[QUOTE=abilag;58318]bizim hanımköy orası :)
tam adı "inf" ise bi şekilde buluruz inşallah[/QUOTE]
inf diye marka duymadım hiç infronic olabilir. [url]www.infronic.com[/url] dan bakın isterseniz.
Printable View
[QUOTE=abilag;58318]bizim hanımköy orası :)
tam adı "inf" ise bi şekilde buluruz inşallah[/QUOTE]
inf diye marka duymadım hiç infronic olabilir. [url]www.infronic.com[/url] dan bakın isterseniz.
28 civarı bekliom kapanışı
[QUOTE=VOBiX;58324]inf diye marka duymadım hiç infronic olabilir. [url]www.infronic.com[/url] dan bakın isterseniz.[/QUOTE]
yok be harbi harbi inf markası :) made in china:D
[QUOTE=Vob Trader;58325]28 civarı bekliom kapanışı[/QUOTE]
ağzından bal damlıyor senin tabirinle:D
birde arada laf sokmasan usta falan.boks.
[QUOTE=Vob Trader;58326]yok be harbi harbi inf markası :) made in china:D[/QUOTE]
Uyduruk tırık modemle piyasayı çarpıyon ya, helal olsun sana:D:D
[QUOTE=traderx;58327]ağzından bal damlıyor senin tabirinle:D
birde arada laf sokmasan usta falan.boks.[/QUOTE]
oyuncuyuz oduncu değil :D:D:D
Bakın dün gece yorumladım dow bundan sonra fena olur diye, yarından itibaren hiç şans tanımıyom dedim, futurlar sabahtan b eni teyid etti, artık piyasa olgusunun içine tükürür bunlar, başka ne beklenirdiki? saygılar.
[QUOTE=bull market;58106]Yurtdışının durumu çok ama çok kötü diyorum, dow asıl bundan sonra gümleyecek, yarından itibaren dünyayı daha hızlı sallamaya başlamasını bekliyorum, bakalım becerebileceklermi:), dow düşermiş günlerce ama diğer piyasalar sadece seyredermiş ne fena bişey, ama en azından dow yarından itibaren hiç şans tanımıyorum göçmeye devam eder görülüyor, saygılar.[/QUOTE]
[QUOTE=bull market;58328]Uyduruk tırık modemle piyasayı çarpıyon ya, helal olsun sana:D:D[/QUOTE]
ne varsa uyduruklarda var zaten :))
Dow tarihi düşüş yaparsa, haftasonu devalüasyonumuz hız kazanır ve borsa pazartesi açılış yapılmaması şart olur bence, haftaya tatil olalım derim, saygılar.
Dolarda haftasonuna kısada kalmak çok ama çok tehlikeli diyorum, endeks kontratlarında farketmez, zaten pozisyon sadece bu havada taşıyabilenlerde vardır, saygılar.
seyans sona 29500 den long seyans sona kapamak içün
nerdeymiş o ******* Bloomberg...
buralardan sort acmama normal koullarda kımse engel olamaz ama pıyasa fazlasıyla hafif meşrep:)
flat kalmak ıcın ıdeal gunmus kendı adıma:)
yükselen kanal direnci 750 civarı üstünde kısacılar hop hop hoplasın.
long yatyorum 30 000 üstesinde kapar eyer
[QUOTE=hexen;58340]long yatyorum 30 000 üstesinde kapar eyer[/QUOTE]
bana uymayın son 5 dakk dikat edin donmassın dün gibi
24.10.2008 17:01:29 *abd'de Eylülde 2.el Konut Satışları Yüzde 1.4 Arttı(beklenti +1.2%, önceki -2.2%)
Vatandaş kısaya alırda alırlar.Zarar filan değil sorun.Burası piyasa değil kardeşim.Şu havada bile kısalara zarar yazdırıyorlarsa.Buradan para filan kazanılmaz.Ben bırakıyorum borsayı pazartesi paramı çekip hesabımı kapatacağım.Kalanlara bol şanslar çünkü buraların artık kumardan farkı kalmadı.
[QUOTE=AMON RA;58343]Vatandaş kısaya alırda alırlar.Zarar filan değil sorun.Burası piyasa değil kardeşim.Şu havada bile kısalara zarar yazdırıyorlarsa.Buradan para filan kazanılmaz.Ben bırakıyorum borsayı pazartesi paramı çekip hesabımı kapatacağım.Kalanlara bol şanslar çünkü buraların artık kumardan farkı kalmadı.[/QUOTE]
harkets yavaslasın gel ozaman amron ram .. simdi zor trade :(
Günü 505 YTL kar ile kapattım, 1048 ytl komisyon tutmuş ( 0.40 kontrat/kurus komısyon), neticede net -543 YTL zarar, buna da sükür,
Geceye her zamanki gibi flat...
