80.350 üstü dxy,emergınglerde alımı ala hale getirir..yüksek dolarda,giren paranın gideceği yer piyasadır,trade arzı doğurur..
Printable View
80.350 üstü dxy,emergınglerde alımı ala hale getirir..yüksek dolarda,giren paranın gideceği yer piyasadır,trade arzı doğurur..
Flandır Kontu Randır iyi akşamlar diler...
unutmadan iki şey muhim
1) Besililer bu akşamda müzakerelerden hiç bahsetmesinler ve hatta bu çıkış sadece düzeltme sonra düşer desinler
2) DOW dramatik bir düşüş yapmasın
siteye bakılırsa yer gök long
90 binler üfürükleride cabası in biraz in aşağı (hayırdır büyüme rakamımı geldi)
pala torbalamış görünüyor..
diyelim mi ruhuna elll fatihaaa :)
98 bine yazdığım cort stopu pala elime bırakmış ) ben bugün söz verdim palaya işlem yapmadım yazıp çıkmıştım)
hakkımızda hayırlısı..
neeeeyyy..dow da veri kötü mü gelmiş.. e iyi ya, yükselsin işte dow..satan sattı...he
[quote=medet;434622]siteye bakılırsa yer gök long
90 binler üfürükleride cabası in biraz in aşağı (hayırdır büyüme rakamımı geldi)
pala torbalamış görünüyor..
diyelim mi ruhuna elll fatihaaa :)
98 bine yazdığım cort stopu pala elime bırakmış ) ben bugün söz verdim palaya işlem yapmadım yazıp çıkmıştım)
hakkımızda hayırlısı..[/quote]
:D pozisyonları ölümüne tutmuyoruz patron
dow dA durumlar her an gıllanabilir hacılar
[IMG]http://i45.tinypic.com/55guag.png[/IMG]
sıkıntı yok. bizde yön henüz belli değil..
aceleci olmamak lazım. inatcıda .. iyi geceler..
Günaydın, iyi seanslar..
piyasada genel karakter,long pozisyon kısa süreli ,şort poz ise maliyet yükselterek uzun süreli şeklinde..
yani long olan çok tutamıyor,hatta reverse bile deniyor..yalnız şort olan ise en az 6 haneye stop koyacak şekilde şort u tutuyor...
ben önumuzdekı günlerde şortlara çok vahşı ve ani bir surprız ile cevap vereceini düşünüyorum..izleyip göreceğiz..
lakin bir emerging market olan tr piyasasının parayı hülleci olarak kullandığını çoğu zaman unutuyor bizim yatırımcı...asıl işi hard currency paraların ait olduğu marketlerde yapıyor..biz ise sadece hüllecisiyiz globalin..dow dax ftse honkonk cıpen bizi baalamaz ,biz onnarı hiç baalamayız..
hayırlı sevanslar..
günaydın pilgirimler...bir tarafta zirevedeki fdow un eksisi... diğer yanda müzakere heyetindeki isimlerde anlaşılmış..ehuehuhe..ü[url]www...dow[/url] zirvede biz zirvenin %12 altında.... artık bilemeyong ne ise falimiz çıksın halimiz..gafkeyi söledim filex bakalım seansa yetişecekmi
indra patromun dün yazdıvı altın dxy dolar yorumu dersliktir...o bir daha ve bir daha okunmalı..ve anlaşılmalı,nasıl siga siga pompalandıvı altından çıkan dolarelerin piyasalara...