[QUOTE=Astatin;123907]msn de neymiş..yemişim msn i :)::: az sonra veri var..sanıyorum biz kısacıları öpecekelr biraz[/QUOTE]
veri de neymiş yemişim verisini ... şelale şelale şelale ...imalat endeksi tahminim -1522 ... kayıtlara geçsin :o:o:o:o:o
Printable View
[QUOTE=Astatin;123907]msn de neymiş..yemişim msn i :)::: az sonra veri var..sanıyorum biz kısacıları öpecekelr biraz[/QUOTE]
veri de neymiş yemişim verisini ... şelale şelale şelale ...imalat endeksi tahminim -1522 ... kayıtlara geçsin :o:o:o:o:o
[QUOTE=SEYYAH;123909]puffffffffffffffffffffff...............offfffffffffffffffffffffff..............püfffffffffffffffffffffffff......
çok sıkıldım fenalık geldi...pencereleri açın...[/QUOTE]
Desteğe ihtiyacım var seyyah gözlerimin nuru gurudu gı :::
long 300 den
veriyi görüyorum 300 den short ları gıyıyorum.. fulll short
alıcaklar sanki 300/400 puan hatta 44 bine kadar ?
[quote=fXci;123911]Desteğe ihtiyacım var seyyah gözlerimin nuru gurudu gı :::[/quote]
senin zararlar katmerli oldu yannız son 1 haftadır filan.gidişat pek iyi değil.sen biraz kenarda bekle soluklan istersen...
ama çoğu senin hatan yafu zaten 1 dk ile trade ediyon onda da gelen sinyale mırın kırın edene kadar 5 tane daha 1 dk lık BAR çıkar :::
bence zararı sen katladın.sistemin zuçu değil.
225 ek long citi verdi
biraz sonra devamı gelmeLi daha sindiremediler :)
acaip güçlü duruyoruz kötü veri bile bozmuyor piyasayı... bugün 45,000 yarın 50,000 olabiliriz :)
ver üvendireyi ver üvendireği boga katliamı :) 200 flat :)
ver tabana ver pariteye ver ver ver .....
Siz en iyisi paraları baa virin ben size kâr yaparım gayri :::