[QUOTE=traderx;58251]bu piyasalar herkesin bildiğini bence yapmaz, spekte yapmaz, herkes açılışta bir çöküş beklerken bu durumun olması zor gibi geliyor ama
borsada şunu öğrendim her zaman gri olmak lazım her iki yöne her zaman açık olmak lazım.[/QUOTE]
malesef kriz şiddet panik çöküş ve nihayet cinnet:D olmadı.
evet herkesin istediğini ve düşündüğünü spek yine yapmadı, falatım benden bu kadar.
zararlı bir gündü hayırlı tatiller.
iki vade farkı 700 puan gibi kim kimi yanına alacak acaba...?
Endeks 30 Ekim kontratlarında uzunda kalmak daha avantajlı oldu, saygılar.
[QUOTE=AMON RA;58343]Vatandaş kısaya alırda alırlar.Zarar filan değil sorun.Burası piyasa değil kardeşim.Şu havada bile kısalara zarar yazdırıyorlarsa.Buradan para filan kazanılmaz.Ben bırakıyorum borsayı pazartesi paramı çekip hesabımı kapatacağım.Kalanlara bol şanslar çünkü buraların artık kumardan farkı kalmadı.[/QUOTE]
amon ra kardeşim bu hafta bugün haricinde para kazandıysan bu işi biliyorsundur, bugün kaybetmen normal takma kafaya zamanla tanırsın bu spekleri İşallah haftaya zararı kapatırsın.
ne demişler "[B]dalgasız denizde herkes kapt[/B]an" son bir hafta o kadar dalgalıydıki azda olda kazandıysan kaptansın, ki kazandığını düşünüyorum.
Yurtdışının çökmesi riskini saymazsak tabii:)
gene ölüm olmadı zulme devam geceye feci kısa girdim. en fazla bugünkü karı geri veririm. son macide al verince uzadım 650 den 350 den poz kapa kısa oldum. herkese hayırlı tatiller. bu film burda bitmezz
klasik indikatorler maalesef cok gec sınyal verıyor, indikatorlere guvenmeyın...
Geçmiş olsun...
Bu hafta genel olarak para kazandım.Ama vob'a girdiğimden buyana ne huzur kaldı ne ağzımın tadı.Şu duruma bakarmısınız?Dünkü kapanış 30675 görülüyor bugün 30375 300 puan düşmüşüz yani nette Almanlar %8 İngilizler %8 düşsün Japonlar %10 düşsün Amerika %5 eksi açsın biz 29200 den 30375 gidelim! Canları istediklerinde spotla vadeli arasındaki farkı kapatıyorlar istediklerinde açıyorlar. Tahtaya bakıyorum koskoca! Vob Almanlarla Yunanlıların eline kalmış. Biraz huzur gelsin hayatıma.
Şimdi isim yazmayacağım.Tüm forumdaşlar ve DOSTLAR HAKKINIZI HELAL EDİN.
[QUOTE=teo;58345]Günü 505 YTL kar ile kapattım, 1048 ytl komisyon tutmuş ( 0.40 kontrat/kurus komısyon), neticede net -543 YTL zarar, buna da sükür,
Geceye her zamanki gibi flat...[/QUOTE]
Sn.Teo,
Bu kontrat başı 40 kuruş komisyon hangi kurumda öğrenebilir miyim?
Size özel olduğu belli bu oranın ancak kurumu cidden merak ettim.
İsterseniz elbette yanıtlamayabilir yada PM le gönderebilirsiniz.
Kolay gelsin.
Aracı kurumu bende merak ettim:))), yazarsanız reklama girmez sn. teo, saygılar.
Kurumu rekabet dolayısıyla sıkıntıya sokacağı için açıklamam mümkün değil, beni şahsen tanıyan dostlarım hangi kurum ile çalıştığımı bilirler ama açıklayamam gerçekten...
Sevgiler..
[QUOTE=AMON RA;58354]Bu hafta genel olarak para kazandım.Ama vob'a girdiğimden buyana ne huzur kaldı ne ağzımın tadı.Şu duruma bakarmısınız?Dünkü kapanış 30675 görülüyor bugün 30375 300 puan düşmüşüz yani nette Almanlar %8 İngilizler %8 düşsün Japonlar %10 düşsün Amerika %5 eksi açsın biz 29200 den 30375 gidelim! Canları istediklerinde spotla vadeli arasındaki farkı kapatıyorlar istediklerinde açıyorlar. Tahtaya bakıyorum koskoca! Vob Almanlarla Yunanlıların eline kalmış. Biraz huzur gelsin hayatıma.
