabah çaktığı sat sinyali ile devam ediyor.. gerçi o da biliyor al dese de ona, canın cehenneme diyeceğimi ve sinyale uymayacağımı..:..:
[quote=fXci;123873]Asıl zarar 200 pıvana sıkışmış piyasada yapılıyor malefes ::: tepeden aldırıp dipten zattırıyore :::[/quote]
[quote=SEYYAH;123875]en güzel zarar sıkışan piyasada yazılıyor.helede böyle 300/500 pıvan sıkıştıysa yemede yanında yat :::[/quote]
ama sıkıştığını anladığınızda en güzel ve risksiz kar da o piyasada yazılıyo zannımca. :)))
Full şort...200 den..yemişim longu yaa..lonkk neymiş
[quote=jerfin;123870]200 puana sıkışmış piyasada 1100 zarar nasıl yazılır fxci..:eek::confused:[/quote]
Ama eğer sistemi doğruyu söylese artı yazacaktı o kadar puan kadar.
yatay piasada sistem ne derse tersini yapın
[quote=Vob Trader;123881]yatay piasada sistem ne derse tersini yapın[/quote]
onu denedim ve çarpıldımm.... üüü
[QUOTE=unlimitted;123878]ama sıkıştığını anladığınızda en güzel ve risksiz kar da o piyasada yazılıyo zannımca. :)))[/QUOTE]
sıkıştığını annadıkta ha bitti ha bitecek diye giriyok her zinyale :::
ISCTR de bi kedi gördüm sanki..:eek::..: