Full long ya dokunanın eşşekler ellesin.Yemişim shortunu.Short da neymiş.Şöför bey öne oturabilirmiyim.:D:D:D
Printable View
Full long ya dokunanın eşşekler ellesin.Yemişim shortunu.Short da neymiş.Şöför bey öne oturabilirmiyim.:D:D:D
[quote=fXci;123883]sıkıştığını annadıkta ha bitti ha bitecek diye giriyok her zinyale :::[/quote]
abi bittiğini belirten sinyanin 43 altında ve 43325 üstünde gelmesi lazım sankü gibi gibi heralde büyük ihtimal.
ben sistemli birisi değilim. bunları sistemlerinizi eleştirmek babında söylemek bana düşmez. bilmediğim konu hakkında yorum yapmak istemem ama, baktığım parametreler var elbet, onlara dayanarak söylüyorum ama total bi sistem diil yani.
geçmiş mesajlara bakıodum şimdi, yasaklıyken, ben küskü lafı geçmiş. bahsedildiği gibi argo olayı yok ortada. hatta Türk Dil Kurumundan anlamınıda koymuş biri. Küskü lafı bana arka sokaklar dizinden kalmıştır. Eğer argo bişey olsa rtük dakkasında kapatır dı kanal d yi. hala o dizi de ver küsküyü ver odunu nameleri devam etmekte. herşeyi yanlış manaya çekip bel altına çekmenin manası yok. şu stresli ortamda amaç geyik bi temessüm sıkılanlar için. zaten benim her sözüm bi ekol oluyor
pis longum pis şortum
don gömlek longum şortum
şimdi de küskü
eskiler bilir efsaneler ölmez yanlız şekil değiştirir
Zararım yok ama Vob hesabımı kapamayı düşünüyorum kazanmana izin vermiyorlar Forex piyasası gibi müşterisiz kalacaklar yakında :D
bugün 44,000 yada üzeri kapanış yaparız... sabahtan beri içeriye ve dışarıya bakınva görünen köy gibi bir durum çıkıyor ortaya
short devam ... longda neymiş...yemişin longunu... bozmayacam kısa pozu .. bozanı eşşekler götürsün .. kayıtlara geçsin ..şelale .. şelale.... şelale...:o:o:o:o:o
[quote=Vob Trader;123887]geçmiş mesajlara bakıodum şimdi, yasaklıyken, ben küskü lafı geçmiş. bahsedildiği gibi argo olayı yok ortada. hatta Türk Dil Kurumundan anlamınıda koymuş biri. Küskü lafı bana arka sokaklar dizinden kalmıştır. Eğer argo bişey olsa rtük dakkasında kapatır dı kanal d yi. hala o dizi de ver küsküyü ver odunu nameleri devam etmekte. herşeyi yanlış manaya çekip bel altına çekmenin manası yok. şu stresli ortamda amaç geyik bi temessüm sıkılanlar için. zaten benim her sözüm bi ekol oluyor
pis longum pis şortum
don gömlek longum şortum
şimdi de küskü
eskiler bilir efsaneler ölmez yanlız şekil değiştirir[/quote]
eskiler hatırlar bide [B]oendire[/B] vardi?
[B]oEndire [/B]= ökuz arabasını çeken okuzlere dürtmek için yapılmış 2-3 m ucu civili sopa .boks.
alıcam elime oEndireyi durttucem bogalara bak nasıl gidiyorlar :)
[QUOTE=SaNCaKTaR;123891]eskiler hatırlar bide [B]oendire[/B] vardi?
[B]oEndire [/B]= ökuz arabasını çeken okuzlere dürtmek için yapılmış 2-3 m ucu civili sopa .boks.[/QUOTE]
iide benim yazımla bu mesajın bağlantısı ne ?
[quote=hexa;123888]Zararım yok ama Vob hesabımı kapamayı düşünüyorum kazanmana izin vermiyorlar Forex piyasası gibi müşterisiz kalacaklar yakında :D[/quote]
foreks piyasası müşterisiz mi yoksa orada bir virgül ve bir nokta mı eksik? :..:
3 trilyon dolar dönüyor yaw günde, müşterisiz ortamda. :D
[QUOTE=Vob Trader;123893]iide benim yazımla bu mesajın bağlantısı ne ?[/QUOTE]
ikinizdede bayrak var :::
[quote=Vob Trader;123893]iide benim yazımla bu mesajın bağlantısı ne ?[/quote]
küsküye anternatif getirdik....+. üvendire :)