Şimdi isim yazmayacağım.Tüm forumdaşlar ve DOSTLAR HAKKINIZI HELAL EDİN.[/QUOTE]
HELAL OLSUN, DEDİKLERİNE KATILIYORUM.
DÜNKÜ KAPANIŞ FARK 1300.
YAZ ARA SIRA.
SPK reymond J.nın faaliyetlerini durdurmus dıye bır haber kanalında altyazı gordum, son dakıka bılgısı dıye,
detaylı bılgısı olan var mı?
[QUOTE=AMON RA;58354]Şu duruma bakarmısınız?Dünkü kapanış 30675 görülüyor bugün 30375 300 puan düşmüşüz [/QUOTE]
Bu söylediğiniz zaten dip çalışması demektir, Yani fiyat bir yukarı bir aşağı yapıyor ama dünkü düşük ile arasında 300 puan var.
Bizim borsamız bu dibi çabuk bulmuş, diğerleri halen çalkalıyorlar.Bu da korele olmamız gerekmediğini işaret ediyor.
Farkında olmadan sanırım orta vade de artık yukarı tepkiye döneceğinden bahsetmişsiniz.
Sevgiler.
[QUOTE=rcp;58359]SPK reymond J.nın faaliyetlerini durdurmus dıye bır haber kanalında altyazı gordum, son dakıka bılgısı dıye,
detaylı bılgısı olan var mı?[/QUOTE]
-SPK KARARLARI...
-RAYMOND JAMES YATIRIM MENKUL KIYMETLER A.S'NIN SERMAYE
PIYASASI FAALIYETLERI, BUGUN ITIBARIYLE [U]SERMAYE YETERLILIGI
YUKUMLULUKLERI SAGLANINCAYA KADAR GECICI OLARAK DURDURULDU[/U]
[QUOTE=AMON RA;58354]Bu hafta genel olarak para kazandım.Ama vob'a girdiğimden buyana ne huzur kaldı ne ağzımın tadı.Şu duruma bakarmısınız?Dünkü kapanış 30675 görülüyor bugün 30375 300 puan düşmüşüz yani nette Almanlar %8 İngilizler %8 düşsün Japonlar %10 düşsün Amerika %5 eksi açsın biz 29200 den 30375 gidelim! Canları istediklerinde spotla vadeli arasındaki farkı kapatıyorlar istediklerinde açıyorlar. Tahtaya bakıyorum koskoca! Vob Almanlarla Yunanlıların eline kalmış. Biraz huzur gelsin hayatıma.
Şimdi isim yazmayacağım.Tüm forumdaşlar ve DOSTLAR HAKKINIZI HELAL EDİN.[/QUOTE]
HELAL olsunda zannetmiyorum bırakacağını tekrar gelirsin:)
jelibon beyin dediği gibi ara sıra yaz.
Ben de dün akşam son 10 dakikada kısaları kapatıp geceye uzun girdim, dow artı kapattı oh dedik. Sabah kalktım nikkei göçmüş... 29500 den kısaları kapattım 1000 puan zararla. Sonra da kapanışta aralık vade 31000 den kısa girdim. Geçenlerde aralık vade de spotun altındaydı şimdi 1000 puan üstünde... Sn Amonra ya katılıyorum, bende de sinirler iflas etmek üzere. Ama iddia ediyorum bugünleri batmadan atlatırsak bundan sonrası için en önemli şeye yani tecrübeye sahip olmuş olacağız. Ama bu dalgalanma nerede biter bilebilmek mümkün değil...
Sn jelibonun küresinden başka tabi :) Tebrikler sn jelibon...
[QUOTE=shibumi;58355]Sn.Teo,
Bu kontrat başı 40 kuruş komisyon hangi kurumda öğrenebilir miyim?
Size özel olduğu belli bu oranın ancak kurumu cidden merak ettim.
İsterseniz elbette yanıtlamayabilir yada PM le gönderebilirsiniz.
Kolay gelsin.[/QUOTE]
eğer şimdiye kdr sankoda olup da 1oo bin kontrat üstü hacim yaptıysanız komisyonunuz onbinde 1 dir. alan,tera,sanko.euro bu orAnı verir geri veririm diyenler ve çaLIşıyorum o oranla diyenler atıodur.
sp de 840 bakalım bugün görünecekmi, görünmezse haftanın ilk iki gün dönüşleri sahte olacaktır. senaryo çöküş aynen devam ediyor. tepkiler olmuyor değil ancak güç gözükmüyor.
sevgiler.
Haftaya vob teminatları azaltılacakmış