[QUOTE=SaNCaKTaR;123896]küsküye anternatif getirdik....+.[/QUOTE]
ok anlaşıldı :)
Printable View
[QUOTE=SaNCaKTaR;123896]küsküye anternatif getirdik....+.[/QUOTE]
ok anlaşıldı :)
Flat olduktan sonra Sistemim sat vermedi ama göstergelerimdeki duruşa bakarak YAHŞİ bir düşüş dalgasının bizi beklediğini tahmin ediyorum. Lakin spot tam tersini söylüyor bugün yatayda zopa günü oldu ve olmaya devam edecek gibi.
başta spot olmak üzere vadeliyi de tebrik ediyorum :) dışarısının bu sert düşüşüne rağmen hala burda duruyorsak, demektirki 50,000 yolculuğu başlamak üzere...
[QUOTE=AMON RA;123898]Flat olduktan sonra Sistemim sat vermedi ama göstergelerimdeki duruşa bakarak YAHŞİ bir düşüş dalgasının bizi beklediğini tahmin ediyorum. Lakin spot tam tersini söylüyor bugün yatayda zopa günü oldu ve olmaya devam edecek gibi.[/QUOTE]
Saatlik sistemim al verdi (daha tik dolmadı) vadeli 15 dk düzelmeye başladı sanırım spot haklı çıkacak! Ne gün 10 dk arayla herşey 180 derece dönüyor! BIRRRRR!
15.06.2009 15:15:26 BEKLENTİ-ABD'DE HİSSE SENEDİ PİYASALARININ GÜNE ZAYIF BİR BAŞLANGIÇ YAPMALARI BEKLENİYOR
ABD'de hisse senedi piyasalarının güne zayıf bir başlangıç
yapmaları bekleniyor. Analistler, G8 toplantısında mali teşviklerin
sona erdirilmesi konusunun ele alınması, emtia fiyatlarının
gerilemesi ve Dolar'daki yükselişin zayıf açılışta etkili olacağını
ifade ediyorlar.
Vadeli endeksyer de düşüş yönünde açılış olacağına işaret
ediyor. Şu sıralarda vadeli Dow Jones Sanayi Endeksi yüzde 0.99
kayıpla 8.703 puandan işlem görüyor.
Foreks Haber Merkezi
[quote=selçuklu;123890]short devam ... longda neymiş...yemişin longunu... bozmayacam kısa pozu .. bozanı eşşekler götürsün .. kayıtlara geçsin ..şelale .. şelale.... şelale...:o:o:o:o:o[/quote]
sen bilirsin MBM nerde?
15.06.2009 15:15:11 HATIRLATMA- ABD'DE NEW YORK FED İMALAT ENDEKSİ AÇIKLANACAK
AÇIKLANMA SAATİ: 15:30
DÖNEM : HAZİRAN
ÖNCEKİ : -4.5
BEKLENTİ : -3.0
Foreks Haber Merkezi
[QUOTE=Astatin;123903]sen bilirsin MBM nerde?[/QUOTE]
görüşemiyoruz şu sıralar .. msne giremiyorum .. işler yoğun..kayıtlara geçsin ..:o:o:o:o
ne sistem kaldı ne indikatör............ 60 dklık lada ama MFI dimdik aşağıya..bu eurusd de bi garip oldu... 5-10 ar atıyo kademeler
[quote=selçuklu;123905]görüşemiyoruz şu sıralar .. msne giremiyorum .. işler yoğun..kayıtlara geçsin ..:o:o:o:o[/quote]
msn de neymiş..yemişim msn i :)::: az sonra veri var..sanıyorum biz kısacıları öpecekelr biraz
43.250 Long sinyali geldi...
puffffffffffffffffffffff...............offfffffffffffffffffffffff..............püfffffffffffffffffffffffff......
çok sıkıldım fenalık geldi...pencereleri açın...